Revize + uzdravování + snažení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
14.12.23 08:25

Revize + uzdravování + snažení

Ahoj dámy, těchhle témat je tu sice víc, ale nenašla jsem úplně aktuální, tak to zkusím tady.

Bohužel jsem si prošla zamlklým těhotenstvím 6+4 a doktor mě poslal na revizi, která proběhla 22.11.

Po revizi jsem měla pár dní takové silnější menstruační křeče, to jsem sem tam krvacela, a pak už jen pár dní špinění a od té doby ani ťuk, cítila jsem se, jako bych na revizi nikdy nebyla. Možná je to tím, že od prvního dne piju kontryhel.
Nicméně asi týden zpátky jsem začala mit takový divny pocit v podbrisku, jako kdyby přišla ovulace. Teď to přešlo do takového skoro pnutí, sem tam mě pichne napravo nebo nalevo, skoro jako na začátku těhotenství (ale tehotna fakt být nemůžu). Myslíte, že to může být ještě tím, že se děloha dává dohromady? Jinak mi nic není, po revizi jsem preventivně dostala atb.

Na kontrole u svého doktora jsem byla až tenhle týden, udělal ultrazvuk a říkal, že to vypadá v pořádku, deloha bez reziduí, prohlédl i vaječníky a pohmatem taky na nic nepřišel. Na další kontrolu už nemám chodit. Mate někdo podobné zkušenosti s takovými pocity? Kdy jste se začaly cítit fakt úplně fit, bez jakýchkoliv příznaků?

A co snažení po revizi, kdy si myslíte, že je to bezpečné? Doktor říkal počkat tak 2-3 měsíce, mám v plánu počkat 2 MS, ale pořad přemýšlím, jestli to bude ok a mám strach, že se něco pokazí.

Díky všem za zkušenosti a názory!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
15.12.23 13:56

@Terris ovulace to klidně být může. Revize byla pro tělo taková MS a může to být vše rozhozene. Pokud na utz nebyla žádná rezidua, pak je vše v pořádku. Mě bylo také doporučeno počkat 3 měsíce, pak to šlo hned. Tělo já plne hormonů, většinou jde další otěhotněni po revizi rychle. Snad se brzy zadari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty