Řezání pod víčkem

16
8.7.22 18:35

Řezání pod vickem

Dva dny už mě řeže pod víčkem u oka, jako by tam byl písek, ale stává se to tak 2× denne a 4-10 minut, a někdy to jde i směrem k nosu jak lo ke kraji víčka šla jsem na oční doktorka řekla, že tam.nic nevidí přesto mi napsala Maxitrol kapky,5× denně po 2h a maxitrol mast 3× no jsem ztoho špatná Mudr spěchala protože měla před koncem doby a pak jela na dovolenou, přitom jsem četla, že mírně záněty 4-5 x a mast jen večer, navíc oko nemám ani červené, jen mě 2× za den řeže pod tím víčkem, tak nevím jestli kapat radši jen 3 x denně a byto neublížilo, a nebo zkusit zajít ještě jinam,. Ještě bych podotkla že mám syndrom suchych oči a kapky. dosli před 6 dny tak jestli to není třeba i tím,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11780
8.7.22 19:03

Proč chodíš k lékaři, když mu pak nevěříš? Říkala jsi lékaři, že běžně kapeš umělé slzy a poslednich šest dní ne?

Máš vícero možností. Začni kapat umělé slzy, ale i když bude problém z nekapání, tak výsledek nepoznáš hned, ale chce to pár dní.

Kdysi mi vletěl prach do očí, na očním nic nenašli, ale kapky mi pomohly. Kapala jsem dle rozpisu, myslím že 5× za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí