Režim v krmení u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
11.2.22 22:31
@vokishka píše:
Nevim, jednalo se o mesicni miminko, mleko pro tak male dite určené, takze bych se v tomhle navodem neridila, jak radis, protoze je nesmyskny.

Já jsem dceru dokrmována UM od začátku, po šestinedělí už byla na UM úplně a krásně nám to podle té tabulky vycházelo… Ano, taky pila cca 8× denně, tak snad není tak těžký si to vydělit osmi - přibírala úplně akorát, byla spokojená… Takže taková je moje zkušenost - dívat se na celkový denní množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
11.2.22 22:35
@vokishka píše:
Miminko ma dostat to, co potrebuje, kolik samo chce. Pokud vycerpas davku, tak mu uz nedas, kdyz bude plakat hlady? Nebo kdyz to plive a uz nechce, tak to do nej nenastochas. Vypije kazdy den jine množství.

To si děláš srandu, ne? :lol: Přesně o tom jsem se zmiňovala v příspěvku předtím - někdy si vezme míň, někdy víc, to je jasný, však to není stroj :D jasně, že když bude plakat hlady, tak mu najíst dám, ale že zkušenosti vím, že to prostě podle obalu sedělo, neříkám, že to tak bude mít každý mimino, ale snad je zbytečný ho nějak přecpávat, nebo naopak když vím, že vypil ten den hodně málo, tak třeba zkusím dát častěji - ne, necpat násilím, ale nabízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66424
11.2.22 22:36
@darekp píše:
Já jsem dceru dokrmována UM od začátku, po šestinedělí už byla na UM úplně a krásně nám to podle té tabulky vycházelo… Ano, taky pila cca 8× denně, tak snad není tak těžký si to vydělit osmi - přibírala úplně akorát, byla spokojená… Takže taková je moje zkušenost - dívat se na celkový denní množství.

Ale vychazet to proste nemusi, kazdy den muze byt jinak, nekdy ma hlad porad, jindy cely den nic moc. Je treba davat tehdy a tolik, kolik si miminko rekne. A sledovat, jestli pribira. Navod na krabici je jen k tomu, aby clovek vedel, kolik odmerek na kolik vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
11.2.22 22:37

@vokishka přečti si prosím ještě ten příspěvek nad tebou, děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66424
11.2.22 22:38
@darekp píše:
@vokishka přečti si prosím ještě ten příspěvek nad tebou, děkuju ;)

Vsimla sis, ze jsme to psaly v podstatě naraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
11.2.22 22:39
@vokishka píše:
Ale vychazet to proste nemusi, kazdy den muze byt jinak, nekdy ma hlad porad, jindy cely den nic moc. Je treba davat tehdy a tolik, kolik si miminko rekne. A sledovat, jestli pribira. Navod na krabici je jen k tomu, aby clovek vedel, kolik odmerek na kolik vody.

A ty máš prcka na UM odmala? To ti to opravdu tak hodně nevycházelo? To ti to malý miminko vypilo každej den opravdu úplně jinak? Jako 50 ml sem, 50 ml tam, to je jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
11.2.22 22:40

@vokishka proto ti píšu, ať síto přečteš, protože tam píšu přesně to, čím jsi mi oponovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 23:42

@darekp doktor mi rikal jiny ml..proto se ptam kolik davate miminkum um na porci nebo denně kolik ml celkem

• Citovat
  • Upravit
66424
11.2.22 23:51
@darekp píše:
A ty máš prcka na UM odmala? To ti to opravdu tak hodně nevycházelo? To ti to malý miminko vypilo každej den opravdu úplně jinak? Jako 50 ml sem, 50 ml tam, to je jedno..

Vnoucek. Od malanejprve dokrmovani, po měsíci úplně. A prave si dcera stěžuje, ze nekdy pije hodně malo a ještě ho musi dost nutit, jine dny to dohani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.22 00:34

@vokishka mam prave podobny problem akorat ten nas to nedohani. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat