Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.Jsem teda z jiného kraje,ale přece musíš mít nějakou smlouvu o tom že jsi peníze jí dala,nebo né?
My jednou takle zaplatily(nakonec teda ze všeho sešlo ,né naší vinou,ale smlouvu o částce jsem měla takže nebylo ani co řešit.bez smlouvu či nějakého dukazu na papíře bych peníz nikomu nedala.Držím palce at to dopadne dobře
Tech 30.000 bylo proste per hubam, na byt byli 2 zajemci, protoze mela klienta, ktery byt chtel slibila nam, ze vyplati o 50.000 vic., nakonec castka byla vyssi jen o 20.000 a z nas udelala uplne blazny, bohuzel nase chyba, ze jsme si to nenechali hodit na papir.
Penize, ktere nam dluzi, jedna se o 1000,– ale ja uz ji proste nenecham ani tech tisic! jsou to penize za 2 vklady, byla jsem smlouvy na katastr vkladat ja, protoze ji uz jsem neverila ani nos mezi ocima, penize za vklad, ale hradi realitka. mam vsechno dukazne podlozeno, proto jsem to podala na ČOIku, mam doklady o vkladech, mam i svedka (kupujici) kdyz mi rikala, ze mi v ten den ty penize prevede a na svych webovkach jasne pisi, ze vklady vyrizuji zdarma oni (realitka).
Samozrejme mi nezveda telefony ![]()
Vim, ze stiznost na ČOI je opravnena, takze snad v budoucnu penize uvidim a ona zacaluje doufam tucnou pokutu, ale rada bych ji v tom vymachala tak jako o nas v tech svych leckach, protoze jeji informace a uzasne profesionalni pristup me stal minimalne 10 let zdravi ![]()
Ahoj
ty nemas zadnou smlouvu o tom ze jsi ji ty penize dala a ze ti je dluzi?
Pokud ne tak tedy nevim jak to budes nekde nekomu dokazovat ![]()
I tak preji at to dobre dopadne
Holky ja neresim tech 30.000,– to byla proste nase hloupost, aspon jsme se poucili do zivota a opravdu nevert nikomu a nicemu, taky zkusenost k nezaplaceni ![]()
mozna jsem nenapsala, ze jsme byt prodavali a ne kupovali, takze to nebyla nase zaloha, jen proste mazala med kolem huby a nakonec z nas udelala blazny, ale to uz je celkem fuk.
Ja resim ty vklady a tak me jen zajimalo, jestli tu neni nekdo taky s nejakou takovou zkusenosti u te same pani, nebo hold to byla jen smula.
Urcite bych nikomu nedala penize jen tak bez potvrzeni, o to se mi vubec nejedna ![]()
R.
Mě prodávala RD v Bílovci a vše bez problému.Jednání bylo rychlé a O.K.
Dobrý den, náhodou jsem narazila na tento článek a musím reagovat… Mě p. Huserová připravila o 200.000,–kč, které jsem dala jako zálohu v roce 2008. Již 5 let se soudím s RH reality - teda s tím co z realitky zbylo…
Ahojky,
omlouvám se za anonymitu, ale vzhledem k tomu, ze mam ve svem profilu fotku, radeji bych zustala aspon prozatim anonymni.
Jen me zajima jestli ma tady nekdo zkusenost s RH Reality, vylozene s pani Kateřinou Huserovou?
Zda se najde taky nekdo kdo s ni jednal a vesela mu buliky na nos tak jako nam, nebo jsme meli jen smulu?
Najde se nekdo komu dluzi finance, at je castka jakkoliv vysoka?
Jde o to, ze s touto pani, mam opravdu nemile zkusenosti, absolutne nehorazne jednani, samozrejme pote co jiz mela zbalenou zalohu - tedy provizi pro sebe, pak se jeji tutu, nunu, vytratilo Buh vi kam…no ale to je jedno. Proste jen ve zkratce nas prachsproste okradla o 30.000,– a jeste dokazala tvrdit, ze lzeme, no hnus…a jeste mi stale dluzi penize, ktere uz mi asi pred mesicem slibovala, ze mi je zasle na ucet…jak to dopadlo, asi nemusim ani psat…
Podala jsem na ni stiznost na ČOI, ve stredu jdu na FÚ a kdyby se nasli lidicky co jim dluzi nejake finance tak bych rada na ni podala i trestni oznameni, ma castka nedosahuje bohuzel (bohu dik) peti tisic, aby se jednalo o trestny cin.
Predem diky za pripadne odpovedi.
Radka