Říct či neříct?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61049
13.10.22 22:00
@Šílená Bafunka píše:
Ahoj všem :kytka:Máme s manželem dilema. Řekli jste tchýni že se snažíte a nejde vám to a proto docházíte do caru? Já jsem pro to nic jí neříkat protože zatím není co říkat a manžel jí to chce říct protože jí nechce lhát… Když třeba nemůžu přijet protože jdu na kontrolu a ona se na mně ptá a on jí řekne že jsem v práci na přesčase… Řekli jste že se snažíte když vám to nešlo? Vždy když přijde řeč na děti tak ona řekne že máme spoustu času a že by jsme si měli užívat a cestovat a že jsme ještě mladí a máme spousty času (mně bude 30 a manželovi 28)

Mně na tom zaujalo to, že když nemůžeš přijet, tak manžel musí říct, že jsi na přesčase, proč? To tam musíš jet pokaždé když jede on? Nemůžeš mít jiný program? Nebo nemůžete říct, že se vám návštěva nehodí? Jinak bych si to zatim nechala pro sebe. Hlavně z důvodu, že bych to asi nechtěla s nikým dalším řešit. Tak záleží jestli ti to nevadí.. Protože by to pak mohlo bejt samy, tak co, jak to dopadlo? Atd. A já osobně bych asi u takovych otázek časem byla nepříjemna :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.10.22 22:02

Já jsem to mámě a ségře řekla. Muž to rodině říct nechtěl, protože nechtěl, aby se trápili, kdyby to nevyšlo. Oznámili jsme jim to až po potvrzené srdeční akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
13.10.22 22:03
@Semtex píše:
Já zase naprosto chapu, ze to chce muž mámě říct a ze ji nechce lhát. Pokud je ona normální, podpoří vás. Kdyby věděla, jak se věci mají, určitě by nevedla ty řeči o cestování a tak. Přijde mi v pořádku se s nejbližšími o takových věcech bavit. Jako ne ze by se o tom měly vést dlouhé hovory s tetickou bratrance z pátého kolena, ale proste nezatajovat, aby věděli. Od čeho je pak rodina? :nevim: Když si to vezmes, je to její syn, tak by snad mohla vědět nějaké základní info o jeho zdravotním stavu.

Mně právě přijdou příjemnější řeči o cestování atd.to má tchyně docela moje sympatie :lol: protože většinou to naopak byvaj řeči a co děti? Kdy už budou vnoučata, uz máte nejvyšší cas.. A to mi v tyhle situace přijde nepříjemnější.. Teď bych se asi být zakladatelkou taky zaměřila na tu zábavu, cestování atd. A třeba ta cesta k miminku bude snazší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
13.10.22 22:05
@Šílená Bafunka píše:
To jsem také navrhovala říct je jenom že se snažíme ale nic neříkat o caru ale manžel zase že je to pořád lhaní -_-

Neni to lhaní.. Snažíte se a to je pravda.. Ja si úplně nemyslim, že je důležitý na potkani říkat jak vám to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
13.10.22 22:07

Já bych nic neříkala. Fakt by se mi nelíbilo, aby stav mého rozmnožovacího ústrojí řešila půlka rodiny. Ale asi bych to neříkala ani té vlastní, protože opačně by mi to taky bylo nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.10.22 22:09

8o 8o 8o, Taky jednou budu tchyne..a doufam, ze mi syn tyhle intimní věci vypravět nebude. I proto, ze mi do toho nic moc neni., Mne bude zajimat jako babku pouze ten vysledek.. zbytek at si nechaj pro sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
13.10.22 22:28
@Šílená Bafunka píše:
Tak ono taky záleží co znamená normální :D ona není špatná je milionová máme skvělý vztah ale je hrozná drbna a když jsme jí řekli o svatbě a o tom ať to drží v tajnosti že chceme dávat pod stromeček svatební oznámení tak to vykecala úplně všem a zkazila nám překvapení :/ a základní informace o zdravotním stavu? Jako vážně? Co má společného zdravotní stav jejího syna s tím že já nemůžu otěhotnět?

Třeba to, že muže byt neplodný? :nevim: netřeba snad vyprávět nějaké detaily, když nechtějí, ale tu samotnou informaci, ze se oba jako par léčí pro neplodnost, by snad sdělit rodičům mohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
13.10.22 22:31

Záleží na vaší povaze a vztahu s tchýní. Já bych jí to asi řekla, máme dobrý vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
13.10.22 22:32

Kdybys jela k lékaři na podvázání hemeroidů, tak to taky budete vysvětlovat? Prostě „Nemohla přijet, má něco jiného“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.10.22 22:45
@Semtex píše:
Třeba to, že muže byt neplodný? :nevim: netřeba snad vyprávět nějaké detaily, když nechtějí, ale tu samotnou informaci, ze se oba jako par léčí pro neplodnost, by snad sdělit rodičům mohli.

Tak to se fakt rodičům říkat nemusí.
A ono opravdu záleží, jací jsou. Máma by mě strašně litovala :roll: a tchýně by o tom vyprávěla každému na potkání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 22:50
@Šílená Bafunka píše:
Ahoj všem :kytka:Máme s manželem dilema. Řekli jste tchýni že se snažíte a nejde vám to a proto docházíte do caru? Já jsem pro to nic jí neříkat protože zatím není co říkat a manžel jí to chce říct protože jí nechce lhát… Když třeba nemůžu přijet protože jdu na kontrolu a ona se na mně ptá a on jí řekne že jsem v práci na přesčase… Řekli jste že se snažíte když vám to nešlo? Vždy když přijde řeč na děti tak ona řekne že máme spoustu času a že by jsme si měli užívat a cestovat a že jsme ještě mladí a máme spousty času (mně bude 30 a manželovi 28)

Hele já jsem to řekla a sama tchýně nám dohodila super kliniku, ve které pracovala její známá, která nám následně připravila naše současné miminko. :lol: Tchýni jsem to řekla, přesto, že jsem s ní nikdy neměla moc vřelý vztah. Ale prostě mi to přišlo nějak přirozené.

• Citovat
  • Upravit
10651
13.10.22 22:57
@Šílená Bafunka píše:
Tak ono taky záleží co znamená normální :D ona není špatná je milionová máme skvělý vztah ale je hrozná drbna a když jsme jí řekli o svatbě a o tom ať to drží v tajnosti že chceme dávat pod stromeček svatební oznámení tak to vykecala úplně všem a zkazila nám překvapení :/ a základní informace o zdravotním stavu? Jako vážně? Co má společného zdravotní stav jejího syna s tím že já nemůžu otěhotnět?

Třeba to, že nejste kompatibilní? Nebo že je neplodný? Ale to si z tvého vyjadřování nemyslím. Jen hledáš záminku ji to prostě neříkat. Na posilovnu je Ti dobrá, ale abys ji dala stejné informace, jako své matce to už ne… :think: vzij se, že i ty můžeš mít někdy syna a on si může najít podobnou jako jsi ty. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 22:57
@a12 píše:
Mně na tom zaujalo to, že když nemůžeš přijet, tak manžel musí říct, že jsi na přesčase, proč? To tam musíš jet pokaždé když jede on? Nemůžeš mít jiný program? Nebo nemůžete říct, že se vám návštěva nehodí? Jinak bych si to zatim nechala pro sebe. Hlavně z důvodu, že bych to asi nechtěla s nikým dalším řešit. Tak záleží jestli ti to nevadí.. Protože by to pak mohlo bejt samy, tak co, jak to dopadlo? Atd. A já osobně bych asi u takovych otázek časem byla nepříjemna :oops:

Jakože cože?:D co je špatného na tom že chodíme spolu do posilovny cvičit? Proč bych si měla jako hledat jiný program? To jsem jako nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 23:02
@Šílená Bafunka píše:
To jsem také navrhovala říct je jenom že se snažíme ale nic neříkat o caru ale manžel zase že je to pořád lhaní -_-

Lhani? Vzdyt to je snazeni taky. Klidne bych jim to rekla az pak, ze to bylo s pomoci caru. Nikdy jsme nikomu nevykladali o snazeni, oznamili jsme pak az tehotenstvi. Na dotazy jsme maximalne rekli, ze tomu nechavame volny prubeh.
Vykladat o snazeni mi prijde dost intimni zalezitost. Jako clovek nikomu nevyklada ‘snazime se, mame sex co druhy den a merime ovulaci. Zitra nemuzeme prijit na navstevu, budeme sexovat’ :lol: tak proc vykladat o caru.
Chapu, ze nekdo ma tak blizky vztah s rodici, ze to s nima chce resit. On je problem, kdyz ti dva to maji kazdy jinak… kdyz jeden z partneru se sverit chce a druhy ne. Ale pak se podle mne ma brat ohled na toho, co si to chce nechat zatim pro sebe.
Chlap muze rict, ze mas doktora. Snad se v tom nerypou az tak, aby vyzvidali s cim jsi u doktora…

• Citovat
  • Upravit
34322
13.10.22 23:20

No rozhodne bych nelhala.
Proc nerict, ze jdes k doktorovi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie