Říct či neříct?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.10.22 21:16

Říct či neříct?

Ahoj všem :kytka:

Máme s manželem dilema. Řekli jste tchýni že se snažíte a nejde vám to a proto docházíte do caru? Já jsem pro to nic jí neříkat protože zatím není co říkat a manžel jí to chce říct protože jí nechce lhát… Když třeba nemůžu přijet protože jdu na kontrolu a ona se na mně ptá a on jí řekne že jsem v práci na přesčase… Řekli jste že se snažíte když vám to nešlo? Vždy když přijde řeč na děti tak ona řekne že máme spoustu času a že by jsme si měli užívat a cestovat a že jsme ještě mladí a máme spousty času (mně bude 30 a manželovi 28)

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14098
13.10.22 21:21

Nic bych jí neříkala. Proč taky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
13.10.22 21:23

Určitě ne. Je jí po tom houby. Ještě by do vás vrtala a bylo by to horší. Psychicky by jste se vydeptali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.10.22 21:29

Ne, řekli jsme rodinám az po potvrzené srdeční akci. Ale zase jsme nečekali do 12tt, což děla dost lidí.

Ale asi bych taky měla problém cilene lhát, když by se rodiče zeptali. Řekla bych třeba, ze mam kontrolu u dr apod. Takže pokud by joo pátrali, tak by na to asi přišli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
13.10.22 21:30
@Šílená Bafunka píše:
Ahoj všem :kytka:Máme s manželem dilema. Řekli jste tchýni že se snažíte a nejde vám to a proto docházíte do caru? Já jsem pro to nic jí neříkat protože zatím není co říkat a manžel jí to chce říct protože jí nechce lhát… Když třeba nemůžu přijet protože jdu na kontrolu a ona se na mně ptá a on jí řekne že jsem v práci na přesčase… Řekli jste že se snažíte když vám to nešlo? Vždy když přijde řeč na děti tak ona řekne že máme spoustu času a že by jsme si měli užívat a cestovat a že jsme ještě mladí a máme spousty času (mně bude 30 a manželovi 28)

My jsme to tchýni řekli. Ale musím zaklepat, mame úžasný vztah. A občas mi byla oporou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
13.10.22 21:31
@Tichošlápek píše:
Ne, řekli jsme rodinám az po potvrzené srdeční akci. Ale zase jsme nečekali do 12tt, což děla dost lidí.Ale asi bych taky měla problém cilene lhát, když by se rodiče zeptali. Řekla bych třeba, ze mam kontrolu u dr apod. Takže pokud by joo pátrali, tak by na to asi přišli

Mě by spíš zajímalo jak často k té tchyni během týdne chodí, že to nejde naplánovat tak, aby zrovna neměla doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
13.10.22 21:34

No… Já bych tohle určitě řekla svým rodičům, máme skvělý vztah a tak zásadní věc bych nevydržela tajit. A tchanovce bych nechala na muži - pokud by jim to chtěl říct, nevadilo by mi to, když to ví jedni rodiče, měli by za mě mít právo to vědět i druzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
13.10.22 21:36

Já zase naprosto chapu, ze to chce muž mámě říct a ze ji nechce lhát. Pokud je ona normální, podpoří vás. Kdyby věděla, jak se věci mají, určitě by nevedla ty řeči o cestování a tak. Přijde mi v pořádku se s nejbližšími o takových věcech bavit. Jako ne ze by se o tom měly vést dlouhé hovory s tetickou bratrance z pátého kolena, ale proste nezatajovat, aby věděli. Od čeho je pak rodina? :nevim: Když si to vezmes, je to její syn, tak by snad mohla vědět nějaké základní info o jeho zdravotním stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 21:39
@KeckaJ píše:
Mě by spíš zajímalo jak často k té tchyni během týdne chodí, že to nejde naplánovat tak, aby zrovna neměla doktora.

Jako já?:D Máme u tchýně ve sklepě posilovnu ještě s manželovým bratrem takže tam dojíždíme 5× do týdne cvičit + občas jen tak na kávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
13.10.22 21:42
@Semtex píše:
Já zase naprosto chapu, ze to chce muž mámě říct a ze ji nechce lhát. Pokud je ona normální, podpoří vás. Kdyby věděla, jak se věci mají, určitě by nevedla ty řeči o cestování a tak. Přijde mi v pořádku se s nejbližšími o takových věcech bavit. Jako ne ze by se o tom měly vést dlouhé hovory s tetickou bratrance z pátého kolena, ale proste nezatajovat, aby věděli. Od čeho je pak rodina? :nevim: Když si to vezmes, je to její syn, tak by snad mohla vědět nějaké základní info o jeho zdravotním stavu.

Já bych to taky chtěla říct mámě, jsme si blízké a prostě bych chtěla, aby o tom věděla. Tím pádem bych naprosto chápala, kdyby to partner chtěl říct svým rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 21:44
@Semtex píše:
Já zase naprosto chapu, ze to chce muž mámě říct a ze ji nechce lhát. Pokud je ona normální, podpoří vás. Kdyby věděla, jak se věci mají, určitě by nevedla ty řeči o cestování a tak. Přijde mi v pořádku se s nejbližšími o takových věcech bavit. Jako ne ze by se o tom měly vést dlouhé hovory s tetickou bratrance z pátého kolena, ale proste nezatajovat, aby věděli. Od čeho je pak rodina? :nevim: Když si to vezmes, je to její syn, tak by snad mohla vědět nějaké základní info o jeho zdravotním stavu.

Tak ono taky záleží co znamená normální :D ona není špatná je milionová máme skvělý vztah ale je hrozná drbna a když jsme jí řekli o svatbě a o tom ať to drží v tajnosti že chceme dávat pod stromeček svatební oznámení tak to vykecala úplně všem a zkazila nám překvapení :/ a základní informace o zdravotním stavu? Jako vážně? Co má společného zdravotní stav jejího syna s tím že já nemůžu otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 21:47

Tak tvoje to je tchyně a manželova je to máma. Takže pro tebe to není až tak podstatné, pro manžela možná ano. Můžete udělat menší kompromis - říct jí to, ale poprosit aby si to nechala pro sebe a aby se o to víc nezajímala :mrgreen:. Prostě se jen zmínit mimochodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 21:49
@SvětloNaděje píše:
Tak tvoje to je tchyně a manželova je to máma. Takže pro tebe to není až tak podstatné, pro manžela možná ano. Můžete udělat menší kompromis - říct jí to, ale poprosit aby si to nechala pro sebe a aby se o to víc nezajímala :mrgreen:. Prostě se jen zmínit mimochodem.

To jsem také navrhovala říct je jenom že se snažíme ale nic neříkat o caru ale manžel zase že je to pořád lhaní -_-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9278
13.10.22 21:56

To asi záleží jaký máte vztah. Moje tchyně to věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.10.22 21:56

My jsme to neřekli nikomu, ani těm rodičům. Nepotřebovala jsem pořád někomu něco vysvětlovat, dokola se zpovídat. Takhle jsem měla svatej klid. Ale já jsem člověk, co bytostně nesnáší utěšování, povzbudivý řeči a pitvání problémů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex