Řídká stolice, do kdy u mimča?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.1.25 14:08

Řídká stolice, do kdy u mimča?

Ahojky, dceři bude 15 měsíců. A stále máme řídkou stolici. Poneseme vzorek paní doktorce, ale chci se zeptat také na vaše zkušenosti. Tuhé měla chvilinku kolem 6 měsíce, pak nas klasicky trápili zoubky, dlouho tak jsem to přikláněla tomu. Pijeme UM ještě tak 3× někdy i 4× za den, ale samozřejmě už i normálně papáme. A trochu mě to ted zaráží, celkem často je z toho opruzená a to přebaluji opravdu často. Muže to byt stale z kombinace UM a normalni stravy? Diky za Vaše zkušenosti a také rady.
( jinak nas nic netrápí a nebolí, mala papa krasne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11771
2.1.25 14:45

3× 4× um za den je ještě docela hodně, to nemůžeš chtít aby mělo dítě tuhej bobek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18507
2.1.25 14:52

Kolik toho sni? U nas jsem prakticky vyhradne kojila do 10m a nejaka rec o hodnotnejsi strave byla okolo tech 14m kdy zacala konecne jist. Nema nejake alergie? hrubsi kuze? Casto byva abkm. rika se az 10 % deti a postupne to vymizi vetsine. Muze vadit mliko at uz co do alergie, tak to ma proste ridsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
2.1.25 15:10

Vzhledem k porcím mléka je to normální. Až bude víc tuhé stravy a méně mléčné, bude to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
2.1.25 17:07

Bude to tím um…ale divím se, že toho tolik ještě vypije. Syn má 14m a tak měsíc už ho nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.25 19:02

@hospodki no neřekla bych zrovna, že toho sní málo, ale určitě toho mléka tam je ještě převaha. O žádných alergiích nevíme, nic ji netrápí, nikdy jsme neměli ani prdiky. Až teď je dost často když se pokaká opruzená. Tak uvidíme, doktorce raději donesu vzorek, ale podle toho co čtu to mléko bude hrát velkou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.25 19:05

@ALIPELI malá si o něj říká, má klasika rano, někdy ještě i dopoledne, odpoledne a večer, mezitím má už normální stravu, asi každé dítě jiné. Jako stalo se mi už, že měla jen 2× ale to už kolem 4 byla nesnesitelně protivna, nechtěla nic až když jsem dala mléko vyvez byl zas v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí