Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,náš Radeček má během dne 3-5 stolic a řekla bych, že pokaždé má jinou konzistenci. Ráno je to taková spíš modelína,pak jí má kašovitou a někdy se stane, že ne přímo průjem, ale na plínce je trochu té kašovité a pak je plína obarvená barvou stolice jakoby to byl průjem. Je možný, že se plína zabarví když se do kadění navíc vyčůrá? Bolení bříška nemá, je v pohodě. Může mít během dne řidší stolici protože třeba hodně pije? Omlouvám se za hloupý dotaz. Díky Andrea
ja osobne si myslim, ze je malej v pohode
.
nedavno jsem cetla zajimavej clanek, treba tam najdes nejake odpovedi ![]()
http://zdravi.idnes.cz/…-/zdravi.asp?…
Myslím, že si nemusíš dělat starosti, pokud je malej jinak v pohodě, nemá teplotu a tak. Naše malá (nyní 15 měsíců) má taky spíš řidší stoličku, 2-3 krát denně, když ji rostou zuby, tak i víc. Ptala jsem se na to i dr., ale vůbec tomu nevěnoval pozornost, že je to v pořádku, tak jsem se uklidnila, doufám, že i ty ![]()
Ahoj,
náš Kryštof je na tom přeste stejně, jak popisuješ ty. Taky mi občas přijde, že to vypadá úplně jako průjem. Ale myslím si, že kdyby to obravdu průjem byl, tak má stoličku častěji. Taky myslím, že to může být i tím, že stravu má furt hodně tekutou a mléčnou. Nijak bych se tím nestresovala.