Riflový kočárek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
18.7.11 16:59

Riflový kočárek

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s riflovým kočárkem. Já jsem se do jednoho zakoukala, jen řešíme, jestli nebude problém, když bude poprchávat apod., no a pak také údržbu sportovního kočárku, až nám tam bude prcek jíst :-) Díky za každou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
18.7.11 17:04

My sme měli a bez problému, déšť nevadil vůbec (resp. poprchávání a třeba chvilka v průtrži taky ne, ale dlouho v dešti sme nikdy nechodili… S jídlem v kočárku moc zkušenost zatím nemám, ale pokud je to snímatelné a pratelné, tak by neměl být problém :) A navíc to vypadá hrozně hezky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.7.11 17:09

Tak to jsi mě mile potěšila, protože mně fakt učaroval a tak nějak se mi ho nechtělo vzdát, ale přece jen člověk řeší spoustu věcí okolo. Je to snímatelné a dá se to vyprat, takže by to mělo být v poho. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.7.11 17:09
Hoď jsem odkaz,takový jsem ještě neviděla :nevim: dííík
Machecha píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s riflovým kočárkem. Já jsem se do jednoho zakoukala, jen řešíme, jestli nebude problém, když bude poprchávat apod., no a pak také údržbu sportovního kočárku, až nám tam bude prcek jíst :-) Díky za každou zkušenost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.7.11 17:22

Objevila jsem ho v Kolíně, obchod Daniela, jmenuje se Tako light - bohužel jsem ho nikde na netu nenašla, prý je to novinka a vždy trvá dobu, než to dají na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.7.11 17:26

Tak to my sme měli Quinny Freestyle, je na mmb :) ten je taky riflovej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
18.7.11 17:30

Našla jsem džínovou kolekci , ale jestli je ten potah podobný nebo stejný, nevím. Jen mě to zajímalo.
Podle mě ta látka bude dobře pevná a při mrholení nebo dešti není problém nasadit pláštěnku.

EDIT: Vlevo po straně jsou vidět i další vzory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.7.11 17:45
Dík za odkaz,už jsem na to koukla :dance:
Bayuska píše:
Našla jsem džínovou kolekci , ale jestli je ten potah podobný nebo stejný, nevím. Jen mě to zajímalo.
Podle mě ta látka bude dobře pevná a při mrholení nebo dešti není problém nasadit pláštěnku.EDIT: Vlevo po straně jsou vidět i další vzory.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
18.7.11 18:10

Holky, já jako mimi jezdila v džínovém, pak moje ségra a teď v něm jezdí náš prcek…po 26letech drží a je jako novej…i když jak říká moje babička, tehdy se věci dělaly tak, aby vydržely… :mrgreen: Jen pro zajímavost koukněte-vejdou se tam dvě miminka za sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.7.11 18:17
pěknej :palec: není nad to když má mimi pohodlí :palec: a né jak dneska že prcka ve 4 měsícíh horko těžko narveš do kočárku
janisska píše:
Holky, já jako mimi jezdila v džínovém, pak moje ségra a teď v něm jezdí náš prcek…po 26letech drží a je jako novej…i když jak říká moje babička, tehdy se věci dělaly tak, aby vydržely… :mrgreen: Jen pro zajímavost koukněte-vejdou se tam dvě miminka za sebou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.7.11 18:23

Ten je fakt super :-) Myslím, že tvá babička má svatou pravdu, protože dneska se ty věci, včetně kočárků dělají tak akorát, aby vydržely chvilku a točilo se zboží …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.7.11 18:42
máš 100% pravdu :palec: :palec: :palec: :palec:
Machecha píše:
Ten je fakt super :-) Myslím, že tvá babička má svatou pravdu, protože dneska se ty věci, včetně kočárků dělají tak akorát, aby vydržely chvilku a točilo se zboží …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
18.7.11 18:56

Ahoj,
mám Bugaboo denim kolekci a jsem s ním moc spokojená. V dešti ok, údržba taky dobrý - stačí setřít vlhkou hadrou. Ta džínovina je na to speciálně dělaná.
Navíc vypadá fakt skvěle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
18.7.11 21:16
janisska píše:
Holky, já jako mimi jezdila v džínovém, pak moje ségra a teď v něm jezdí náš prcek…po 26letech drží a je jako novej…i když jak říká moje babička, tehdy se věci dělaly tak, aby vydržely… :mrgreen: Jen pro zajímavost koukněte-vejdou se tam dvě miminka za sebou :lol:

Ježíš, ten je krásnej a obrovskej-takovej bych potřebovala na Matyáše-mám velkou trojkombinaci a už jsem měnila korbu za vložnou tašku a ani do té se mi už nevejde. Sousedka jezdí s modrou libertou-takovou tou omyvatelnou a velkou-taky krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí