Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s riflovým kočárkem. Já jsem se do jednoho zakoukala, jen řešíme, jestli nebude problém, když bude poprchávat apod., no a pak také údržbu sportovního kočárku, až nám tam bude prcek jíst
Díky za každou zkušenost.
My sme měli a bez problému, déšť nevadil vůbec (resp. poprchávání a třeba chvilka v průtrži taky ne, ale dlouho v dešti sme nikdy nechodili… S jídlem v kočárku moc zkušenost zatím nemám, ale pokud je to snímatelné a pratelné, tak by neměl být problém
A navíc to vypadá hrozně hezky ![]()
Tak to jsi mě mile potěšila, protože mně fakt učaroval a tak nějak se mi ho nechtělo vzdát, ale přece jen člověk řeší spoustu věcí okolo. Je to snímatelné a dá se to vyprat, takže by to mělo být v poho. Díky.
Machecha píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenosti s riflovým kočárkem. Já jsem se do jednoho zakoukala, jen řešíme, jestli nebude problém, když bude poprchávat apod., no a pak také údržbu sportovního kočárku, až nám tam bude prcek jístDíky za každou zkušenost.
Objevila jsem ho v Kolíně, obchod Daniela, jmenuje se Tako light - bohužel jsem ho nikde na netu nenašla, prý je to novinka a vždy trvá dobu, než to dají na net.
Tak to my sme měli Quinny Freestyle, je na mmb
ten je taky riflovej ![]()
Našla jsem džínovou kolekci , ale jestli je ten potah podobný nebo stejný, nevím. Jen mě to zajímalo.
Podle mě ta látka bude dobře pevná a při mrholení nebo dešti není problém nasadit pláštěnku.
EDIT: Vlevo po straně jsou vidět i další vzory.
Bayuska píše:
Našla jsem džínovou kolekci , ale jestli je ten potah podobný nebo stejný, nevím. Jen mě to zajímalo.
Podle mě ta látka bude dobře pevná a při mrholení nebo dešti není problém nasadit pláštěnku.EDIT: Vlevo po straně jsou vidět i další vzory.
Holky, já jako mimi jezdila v džínovém, pak moje ségra a teď v něm jezdí náš prcek…po 26letech drží a je jako novej…i když jak říká moje babička, tehdy se věci dělaly tak, aby vydržely…
Jen pro zajímavost koukněte-vejdou se tam dvě miminka za sebou ![]()
janisska píše:
Holky, já jako mimi jezdila v džínovém, pak moje ségra a teď v něm jezdí náš prcek…po 26letech drží a je jako novej…i když jak říká moje babička, tehdy se věci dělaly tak, aby vydržely…Jen pro zajímavost koukněte-vejdou se tam dvě miminka za sebou
Ten je fakt super
Myslím, že tvá babička má svatou pravdu, protože dneska se ty věci, včetně kočárků dělají tak akorát, aby vydržely chvilku a točilo se zboží …
Machecha píše:
Ten je fakt superMyslím, že tvá babička má svatou pravdu, protože dneska se ty věci, včetně kočárků dělají tak akorát, aby vydržely chvilku a točilo se zboží …
Ahoj,
mám Bugaboo denim kolekci a jsem s ním moc spokojená. V dešti ok, údržba taky dobrý - stačí setřít vlhkou hadrou. Ta džínovina je na to speciálně dělaná.
Navíc vypadá fakt skvěle ![]()
janisska píše:
Holky, já jako mimi jezdila v džínovém, pak moje ségra a teď v něm jezdí náš prcek…po 26letech drží a je jako novej…i když jak říká moje babička, tehdy se věci dělaly tak, aby vydržely…Jen pro zajímavost koukněte-vejdou se tam dvě miminka za sebou
Ježíš, ten je krásnej a obrovskej-takovej bych potřebovala na Matyáše-mám velkou trojkombinaci a už jsem měnila korbu za vložnou tašku a ani do té se mi už nevejde. Sousedka jezdí s modrou libertou-takovou tou omyvatelnou a velkou-taky krásná