Říhnutí

55
23.11.10 13:44

Říhnutí

Ahoj mamky.Já už si vážně nevím rady.Můj malý měl dva měsíce.Jsme od začátku na UM.Jakmile ho nakrmím a neříhne si hned,tak je to v prd…:-)Můžu ho nosit na všechny způsoby třeba hodinu a on nic.Pak ho dám lehnout a tím že je tak akční a za celý den mi naspí tak 20 min v kuse,se pořád hýbe.Mává rukama a nohama a běhěm půl hodiny mi postupně vyblinká všechno co vypil.Vím že nějaký podíl na tom má i to že je tak akční a pořád v pohybu ale je to i tím že si neříhne.Samozdřejmě má potom už za hodinu zase hlad.Já už fakt nevím jak ho mám dát aby si říhnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
23.11.10 13:47

Je to tak, když si neříhne hned, tak vůbec, tedy téměř vždy to u nás tak je. Zkus vychytat tu polohu. Já jsem třeba u prvního dítěte byla zblblá p. Kiedroňovou a pořád dávala mimino odříhávat v nějaké nesvislé poloze… ale jestli jsi to zkoušela všelijak, tak se asi nedá svítit. Neboj, jak poroste, tak by měl mít v bříšku víc místa a nebude tak blinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.11.10 13:47

Nevím, jestli by říhnutí vyřešilo Tvůj problém. Ten můj šikula si říhne i 3× po sobě a pak mě poblinká, zase si říhne, dám ho do postýlky, 20 minut polehává..zase se poblinká…takže taky veselé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
23.11.10 13:50

Ahoj,
jestli blinká :poblion: pokaždé tak to řekni DR.Třeba potřebuje UM s označením AR.Nemusí to být tím že si neříhne.Domča kolikrát jde spát nebo usne a,ale jídlo zůstane v bříšku.
Myslím že by to mohl být reflux nebo jak se to jmenuje.Navštiv Dr určitě poradí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.11.10 13:51
Theresa píše:
Nevím, jestli by říhnutí vyřešilo Tvůj problém. Ten můj šikula si říhne i 3× po sobě a pak mě poblinká, zase si říhne, dám ho do postýlky, 20 minut polehává..zase se poblinká…takže taky veselé :mrgreen:

Někdy si neříhne a neblinká vůbec.Ale vydím že takové problémy máme všechny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.11.10 13:52
MegK píše:
Ahoj,
jestli blinká :poblion: pokaždé tak to řekni DR.Třeba potřebuje UM s označením AR.Nemusí to být tím že si neříhne.Domča kolikrát jde spát nebo usne a,ale jídlo zůstane v bříšku.
Myslím že by to mohl být reflux nebo jak se to jmenuje.Navštiv Dr určitě poradí :think: :mrgreen:

Co je označení AR? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.11.10 13:54

KDyž si neříhne normálně, tak mi pomáhá, že asi hodinu po jídle ho dám pást…a to si většinou říhne …a světe dive se, neblinkne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
23.11.10 13:57

Miky pošlu ti odkaz …p očkej chvilku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
23.11.10 13:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
23.11.10 14:00
Lenka512 píše:
KDyž si neříhne normálně, tak mi pomáhá, že asi hodinu po jídle ho dám pást…a to si většinou říhne …a světe dive se, neblinkne :-)

Taky nám to bčas pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
23.11.10 14:09

Miky24-u nás to bylo to samé :-D Malá si po jídle většinou neříhla,nosila jsem ji někdy i půl hodiny…hlavně v noci to byla zábava :mrgreen: Od narození je taky děsně akční,jako váš mrňousek,takže úspěšně vyblinkala vždycky snad všechno mlíko! :-? Často si říhne až po spaní..Teď máme už skoro 6 měs,blinká pořád,i když už míň.AR mlíko,nebo zhušťovadlo Nutriton jsem zkoušela,ale nějak jí to něšmakovalo. :-?Nám zaručené „odříhávací polohy“ nefungovaly :-D Musíš prostě zkoušet,co zabere…a neboj,ono se to srovná.Mimi si prostě dělá pořádek v bříšku :lol: (alespoň tak to všude píšou) :mrgreen: No,a mamky zase převlékají a převlékají… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
23.11.10 14:11
Miky24 píše:
Theresa píše:
Nevím, jestli by říhnutí vyřešilo Tvůj problém. Ten můj šikula si říhne i 3× po sobě a pak mě poblinká, zase si říhne, dám ho do postýlky, 20 minut polehává..zase se poblinká…takže taky veselé :mrgreen:
Někdy si neříhne a neblinká vůbec.Ale vydím že takové problémy máme všechny :pankac:

Jo, to dělá hlavně brzo ráno, to si neříhne, rovnou usne a nepoblinká se. Prostě se někdy nepřejí a je to v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
23.11.10 14:24

Tak to náš blinká naprosto náhodně, říhnutí, neříhnutí… spíš podle toho jak moc se přežral… ale je fakt, že pokud leží, tak blinká vedle sebe - pravda, když okamžitě nezareaguju, tak se v tom šťastně vyválí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
23.11.10 14:25
j.a.n.i1 píše:
Tak to náš blinká naprosto náhodně, říhnutí, neříhnutí… spíš podle toho jak moc se přežral… ale je fakt, že pokud leží, tak blinká vedle sebe - pravda, když okamžitě nezareaguju, tak se v tom šťastně vyválí…
:mrgreen: to je šikulka
Syn naštěstí ne :poblion: .
Takže vám holky vůbecnezávidím. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
23.11.10 14:31

Já dneska obdivovala naši šikulku :mrgreen: :mrgreen: Nevím,jak se jí to podařilo,ale nablila si na záda /přesněji-na lopatku/ :mrgreen: Seděla zrovna v houpacím sedátku,takže to odneslo taky.Druhou dávku jsem schytala přímo do dekoltu :wink: Mrkvička s brambůrkem je děsná ňamka,takže se přežrala…a tak to dopadá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí