Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky maminky,mam petimesicni miminko.Udela se nam takova cervena vyrazka na brisku,zadickach a zadecku nejvic to mame asi na zadickach .V patek jsem male dala ovocnou stavicku a v nedeli vecer se nam tohle udelalo myslite ze he to reakce na to?bojim sea bych neco nezanedbala ale zas se mi nechce jit k doktorce abych nbevypadala jako hystericka matka a taky doktorka neni podle mych predstav prosim poradte dekuji ![]()
Ahoj, no tak nejspíš to ta reakce bude, ale k dr. bych s tím asi zašla, určitě předepíše nějakou mastičku.
Mohlo by to být po té šťávě-alergická reakce.Zavolej ráno k Dr. a zeptej se na to.Kdyžtak si tam dojdeš.Já jsem vždy nejdřív volala,abych se tam nehnala zbytečně.Ale asi tam stejně budeš muset jít,aby to viděla ![]()
To jsme měli asi před 14 dny také, skoro po celém tělíčku a dr řekla, že je to reakce na něco, co jsem snědla, dala nám na to pudr dělaný v lékárně, super věc do druhého dne bylo po vyrážce, myslím, že naše malá to měla po čaji s citronem a medem, oboje jsou alergeny a já ho vypila hodně, protože na mě něco lezlo a neuvědomila jsem si, že se to může na malé projevit.