Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminky, dejte mi nějakou inspiraci co koupit dítěti, kterému bude na vánoce 10 m. Nechci kupovat žádné kravinky.
Pokud chceš něco vyloženě praktického, tak my v tomhle věku kupovali novou autosedačku 9-18 kg ![]()
Myslela jsem spíš nějaké hračky, s kterými si děti vydrží aspoň chvíli hrát ![]()
Naše malá miluje mluvící a zpívající housnku of FP. Jinak jsme koupili aktivní stolček od FP nebo chicco? Ted nevím a dětskou knížčku. Ráda v ní listuje a žužlá ji ![]()
lusesita píše:
Myslela jsem spíš nějaké hračky, s kterými si děti vydrží aspoň chvíli hrát
Tak to jo. U nás se osvědčila vkládací žirafa a mluvící hrnec od FP ![]()
u nás v tomhle veku nejvic letely takovy ty uplne obycejny hranaty hrnicky co se do sebe vkladaj, nebo se daji stavet na sebe jako komin a vkladaci kostka.
tak u nás v tuhle dobu frčel a stále frčí míč, když lezla tak do něj pinkala rukama a ted když už chodí ho nese a háže, bereme si ho i ven na zahradu, jinak jí v teto době začali zajímat kostičky co se vkladají do otvorů od Fisher Price. Jinak jí nic moc nezajímalo, největčí hračka jsem byla asi já, připadala jsem si občas jak trampolína co se mnou dělala ![]()
Ahojky naše malá bude mít na vánoce taky 10m- koupili jsme jí přes net zpívající stoleček od FP,už nám přišel a je úžasný, jinak dostane ještě takové plyšové kostky z ikey a jezdícího krokodýlka, a asi nočník ![]()