Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
zajímalo by mě jaké jsou děti ve znamení lva. máme doma 3 měs. lvíčka. tak at vim na co se pripravit az bude vetsi
jsme s pritelem oba váhy.
Ahoj tak já mám doma 15 měsíčního lva a já sama jsem lev.A co už ted mužu říct malej je hrozný paličák a do všeho jde bez hlavě,a když mu něco nejde je hrozný nervák.Ale zase nic nevzdá jde si za svým cílem dokud toho nedocílí.
Ahoj, co vím, lvíčci bývají úspěšní, ale jdou do všeho „přes mrtvoly“. Moje dcerka je taková, že si vše chce vyřvat. Nadiktuje si a tak to musí být:). A je to hysterka:D. Ale jinak už teď vidím, že hodně vnímavá a chytrá. Tak uvidíš:)
Máme holčičku lvici má 2,5roku.Já jsem blíženka -vzdušné znamení jako váhy(jo ?je to tak?
)Manžel je rak.
Co je pro Báru typické je že je jak vítr.Všude je,všechno ji zajímá.Ničeho a nikoho se nebojí s každým se hned kamarádí je hrozně bezprostřední.Takové naše sluníčko - když má dobrou náladu tak září pro všecny kolem.No a opačně - když je mrzutá je to jak když slunce zapadne.Říká se že lvi jsou děti slunce a u nás to platí.
Jsem moc zvědavá na reakce
- mám taky tří měsíční lvíče - a už jsem si přečetla že jsou to děti hodně tvrdohlavé a potom že jsou velmi úspěšní, ale že jdou prostě za svým cílem strašně tvrdohlavě - tak uvidíme ![]()
Taky jsem zvědavá, já mám skoro 4 měsíčního:) Ale mám ségru (16let) a je pěkně trhlá
Je s ní sranda:)
Jitko: to je fakt, malá se tak vrhá každému do náruče a přijde mi, že cizí lidi přímo vyhledává. Nikoho se nebojí
. Přitom jako maličký miminko do 4měsíců byla alergická na kohokoliv kromě mě a táty
. Už tehdy nám dr řekla, že je hysterická a že takhle malý mimi to nemůže rozeznávat ty sympatie. Tak asi ale může
.
A ještě co nesnese to vím i sama za sebe stísněný prostor,ani pomazlit se sním nemohu.Když ho plácnu,plácne na oplátku on mě a bude pokračovat dokud nedocílí svého.Když od někud spadne bude tam lozit pořád dokola.Ale je vnímaví a učenliví.Umí se i pěkně urazit ![]()
Ahojky, ja mam doma triletou lvici a je to spis drak. U vseho musi byt, je zvedava jako opice a dost sikovna. Ale hlavu ma svoji uz od malinka, vse musi byt podle ni, teda co je v mezich, pres hlavu nam snad nepreroste. Jinak je fakt hodne akcni a dost vudci i mezi detmi v jejim veku, no a na mladsi je jako lev
. Tak asi tak. Ja jsem kozoroh a tak kdyz neni po mem, tak jsem nervni, tak jsem zvedava, jak jednou spolecne zvladneme lvi pubertu
.
Ja mam doma lva ve lvu (15mes.)…ale spis nekdy slona v porcelanu
![]()
Mám 3letou holčičku…je úžasná, ale nesmírně trdohlavá na vše si musí přijít sama.
Ahoj holky, skvělá diskuse, vysloveně jsem na ni čekala
máme taky tříměsíční holčičku lvici, tak jsem zvědavá
ale už teď se mi zdá akční a hrozně zvědavá ![]()
Lukymaty - stísněný prostor - to mi připomíná jak jsem rvala to naše lvíče do šátku (bez úspěchu, řev musel být slyšet snad i v přízemí (z devátého patra) a pak do manducy a to samé v bledě růžovém jako u šátku
![]()
petko,šátek jsme taky zkoušely, ale až ve 3měsíci řev ,jak blázen a já to přisuzovala, že už je velká
. Druhá dcera je narozená o měsíc dřív tudíž ráček a ta je v manduce naprosto spokojená
je fakt, že jí tam dávám od narození.