Dítě ve znamení lva

3588
22.11.10 13:35

dítě ve znamení lva

Ahoj holky,
zajímalo by mě jaké jsou děti ve znamení lva. máme doma 3 měs. lvíčka. tak at vim na co se pripravit az bude vetsi :) jsme s pritelem oba váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1692
22.11.10 13:42

Ahoj tak já mám doma 15 měsíčního lva a já sama jsem lev.A co už ted mužu říct malej je hrozný paličák a do všeho jde bez hlavě,a když mu něco nejde je hrozný nervák.Ale zase nic nevzdá jde si za svým cílem dokud toho nedocílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
22.11.10 13:53

Mám doma dvě děti ve znamení lva a každé je úplně jiné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.11.10 13:55

Ahoj, co vím, lvíčci bývají úspěšní, ale jdou do všeho „přes mrtvoly“. Moje dcerka je taková, že si vše chce vyřvat. Nadiktuje si a tak to musí být:). A je to hysterka:D. Ale jinak už teď vidím, že hodně vnímavá a chytrá. Tak uvidíš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
22.11.10 13:57

Máme holčičku lvici má 2,5roku.Já jsem blíženka -vzdušné znamení jako váhy(jo ?je to tak? :nevim: )Manžel je rak.
Co je pro Báru typické je že je jak vítr.Všude je,všechno ji zajímá.Ničeho a nikoho se nebojí s každým se hned kamarádí je hrozně bezprostřední.Takové naše sluníčko - když má dobrou náladu tak září pro všecny kolem.No a opačně - když je mrzutá je to jak když slunce zapadne.Říká se že lvi jsou děti slunce a u nás to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.11.10 14:04

Jsem moc zvědavá na reakce :) - mám taky tří měsíční lvíče - a už jsem si přečetla že jsou to děti hodně tvrdohlavé a potom že jsou velmi úspěšní, ale že jdou prostě za svým cílem strašně tvrdohlavě - tak uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
12959
22.11.10 14:09

Taky jsem zvědavá, já mám skoro 4 měsíčního:) Ale mám ségru (16let) a je pěkně trhlá :mrgreen: :lol: Je s ní sranda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.11.10 14:09

Jitko: to je fakt, malá se tak vrhá každému do náruče a přijde mi, že cizí lidi přímo vyhledává. Nikoho se nebojí :think: . Přitom jako maličký miminko do 4měsíců byla alergická na kohokoliv kromě mě a táty :think: . Už tehdy nám dr řekla, že je hysterická a že takhle malý mimi to nemůže rozeznávat ty sympatie. Tak asi ale může :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.11.10 14:10

A ještě co nesnese to vím i sama za sebe stísněný prostor,ani pomazlit se sním nemohu.Když ho plácnu,plácne na oplátku on mě a bude pokračovat dokud nedocílí svého.Když od někud spadne bude tam lozit pořád dokola.Ale je vnímaví a učenliví.Umí se i pěkně urazit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
22.11.10 14:11

Ahojky, ja mam doma triletou lvici a je to spis drak. U vseho musi byt, je zvedava jako opice a dost sikovna. Ale hlavu ma svoji uz od malinka, vse musi byt podle ni, teda co je v mezich, pres hlavu nam snad nepreroste. Jinak je fakt hodne akcni a dost vudci i mezi detmi v jejim veku, no a na mladsi je jako lev :mrgreen: . Tak asi tak. Ja jsem kozoroh a tak kdyz neni po mem, tak jsem nervni, tak jsem zvedava, jak jednou spolecne zvladneme lvi pubertu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
22.11.10 14:11

Ja mam doma lva ve lvu (15mes.)…ale spis nekdy slona v porcelanu :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
22.11.10 14:12

Mám 3letou holčičku…je úžasná, ale nesmírně trdohlavá na vše si musí přijít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
22.11.10 14:17

Ahoj holky, skvělá diskuse, vysloveně jsem na ni čekala :-D máme taky tříměsíční holčičku lvici, tak jsem zvědavá :-) ale už teď se mi zdá akční a hrozně zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.11.10 14:25

Lukymaty - stísněný prostor - to mi připomíná jak jsem rvala to naše lvíče do šátku (bez úspěchu, řev musel být slyšet snad i v přízemí (z devátého patra) a pak do manducy a to samé v bledě růžovém jako u šátku :) :)

• Citovat
  • Upravit
7251
22.11.10 15:09

petko,šátek jsme taky zkoušely, ale až ve 3měsíci řev ,jak blázen a já to přisuzovala, že už je velká :lol: :lol: :lol: . Druhá dcera je narozená o měsíc dřív tudíž ráček a ta je v manduce naprosto spokojená :palec: je fakt, že jí tam dávám od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí