Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím maminky. Prosím o radu nebo zda máte některá zkušenost s tím že vám miminko po krmení UM neříhalo.. vyzkoušeli jsme všechny možné polohy ale malej si prostě neříhne a dnes mi doktorka říkala že musí.
Děkuji za odpovědi
@Káťa 897 píše:
Zdravím maminky. Prosím o radu nebo zda máte některá zkušenost s tím že vám miminko po krmení UM neříhalo.. vyzkoušeli jsme všechny možné polohy ale malej si prostě neříhne a dnes mi doktorka říkala že musí.Děkuji za odpovědi
A jsou pak nějaké problémy? Bolí bříško, pláče,…?
@Káťa 897 píše:
Nepláče, bříško taky nebolí
Pak není co řešit. Příště řekni, že se to daří a hotovo ![]()
Musi…
kdyz to nejde tak to nejde, pokud pak neplace bolesti briska, nezvraci, tak to nevadi… co nadelas kdyzto nejde
doktorce bych to ani nezminovala, pokud se zepta tak bych rekla nekdy to jde nekdy ne ale potize z toho zadne nema.
Dobře díky díky! Je klidný po jídle a přijde mi naopak rozčilený když ho nutim na krkani ![]()
Děkuji moc všem
Každý Tite je jiný..třeba nenasaje tolik vzduchu aby musel říhnout…mě dcera říkala opravdu pokaždé tak cca do 8m určitě..pak už taky někdy ne…a od roka už pak vůbec…no a syn..ten byl teda hlavně kojeny ale občas um taky dostal a taky po ní málokdy rihnul…a to sem ho nosila poklepavala a natrasala třeba půl hodiny…ale on teda hodně trpěl na bolení břicha…takže já se fakt snažila..stejně si málokdy rihl…ani po kojení ani po um…takže jsme tomu pak pomáhali ven tím druhým koncem no…😂 🙈