Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
A jsi si jistá ze očkuje? U nás za těchto podmínek dr. Děti neockuji.
Ja bych ji chranila tak, ze bych ji nenarusovala v tuhle chvili imunitu ockovanim a k zadne doktorce s ni nechodila.
My dnes na kycle, 3m, dam mu plinku pres oblicej a nechavam sit take rousku…lepsi neco nez nic…
Já jdu s dcerou v dubnu a právě ji chci naočkovat, protože když je ta karanténa, nikam nechodíme, tak lepší jak když bych ji očkovala a pak šoupla do školky..
ale asi u tak malého dítěte bych taky počkala..tam není kam spěchat. ![]()
Jinak pro tak malé děte bych roušku nesháněla..
když budeš mít roušku ty, doktorka, sestřička, v čekárně bude dítě v kočárku izolované od ostatních…tak tam není riziko
@smurfka píše:
Jinak pro tak malé děte bych roušku nesháněla..
když budeš mít roušku ty, doktorka, sestřička, v čekárně bude dítě v kočárku izolované od ostatních…tak tam není riziko
Odvážné tvrzení.
Ale ta rouška přeci nechrání Vás před nákazou, ale abyste nákazu neroznaseli dál
takže bych dítě nechala v čekárně v kočárku a přes to hodila plenu
Nejdřív si zavolej do té ordinace, jestli vůbec fungují. Myslím, že spíš ne. Abys holku nevláčela někam zbytečně v týhle době. Jinak tu roušku asi stejně nebude chtít nosit.
@Pajik 76 píše:
Odvážné tvrzení.
Hele, je to blbost. Jednak by si tomu dítěti musela dát rohypnol, aby si to nesundalo. Druhak bude na to matlat rukama, takže efekt bude k ničemu
Já bych zrušila prohlídku uplně.
Jsem prekvapena, ze nekde nerusi vysetreni.
Vetsinou ted berou pouze akutni pripady. Nikde bych ted urcite sve deti netahla.
Mi dnes volala sestricka na endikronologii (termin byl v patek), at nechodime. Ze p. doktorka vse rusi. Sama ma male miminko. Nahradni termin v cervnu.
Ideální je asi zrušit prohlídku, ale pokud tam půjdeš, tak jsou samozřejmě i roušky pro miminka, dej mu ji. Teď se dá dobře přichytit u oušek čepicí.
@Kelsey píše:
Jsem prekvapena, ze nekde nerusi vysetreni.
Vetsinou ted berou pouze akutni pripady. Nikde bych ted urcite sve deti netahla.
Mi dnes volala sestricka na endikronologii (termin byl v patek), at nechodime. Ze p. doktorka vse rusi. Sama ma male miminko. Nahradni termin v cervnu.
U nas přehodili akutně nemocné děti na odpo a dopo jsou prevence do dvou let a očkování. Ve čtvrtek máme termín taky a jdem. Jen možná odložím očkování. Dítě mám zdravý, nikam nechodíme… Ten virus jen tak nezmizí, to bych nenaockovala nikdy.
Ahoj,
Jdu zítra s 8m dcerou na prohlídku k Dr a na očkování. Chtěla bych se zeptat, jak maličkou chránit? Máte někdo zkušenost s rouškou pro takto malé děti? Moc děkuji za odpovědi