Rouška pro miminko?

Anonymní
17.3.20 11:33

Riuška pro miminko?

Ahoj,

Jdu zítra s 8m dcerou na prohlídku k Dr a na očkování. Chtěla bych se zeptat, jak maličkou chránit? Máte někdo zkušenost s rouškou pro takto malé děti? Moc děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
705
17.3.20 11:36

Urcite ji ji dej. Jen aby si ji nechtěla sundavat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
17.3.20 11:38

A jsi si jistá ze očkuje? U nás za těchto podmínek dr. Děti neockuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
17.3.20 11:38

Ja bych ji chranila tak, ze bych ji nenarusovala v tuhle chvili imunitu ockovanim a k zadne doktorce s ni nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.3.20 11:42

My dnes na kycle, 3m, dam mu plinku pres oblicej a nechavam sit take rousku…lepsi neco nez nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.3.20 11:42

Já jdu s dcerou v dubnu a právě ji chci naočkovat, protože když je ta karanténa, nikam nechodíme, tak lepší jak když bych ji očkovala a pak šoupla do školky..
ale asi u tak malého dítěte bych taky počkala..tam není kam spěchat. :think:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.3.20 11:44

Jinak pro tak malé děte bych roušku nesháněla..
když budeš mít roušku ty, doktorka, sestřička, v čekárně bude dítě v kočárku izolované od ostatních…tak tam není riziko

• Citovat
  • Upravit
4829
17.3.20 11:52
@smurfka píše:
Jinak pro tak malé děte bych roušku nesháněla..
když budeš mít roušku ty, doktorka, sestřička, v čekárně bude dítě v kočárku izolované od ostatních…tak tam není riziko

Odvážné tvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.3.20 11:59

@smurfka to se pozna odbornik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
17.3.20 12:03

Ale ta rouška přeci nechrání Vás před nákazou, ale abyste nákazu neroznaseli dál :nevim: takže bych dítě nechala v čekárně v kočárku a přes to hodila plenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
17.3.20 12:04

...

Nejdřív si zavolej do té ordinace, jestli vůbec fungují. Myslím, že spíš ne. Abys holku nevláčela někam zbytečně v týhle době. Jinak tu roušku asi stejně nebude chtít nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
17.3.20 12:06
@Pajik 76 píše:
Odvážné tvrzení.

Hele, je to blbost. Jednak by si tomu dítěti musela dát rohypnol, aby si to nesundalo. Druhak bude na to matlat rukama, takže efekt bude k ničemu
Já bych zrušila prohlídku uplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.3.20 12:21

Jsem prekvapena, ze nekde nerusi vysetreni.
Vetsinou ted berou pouze akutni pripady. Nikde bych ted urcite sve deti netahla.
Mi dnes volala sestricka na endikronologii (termin byl v patek), at nechodime. Ze p. doktorka vse rusi. Sama ma male miminko. Nahradni termin v cervnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2018
17.3.20 12:24

Ideální je asi zrušit prohlídku, ale pokud tam půjdeš, tak jsou samozřejmě i roušky pro miminka, dej mu ji. Teď se dá dobře přichytit u oušek čepicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
17.3.20 12:30
@Kelsey píše:
Jsem prekvapena, ze nekde nerusi vysetreni.
Vetsinou ted berou pouze akutni pripady. Nikde bych ted urcite sve deti netahla.
Mi dnes volala sestricka na endikronologii (termin byl v patek), at nechodime. Ze p. doktorka vse rusi. Sama ma male miminko. Nahradni termin v cervnu.

U nas přehodili akutně nemocné děti na odpo a dopo jsou prevence do dvou let a očkování. Ve čtvrtek máme termín taky a jdem. Jen možná odložím očkování. Dítě mám zdravý, nikam nechodíme… Ten virus jen tak nezmizí, to bych nenaockovala nikdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA