Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahoj všem,
mám neutuchající potřebu…
Prosimvás - testy na koronavirus. JSOU PRAKTICKY K NIČEMU! A to proto, že není lék! Kdyby byl lék, pak pochopím, že lidi stojí celý den fronty, táboří před odběrovými místy, že lžou o příznacích jen aby byli otestováni, a nebo jsou ochotni zaplatit až 4tis. za test.
Ale lék není… takže proč? Není přeci nezbytně nutné mít černé na bílém, že jsem nakažená koronavirem. Lidičky, máme tu pandemii… a nakažených není „jen“ oficiálních 400 - neblázněte, nebuďte naivní. Pakliže, v tuto dobu, máte příznaky, které jsou všude prezentovány tak se chovejte tak jak je všude prezentováno a berte léky, které jsou také všude prezentovány (paralen, vitamin C) a prostě se zavřete doma, sami si nařiďte karanténu a buďte ohleduplní. Automaticky se považujte za pozitivní na koronavirus a podle toho jednejte. Prevence je nejlepší lékař. 14dní to snad vydržíte… na to nepotřebujete papír.
Protože co se stane když vám vyjde pozitivní test na koronavirus? I to je všude prezentováno, stačí si to uvědomit - lékař vám oznámí, že jste pozitivní. Nařídí Vám karanténu, paralen, vitamin C a volat do nemocnice pouze v případě, že už nebudete moci vydržet a budete umírat. A tradá domů.
Takže - proč? Proč se lidi honí za testováním když to co vám, na základě pozitivního testu, řekne lékař, všichni víme, známe - můžeme tak učinit rovnou a sami.
Držme se, to dáme… přeji všem pevné zdraví a štěstí na zodpovědné lidi ve svém okolí ![]()
Myslim si ze se nechávají testovat třeba z důvodu ze domácnost sdílí se seniorem nebo těžce nemocným člověkem. jinak ty rousky si myslim ze neochrání nijak. Proste respirator je respirator.
Tak ty testy se snad dělají, aby se člověk pak začal chovat natolik opatrně, že nákazu neroznese po celém městysu - jak se už i u nás stalo.
Nemyslím si, že někdo věří, že počet pozitivně testovaných odpovídá počtu skutečně nakažených. Tak to není nikdy.
Najs, díky. Takhle jsem to měla v plánu, kdyby… Nemocnici až při umírání
Akorát blbý je, že to člověk může mít bezpříznakově.
Fakt musíš založit další diskuzi? Vždyť jich tu je milion, tak to prostě přidej do některé.
Protože moje dítě je ohrožené a při nákaze by musel do nemocnice. Takže pokud budu muset stát frontu nebo za to dát veškeré úspory když budu muset, udělám to. Jsme zavření doma ale manžel chodí do práce a jezdí tam vlakem. Takže pokud pocítíme kdokoliv z nás příznaky tak se i na hlavu postavim aby mě otestovali a mohli mi hlídat dítě ve špitále a je mi fuk co si o tom myslíš a jestli si doktor nebo řezník.
@MrsNorris píše:
Tak ty testy se snad dělají, aby se člověk pak začal chovat natolik opatrně, že nákazu neroznese po celém městysu - jak se už i u nás stalo.Nemyslím si, že někdo věří, že počet pozitivně testovaných odpovídá počtu skutečně nakažených. Tak to není nikdy.
No právě - jestli se ty testy dělají z tohodle důvodu - proč se nechovat rovnou preventivně? I když nemám potvrzeno černé na bílém ![]()
Navíc - kdybyste viděli ty davy lidí před testovacími centry. Asi logicky, že tam teda stojí lidé s příznaky a je to defacto epicentrum potenciálně nakažených. A stejně se tam do řady štosují další a další - mezi ně. A stojí tam celý den, aby se navečer dozvěděli, že materiál došel, odběry skončily ![]()
Vy jste fakt úplně nemocní, milion diskuzí na jedno téma. Porad dokola!!!
@FreeLady12 píše:
Ahoj všem,
mám neutuchající potřebu…
- Jsem zdravotník, takže v tomto ohledu nejsem úplně naivní a…
Prosimvás - testy na koronavirus. JSOU PRAKTICKY K NIČEMU! A to proto, že není lék! Kdyby byl lék, pak pochopím, že lidi stojí celý den fronty, táboří před odběrovými místy, že lžou o příznacích jen aby byli otestováni, a nebo jsou ochotni zaplatit až 4tis. za test.
Ale lék není… takže proč? Není přeci nezbytně nutné mít černé na bílém, že jsem nakažená koronavirem. Lidičky, máme tu pandemii… a nakažených není „jen“ oficiálních 400 - neblázněte, nebuďte naivní. Pakliže, v tuto dobu, máte příznaky, které jsou všude prezentovány tak se chovejte tak jak je všude prezentováno a berte léky, které jsou také všude prezentovány (paralen, vitamin C) a prostě se zavřete doma, sami si nařiďte karanténu a buďte ohleduplní. Automaticky se považujte za pozitivní na koronavirus a podle toho jednejte. Prevence je nejlepší lékař. 14dní to snad vydržíte… na to nepotřebujete papír.Protože co se stane když vám vyjde pozitivní test na koronavirus? I to je všude prezentováno, stačí si to uvědomit - lékař vám oznámí, že jste pozitivní. Nařídí Vám karanténu, paralen, vitamin C a volat do nemocnice pouze v případě, že už nebudete moci vydržet a budete umírat. A tradá domů.
Takže - proč? Proč se lidi honí za testováním když to co vám, na základě pozitivního testu, řekne lékař, všichni víme, známe - můžeme tak učinit rovnou a sami.
Držme se, to dáme… přeji všem pevné zdraví a štěstí na zodpovědné lidi ve svém okolí
- Jsem moc ráda, že už lidé začínají (lepší pozdě, než-li později) nosit roušky. Ohromuje mě solidarita švadlenek i nešvadlenek, sousedů ochotných nakoupit sousedům… a i když se najdou stále, řekněme, černé ovce, jsem na nás hrdá národe český. Jak si dokážeme pomáhat v těžké době
Myslím, že je to důležité vědět s ohledem na okolí, na rodinu a taky na zdravotníky…
Nechápu, proč další diskuse, stačilo to napsat do některé, která už jede, snad tu nebude každý, kdo obden chytne náhlou paniku kvůli Koroně, zakládat svou vlastní diskusi…
😷
@alena1995 píše:
Vy jste fakt úplně nemocní, milion diskuzí na jedno téma. Porad dokola!!!
Myslím, že za to nemohou, nervy jim pracují…
@Anonymní píše:
Protože moje dítě je ohrožené a při nákaze by musel do nemocnice. Takže pokud budu muset stát frontu nebo za to dát veškeré úspory když budu muset, udělám to. Jsme zavření doma ale manžel chodí do práce a jezdí tam vlakem. Takže pokud pocítíme kdokoliv z nás příznaky tak se i na hlavu postavim aby mě otestovali a mohli mi hlídat dítě ve špitále a je mi fuk co si o tom myslíš a jestli si doktor nebo řezník.
Tak, pokud je tvé dítě ohrožené - manžel by neměl chodit do práce. Prvních cca 14dní je bezpříznakových - to se také všude píše a ví. Dost riskujete. ![]()
Pokud máš tu možnost. Dítěti zvyš dávku vitaminu C, hygiena, mytí rukou… manželovo oblečení, po příchodu z práce hned vyprat. A už bych ho do práce nepouštěla.
Argument, že manžel do práce prostě musí - je už tvoje volba a omlouvání a zlehčování situace pandemie… Přeji pevné zdraví ![]()
@-Sára píše:
Myslim si ze se nechávají testovat třeba z důvodu ze domácnost sdílí se seniorem nebo těžce nemocným člověkem. jinak ty rousky si myslim ze neochrání nijak. Proste respirator je respirator.
A kolik jich máš? Na každých 8 hodin pro každého člena rodiny jeden? Pak vyhodit a zítra nový?
@-Sára píše:
Vždyt je to jen falešné ujištění. Nakazit se může cesotu na testování. Bude tam jsitě vyšší koncentrace nemocných.
@FreeLady12 píše:
Tak, pokud je tvé dítě ohrožené - manžel by neměl chodit do práce. Prvních cca 14dní je bezpříznakových - to se také všude píše a ví. Dost riskujete.![]()
Pokud máš tu možnost. Dítěti zvyš dávku vitaminu C, hygiena, mytí rukou… manželovo oblečení, po příchodu z práce hned vyprat. A už bych ho do práce nepouštěla.
Argument, že manžel do práce prostě musí - je už tvoje volba a omlouvání a zlehčování situace pandemie… Přeji pevné zdraví
Asi tak… pokud je manžel hasič záchranář lékař do práce proste musí. To jsou tvl rady toto.
nepoustet manžela do práce ![]()
@Lama Lama mam jich hodně
8 hodin venku nejsme zvlášť teď když je omezeny pohyb venku víš?