Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja davam.„rizikove“ jidlo do svacinoveho sacku z DM (ma uvnitr takovou alu folii) a ve vedru pridavam bud tu namrazovaci vlozku nebo takovy ten gelovy polstarek na zraneni, co se nechava nachladit v mrazaku.
@PetraMeli píše:
No, tak ne každý řízek jí, takže já třeba dětem řízky nebalím a v budoucnu se ani nechystám. Jako když je čas, lze úpéct slané i sladké + finance, kdyby přišla chutJá třeba jako malá ten řízek fakt nesnášela a snad jsem to i rozdávala
Otázka zněla, jestli je řízek po půldni ok…
Jinak já klidně nastrkám do batůžku nějakou tu proteinovou a muesli tyčku, jabko, jako dospělák dvě Shock tyčinky (kofeinové, mívá Albert, nebo pumpy). A samozřejmě dost vody. Většinou jednu láhev s minerálkou (jsem potivej) a jednu nějakou jinou, tak litr až dva vody.
kdyby byl řízek do batohu v létě na výlet/cestu životu nebezpečné riziko, tak má generace nežije a je zde v ČR tím pádem skoro jen poušť
![]()
sím tě, klííd! alobal stačí a je možné smažení i ráno (mně se balení teplého/vlažného nelíbí), takže já smažím večer, lednice to přes noc jistí a ani za dva dny cesty, klidně i do Řecka (bližší destinace běžně) jsme se fakt nikdy nepo-rali ani nic podobného
to už je teda daleko horší risk bageta s majonezou na benzince, nevíš, jak dlouho tam leží, to nekupuju ani omylem…
Nejhorší smrt je z vyděšení ![]()
Řízek bude asi cajk, vydrží. Bude mít ale ve vedrech na něj chuť? ![]()
@DanielaD píše:
Mám takovou malou termo taštičku, asi tak na pár řízků, ale já řízky na cesty nedávám, je to smažené těžké jídlo. V takovém vedru dávám jen ovoce
ovoce na oběd? taky zvláštní
@Lucy75 Já zase nepozřu jídlo z ledničky. Ovoce a zeleninu tam neskladuji a jogurt vytahuji hodinu předem. Pokud si někdy dám zmrzlinu, musím ji nechat hodně povolit nebo ještě líp polít horkým ovocem. Proto to smažení ráno. Jíme jen kuřecí a to je skoro hned.
@DanielaD píše:
@stingato slyšíš poprvé? Zvláštní
jo, slyším to poprvé, super nápad, nač se vyvařovat s obědem, dám na stůl broskve a meloun a dobrou chuť - dobré pro špatné hospodyně a pro lenochy
@spiritt my takhle máme běžně řízky na výlet na oběd. Ještě teplé balím do alobalu ![]()
Já bych se řídila tím co to dítě jí a chce. CHce řízek tak bude mít řízek nemá rádo řízek může mít obloženou bagetu. Nebo může mít kuřecí psmažené stripsy (jako to dělá mekáč či KFC ve wrapu či bagetce… či dát nějaký tvarohový koláč pokud je to nejedlík a v tom tvarohu jsou aspon bílkoviny a moc to nesladit.
Já jsem neustále dostávala šunku… do chleba do housky.. bléé nesnášela jsem tu vepřovou šunku