riziková poradna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1288
18.5.10 11:36

riziková poradna

chtěla bych se zeptat zda máte některá zkušenost-v červnu jdeme s malou do rizikové poradny jelikož se nevzpírá na ručičkách když leží na bříšku,jak probíhá návštěva a na co se mám připravit.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
18.5.10 12:29

a kam do rizikové poradny k obvodákovi nebo do nem.
My chodili di nem.a krromě toho ,že jsme tak vždy čekali asi2 h toprobíhalo úpně normálně podívali se kolik měří váží obvod hlavy +co zvládá z jemné a hrubé motoriky ,co reflexy -zapsala nám ,co máme dělat rehabilitaci +odklad očkování -je to různé a šli jsme domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.5.10 12:45

Nám pokaždé řekli, že je malý naprosto zaostalý, ve 4m. na úrovni novorozence, sedět bude nejdřív v roce, když s ním budeme poctivě cvičit Vojtovku… naše dětská MUDra nic takového nikdy neříkala, připadal jí normální… tak jsme přišli k fyzioterapeutce, ta s ním vyzkoušela různé reflexy a cviky a poslala nás domů, že je to naprosto zdravé dítě a dokonce v předstihu. Do rizikové poradny jsem šla 2× a pak už jsem na to kašlala. Pokaždé mě rozhodili, přitom jsme žádný problém neměli - malý sedí od 8m, chodí od 10m.

Jestli máte skutečně problém, tak to nechci zlehčovat, jen jsem chtěla napsat, že někdy je to tam přeháňka a člověk to musí brát s rezervou. Cvičením nic nezkazíte, fyzioterapeutka vám určitě poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
18.5.10 12:58

nám to zjistili ve 3.měsících a poslali nás na RHB.Normálně ho tam prohlídli,jak zatíná svaly a pod…Cvičili jsme Vojtovku a po 2 měsících byl ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.5.10 14:22
dominka píše:
Nám pokaždé řekli, že je malý naprosto zaostalý, ve 4m. na úrovni novorozence, sedět bude nejdřív v roce, když s ním budeme poctivě cvičit Vojtovku… naše dětská MUDra nic takového nikdy neříkala, připadal jí normální… tak jsme přišli k fyzioterapeutce, ta s ním vyzkoušela různé reflexy a cviky a poslala nás domů, že je to naprosto zdravé dítě a dokonce v předstihu. Do rizikové poradny jsem šla 2× a pak už jsem na to kašlala. Pokaždé mě rozhodili, přitom jsme žádný problém neměli - malý sedí od 8m, chodí od 10m.Jestli máte skutečně problém, tak to nechci zlehčovat, jen jsem chtěla napsat, že někdy je to tam přeháňka a člověk to musí brát s rezervou. Cvičením nic nezkazíte, fyzioterapeutka vám určitě poradí.

no právě že nemáme malá je naprosto v pořádku akorát je nerada na bříšku vždy se obrátí jinak sedí(sama se posadí) přitahuje se rukama a chce rovnou na nohy tak tomu taky moc nedávám spíš si myslím že dopadneme jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.5.10 14:23
pavlak5 píše:
a kam do rizikové poradny k obvodákovi nebo do nem.
My chodili di nem.a krromě toho ,že jsme tak vždy čekali asi2 h toprobíhalo úpně normálně podívali se kolik měří váží obvod hlavy +co zvládá z jemné a hrubé motoriky ,co reflexy -zapsala nám ,co máme dělat rehabilitaci +odklad očkování -je to různé a šli jsme domů

poslal nás dětský doktor do nemocnice a na razítku je napsáno neurologická ambulance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
18.5.10 14:40

tak se toho neboj přinejhorším budete cvičit Vojtu a to není nic hrozného...... .jak probíhalo vyšetřnení?-Mimi vysvlečeš do naha paní doktorka se mrkne jak se chová ,co umí a pak ho poklepe kladívkem vyzkouší reflexi a jdete domů -max .budete rehabilitovat-opravdu se neboj -já se tam vždy těšila a kolikrát jsme probírali i různá výchovná témata a řeč i jídlo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.5.10 14:45
pavlak5 píše:
tak se toho neboj přinejhorším budete cvičit Vojtu a to není nic hrozného...... .jak probíhalo vyšetřnení?-Mimi vysvlečeš do naha paní doktorka se mrkne jak se chová ,co umí a pak ho poklepe kladívkem vyzkouší reflexi a jdete domů -max .budete rehabilitovat-opravdu se neboj -já se tam vždy těšila a kolikrát jsme probírali i různá výchovná témata a řeč i jídlo ..

díky moc snad to tak bude i tady potom sem napíšu jak to probíhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.5.10 14:46
pavlak5 píše:
tak se toho neboj přinejhorším budete cvičit Vojtu a to není nic hrozného...... .jak probíhalo vyšetřnení?-Mimi vysvlečeš do naha paní doktorka se mrkne jak se chová ,co umí a pak ho poklepe kladívkem vyzkouší reflexi a jdete domů -max .budete rehabilitovat-opravdu se neboj -já se tam vždy těšila a kolikrát jsme probírali i různá výchovná témata a řeč i jídlo ..

díky moc snad to tak bude i tady potom sem napíšu jak to probíhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
18.5.10 14:47

to budu ráda určitě dej vědět ,jak jste dopadli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
21.6.10 15:38

Tak u nás rizikovka dopadla velmi dobře,byla velice hodná a příjemná paní doktorka malou prohlédla a řekla že je naprosto v pořádku a vše přijde,že je jen trochu pohodlná.jsem ráda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí