Rizikové na úřadu práce?

7
14.10.10 18:30

rizikové na úřadu práce?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jde jít na rizikové těhotenství když jsem na úřadě práce?a měla bych víc peněz na rizikovém? Nyní beru normální podporu až do ledna, to mi přijde poslední podpora po 5 měsících podpůrčí doby. Termín porodu mám až 6.4.2011 co budu brát od ledna do dubna? NÁROK NA MATEŘSKOU ASI MÍT NEBUDU, NEVEJDU SE ASI DO 180 DNÍ OCHRANNÉ LHŮTY.To nebudu brát nic?Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.10.10 18:48

no podle mě pak do dubna nedostaneš ani kačku, jsem v podobné situaci, jen mě to vyšlo asi dva měsíce bez koruny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.10 19:24

záleží kolik má partner příjem.....ale musel by brát hodně málo aby vám socka něco dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
14.10.10 19:38

Nebudeš brát nic (nebo možná nějaké sociální dávky dle příjmu celé rodiny). Na UP nejsi účastna nemocenského pojištění, takže na nemocenskou nemáš nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.10 19:41

my byli v situaci-já těhule,dcera 4roky,partner čistý příjem 12tis a nedostali jsme ani kačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
14.10.10 20:16

Na vystavení DPN - rizikového máš nárok jen tehdy, jsi li v ochranné lhůtě / je to myslím - do týdne od ukončení zaměstnání - přesně teďka nevím… /. Jinak ti DPN nikdo vystavit nemůže. Bohužel budeš bez penízků podle mě až do porodu a pak dnem porodu nastoupíš na RD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
16.10.10 12:58

Ahoj, sice to nepatří do této diskuze,ale nechci zakládat novou. Mám dotaz, je možné se nahlásit na UP, když už je žena/dívka těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.10.10 13:17

Volantko, nepotěším tě opravdu nedostaneš ani korunu i kdyby jsi byla na neschopence, vím to bohužel jistě protože jsem to teď řešila a opravdu dostaneš až rodičovský příspěvek o který si zažádáš až po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
16.10.10 22:44
Enoulik píše:
Ahoj, sice to nepatří do této diskuze,ale nechci zakládat novou. Mám dotaz, je možné se nahlásit na UP, když už je žena/dívka těhotná?

Jojo, je to možné, těhotenství jako takové není nemoc, takže je možné normálně hledat práci…i když pravděpodobnost nalezení je malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.10.10 08:55

Ahoj.Moc Vám všem děkuju.Tak to abych už začla šetřit :nevim: :roll: . Myslela jsem si to, jen se mi nechtělo věřit, že to tak opravdu je.Ale je pravda, že dnes už mě nic nepřekvapí.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.10.10 08:57
Enoulik píše:

já jsem těhotná na pracáku byla a práci mi nehledali a dostávala jsem podporu ale je to už 2 roky tak nevím jestli neproběhly nějaké změny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
1.11.10 10:40

volantka

Ahoj,teď jsem si přečetla tvoji diskusi o penězích na ÚP když ti zkončí nárok na podporu a jsi těhule.Zrovna dneska jsem si zakládala tuto diskuz.také a už bohužel po přečtení tvé diskuze vím,že mám začít taky šetřit…protože jsem na tom stejně.Podpora mi končí posledního ledna 2011 a TP mám 04.05.2011.To je fakt super.No ale máš pravdu,tady se není čemu divit… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí