Robot na strouhání a plátkování

792
5.5.13 08:00

Robot na strouhání a plátkování..

Potrebuji robota, který umí strouhat jemne i hrube, krájet na velmi jemné plátky a výhodou by byl i hranolkovac, nevíte o necem podobnem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
5.5.13 08:16

Ahoj, ja mam robota Moulinex master chef 8000, ted nevim presny cislo. Umi krajet, strouhat, mixovat, odstavnovat, citrusovat, hnetat, slehat, je tam misa na 2 litry a nadoba na koktejl. Je super, zabere malo mista. Doobjednala jsem si disk na hranolky za 200. Ma 1000w. Stal v akci 2500,–
Muzu jen doporucit, kdyby jsi chtela, napisu ti presny cislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
5.5.13 08:18

Ahojky. Já znám od moulinexu. Pořád po něm pokukuji, že bych si ho taky koupila :lol:

http://www.mall.cz/…resh-express

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
5.5.13 08:22

@Saintpaulia, ten má švagrová. Nevím, zda přesně tento, ale stejně vypadá. Kupovala v Bille za jejich body plus doplatek. Prý je použitelný jen jeden nástavec. Jinak nic moc. Prý je lepší pořádné struhadlo. Sama zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
5.5.13 08:27

@Hořec Fakt jo? 8o Tak to moc děkuji :hug: Ušetřila jsi mi penízky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
5.5.13 08:31

@Saintpaulia, aspoň mi to takto říkala. Taky se mě zaujal a tak jsem se vyptávala. Třeba se tu objeví někdo s opačnou zkušeností. Jak jsem psala, osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.5.13 08:33

Ahoj, mám ho a moc spokojená nejsem. Do plnícího otvoru musí byt potraviny poměrně úzké - malá cuketa minimalne na třetiny. Mezi nástavcem a tím,, držákem" se zelenina zasekává. To je můj pohled na věc. Šťastnou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.5.13 08:36

Hned na vse kouknu, ale reaguji na první komentář - nepotrebuji zadne citrusovace, odstavnovace, mixery, to mám kazde zvlast… je pravda, ze robot, co udela vse, zabere málo místa, ale dle meho nazoru neudelá tak skvelou praci jako kazdy samotný výrobek, mám zvlast citrusovac, mlynek na maso, odstavnovac… proste vse zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.5.13 08:38

Nooo, neco jak je ten Moulinex, ale teda bylo by fajn, kdyby byla pozitivní recenze na nej… tak neco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laaaaacenka
5.5.13 09:03

nechce se mi přihlašovat :D

Bosh Mum Nedám na něj dopustit je to mazel!!!

• Citovat
  • Upravit
7512
5.5.13 09:37

@Saintpaulia @eldarka Já ten Moulinex teda mám. Nevím, jak moc nejsem náročná nebo jestli vyrábějí tak špatný kusy, ale nástavce používám všechny - pravda, ten na parmazán využívám jinak, ale jinak všechno strouhá a funguje tak, jak jsem si představovala a požadovala. Používám ho prakticky denně a jsem spokojená. Za mě rozhodně dobrá investice. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.13 10:13
Ten mám, je děsný, fuj fuj fuj, tolik jsem ho chtěla, je k ničemu, a slabý motor, zůstávají tam kusy, takže se to pálí, musí se to furt rozebírat, nástavce jsou téměř stejné, ať krouháš co krouháš, vypadaá to skoro stejně, ten na ty plátky je tam jeden a na hodně tenký, i okurka je na tom k ničemu, bramboru to těžko utáhnr, ještě se to musí půlit, no zklamání obrovské, půjde do frcu. Zlatý značka catler, ve všem, už nikdy jinou.
@Saintpaulia píše:
Ahojky. Já znám od moulinexu. Pořád po něm pokukuji, že bych si ho taky koupila :lol:http://www.mall.cz/…resh-express
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.5.13 11:12

Tak jsem koukla na ten catler a stojí teda dost, pres 14tisic, jestli tedy myslime to stejne… ale jinak je uzasný, stát 3-4tisíce, jdu do nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.13 13:48

Já ho právě proto taky nemá, ale catler miluju, všechno od nicj je prostě funkční navěky, mám odšťavňovač, prostě něco tak dokonalýho jsem neviděla, miluju ho a nově mám týden kontaktní gril, no prostě luxus nad luxus, nic se tomu nevyrovná. Mám ten krouhač moulinex a fakt děsm radějí krájím v ruce a strouhám na struhadle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
5.5.13 17:28

Ahoj,
mám od Kenwoodu a jsem max. spokojená. Hlavně mě vyhovuje že není plastový ale kovový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí