Robot. vysavač+mop pro babičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
542
2.1.23 15:17

Robot. vysavač+mop pro babičku

Ahoj holky, potřebuji poradit, chci koupit pro rodiče dobrý Rob. vysavač, aby i dobře vytiral, nemají chytré telefony, aby to ovládali apkou a angl. neumí.
Trosku jsem to studovala, ale ty lepší vše ovládání přes mobil. Nevíte o nějakém dobrém, který není složitý na ovládání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
2.1.23 15:20

No vytírat dobře neumí žádný :mrgreen:
A myslím si že zůstane v koutě protože nebudou vědět co sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
2.1.23 15:41

Máme robotzone. Nevytírá spíš stírá. Černý nábytek nevidí. Jde jak přes apku tak bez. Otázkou je jestli by to prarodiče využili a prispusobila tomu domácnost. Aby pak celej pomocník nezůstal v krabicí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14566
2.1.23 16:01

No nevím, zda tohle kupovat starým lidem. Spíše nějaké automatické koště nebo třeba nějaký lehčí aku vysavač, co umi i stirat ;)

Teda jestli jsou technicky zbehli a baví je to, tak se omlouvám za “radu mimo”, ale nastavovat robovysavač a komunikovat s nim, to bych nechtěla ani já :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
2.1.23 16:22
@Semtex píše:
No nevím, zda tohle kupovat starým lidem. Spíše nějaké automatické koště nebo třeba nějaký lehčí aku vysavač, co umi i stirat ;)Teda jestli jsou technicky zbehli a baví je to, tak se omlouvám za “radu mimo”, ale nastavovat robovysavač a komunikovat s nim, to bych nechtěla ani já :P :P :P

Nejsou to vyloženě staříčci neschopní, jen nemají chytrý mobil, v baráku bydlí
s nima muj bracha, případně on by mohl vysavač nainstalovat, ale mamču už zmaha klasicke vysavani, ideální vy bylo, kdyby jim tam něco politalo samo. :D Ale kdyby se to nainstalovalo a pak Mamca jen značila on / off to bylo ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14566
2.1.23 17:13

@santape kdyby to bylo jen na on/off, brala bych to taky, ale problém je v tom, ze se to občas zasekne, nebo potřebuješ, aby to jelo na určitě místo… a pak se to musí poštelovat :lol: znami si to pořídili, moc si to chvali, ale hraje si s tím jen chlap :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
2.1.23 17:17

Domácnost se tomu musí trochu prispusobit. Jestli mají léno, plouvcku, koberec, kabely, schody, Prahy…
Ono se to rádo někde kousne :nevim:. Za mě je to daň pomocník. Hlavně v koupelně kde je fakt všechno vidět. Technickou zdatnost prarodičů musí znát zakladatelka sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.1.23 19:00

Zeptej se v ETě, tam mají dobré vysavače i tyto, co vysávají i mopují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný