Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, potřebuji poradit, chci koupit pro rodiče dobrý Rob. vysavač, aby i dobře vytiral, nemají chytré telefony, aby to ovládali apkou a angl. neumí.
Trosku jsem to studovala, ale ty lepší vše ovládání přes mobil. Nevíte o nějakém dobrém, který není složitý na ovládání?
No vytírat dobře neumí žádný ![]()
A myslím si že zůstane v koutě protože nebudou vědět co sním.
Máme robotzone. Nevytírá spíš stírá. Černý nábytek nevidí. Jde jak přes apku tak bez. Otázkou je jestli by to prarodiče využili a prispusobila tomu domácnost. Aby pak celej pomocník nezůstal v krabicí. ![]()
No nevím, zda tohle kupovat starým lidem. Spíše nějaké automatické koště nebo třeba nějaký lehčí aku vysavač, co umi i stirat ![]()
Teda jestli jsou technicky zbehli a baví je to, tak se omlouvám za “radu mimo”, ale nastavovat robovysavač a komunikovat s nim, to bych nechtěla ani já
![]()
@Semtex píše:
No nevím, zda tohle kupovat starým lidem. Spíše nějaké automatické koště nebo třeba nějaký lehčí aku vysavač, co umi i stiratTeda jestli jsou technicky zbehli a baví je to, tak se omlouvám za “radu mimo”, ale nastavovat robovysavač a komunikovat s nim, to bych nechtěla ani já
![]()
![]()
Nejsou to vyloženě staříčci neschopní, jen nemají chytrý mobil, v baráku bydlí
s nima muj bracha, případně on by mohl vysavač nainstalovat, ale mamču už zmaha klasicke vysavani, ideální vy bylo, kdyby jim tam něco politalo samo.
Ale kdyby se to nainstalovalo a pak Mamca jen značila on / off to bylo ideální.
@santape kdyby to bylo jen na on/off, brala bych to taky, ale problém je v tom, ze se to občas zasekne, nebo potřebuješ, aby to jelo na určitě místo… a pak se to musí poštelovat
znami si to pořídili, moc si to chvali, ale hraje si s tím jen chlap ![]()
Domácnost se tomu musí trochu prispusobit. Jestli mají léno, plouvcku, koberec, kabely, schody, Prahy…
Ono se to rádo někde kousne
. Za mě je to daň pomocník. Hlavně v koupelně kde je fakt všechno vidět. Technickou zdatnost prarodičů musí znát zakladatelka sama.
Zeptej se v ETě, tam mají dobré vysavače i tyto, co vysávají i mopují.