Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vybírám roboticky vysavac a jsem zatracená ![]()
Jaký z aktuálně dostupnych modelu mate a vyhovuje vam? Nebo naopak nevyhovuje vubec.
Porovnavam hlučnost a sací vykon.
O výšku mi nejde, pod gauc nezajede zadny a pod zbytek, co nestojí přímo na podlaze, se zase vejde kazdy ![]()
Finančně nemam limit, pokud bude spolehlivě vysavat, misto chaotickeho popojíždění po dome, bude v ramci možnosti tichý, rada priplatim.
Dekuji
Nemáme aktuální model. Ten náš Alfred je robotzome. Vysava, vytírá. Vytírání je v orientaci lepší než vysávání. Nevidi černou, takže narazí do nábytku, zasekne se pod topením a nepřejede práh. Vytírácí mod se v naší koupelně nedá použít, klouže.
Sice jsou to samé mínusy ale nejsem moc náročná. Mě, to ušetří práci, když zamete a setře. Na takový ten úklid obden, naprosto stačí. Pokud bych měla kupovat nový. Určitě bych koukala po tom jakou má kvalitu orientace a jak zvládne výškove rozdílu podlahy. Něco vyššího s větší nádržkou na vodu.
Mam asi pul roku Xiaomi Roborock S5 max a je bozi. Za tu nizkou cenu (cca 8tis) spooustu muziky. V dome se orientuje bez problemu, saci vykon dobry, prekvapive dobre stira a ma velkou vydrz baterie, predpokladam, ze na jednu baterku zvladne klidne 200m2. Vysavac jsem vybirala dlouho, procetla jsem stovky recenzi, nakonec jsem vybrala tento a vazne me nenapada, co bych mu vytkla.
@Elen8 nemam bohuzel srovnani s jinym vysavacem, takze nedokazu poradne posoudit. Na koberci je pravda, ze je hodne hlucny, protoze si pridava automaticky saci vykon, ale co jsem se v aplikaci divala, tak se da saci vykon nastavit dle potreby (stejne jako spotreba vody pri vytirani), jinak mi to s hlucnosti prijde vcelku snesitelne.
@Ernais píše:
Mam asi pul roku Xiaomi Roborock S5 max a je bozi. Za tu nizkou cenu (cca 8tis) spooustu muziky. V dome se orientuje bez problemu, saci vykon dobry, prekvapive dobre stira a ma velkou vydrz baterie, predpokladam, ze na jednu baterku zvladne klidne 200m2. Vysavac jsem vybirala dlouho, procetla jsem stovky recenzi, nakonec jsem vybrala tento a vazne me nenapada, co bych mu vytkla.
Máme S6max skoro sva roky a taky spokojenost. Za tu dobu 2× zazlobil a musela jsem nechat namapovat znovu cely byt