Robotický vysavač do domácnosti se psem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Robotický vysavač do domácnosti se psem
Dobrý den, Před dvěma lety jsem si pořídila Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2. Vysavač pomalu odchází a já bych chtěla něco lepšího, protože před vytřením musím ještě po tomto vysavači chodit s běžným tyčovým, aby bylo opravdu čisto, chlupů zůstává po robotovi hodně, chytají se hodně mezi kolečka a kartáč hodně namotává vlasy. S jakým máte dobré zkušenosti a případně byste doporučili i nějaký opravdu dobrý, který i vytírá. S tím současným to opravdu nefungovalo i když tuto možnost má. Ale hlavní je, aby perfektně vysál. Máme doma krátkosrstého psa. Děkuji za Vaše doporučení a zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
https://www.datart.cz/…00-bily.html
Do domácnosti se třemi málo línacími psy mám tohohle tygříka a spokojenost.
Akorát jsem koukám naštvaná - loni touhle dobou jsem ho kupovala skoro za devítku!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Roborock, klidne vyssi rada.
Ale teda 2 roky jsou malo na vysavac. Mame robota urcite dyl nez dva roky, vysava kazdej den a myslim, ze furt stejne, baterka drzi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Roborock S8 a je úžasnej!
Pokud se nepouští denně, je lepší ho pustit nejdřív vysát a teprve potom na kombinaci vysávání + vytírání. Je to tak v návodu a osvědčilo se mi to.
Vlasy a psí chlupy teda občas na kolečko namotává, ale dá se to celkem snadno vyčistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Xiaomi S20+ a jsme úplně spokojení. Vysaje skvěle, vytře. Za tu cenu bych vůbec neměnila.
- Citovat
- Upravit
@Asta135 píše: Více
Já mám obavu, aby to nedopadlo stejně jako se současným. Přestalo se točit kolečko s bočním kartáčkem, kolečka jsou plná chlupů, které se nedají pořádně vybrat. Asi bych potřebovala něco se snadnější údržbou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DandátkoP píše: Více
Děkuji. Přestalo se točit kolečko s bočním kartáčkem, což je problém a hlavně ten výsledek vysávání je docela slabý. Když jdu pak s tyčovým vysavačem se světlem je tam pořád hodně chlupů, asi je potřeba větší sací výkon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elody píše: Více
Chápu. On ten S20+ má víc než dvojnáaobný sací výkon oproti tomu tvému. A já když po něm zapnu tyčák se světýlkem, nezůstává po něm nic, ani chlupy, drobky, nic. Koberec máme tmavý a je tam vidět každý smítko a taky je po vysátí čistý. Vlasy mám do půli zad a po 2 měsících jsem z podélného kartáče vytáhla asi 4 vlasy, na bočním ani jeden.
Jinak doporučuji projet pár videí na YT, je tam miliarda recenzních a srovnávacích videi.
- Citovat
- Upravit
@Asta135 píše: Více
Tak ten výkon, to už by mělo být znát. Ano a dlouhé vlasy, to je boj
. Tak děkuji za upřesnění
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele Roborock jde krasne celej rozebrat a vycistit a myslim, ze i snadno. Vzdycky jsme kupovali Irobota, ale celkem brzy se vzdy rozbil, zkusili jsme tohohle a nemuzu na nej dopustit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkla bych na robota od Dysona. Libi se mi provedeni, sice vyzkouseko nemam, ale rekla bych ze i kdyz neni nejlevnejsi bude stat za to. Mame od nej stredni tridu tycovyho a nemuzu si stezovat. Za me jedna z mala veci do domacnosti co se vyplatilo si priplatit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lany22 píše: Více
Souhlasím a klidně si i připlatím, ale musí šlapat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Xiaomi, v každém patře jiný model a jsem spokojená. Jeden mám už 4 roky. Ale je potřeba pravidelně vyčistit kartáč od vlasů (u mě stačí jednou týdně), protože jinak by se mohlo poškodit ložisko. Je to hotové za tři minuty. Jestli to má jiná značka vysavačů jinak, to netuším. Je ale pravda, že nemám psa, jen kočku plus já mám dlouhé vlasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit