Multifunkční kuchyňský robot - zkušenosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Multifunkcni robot- jaky koupit?
Ahojky ženy, chci si koupit nějaký multifunkční robot, kde jsou metly šlehací, hnětací a ta třetí na těsto… ![]()
Poradíte mi, jakou máte zkušenost s jakou znackou?
Děkuji ![]()
Příspěvek upraven 15.04.25 v 16:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ti pomohu, nejsem sice žena, ale to nevadí. Řekni, do kolika peněz a co to je mixér. I mně se pletou pojmy mixér (ponorák), šlehač, a nebo chceš kuchyňský robot s ramenem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, ano máte pravdu kuchyňský robot. Už přemýšlím, komu dám mixer a celý jsem to zblbla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě celokov, chybu neuděláš s Kenwoodem, Boschem, případně Tefal, vyhnul bych se Sencoru. Když mi napíšeš přes SZ mail, pošlu ti studijní materiál.
Příspěvek upraven 15.04.25 v 17:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kenwood nebo ETA robot nezklame (kolegyně mají, jedna ETU vyhrála v hlavní tombole na plese a chválí si). Mám na ně zálusk. Doma máme Sencor. Jsme ho dostali od rodičů. A furt šlape, maká. Aj maso hezky pomele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám Kenwood. Jsem hodně spokojená, mám jen jednu připomínku, že mísa nemá ucho. Při manipulaci by to bylo pohodlnější. Krásný je KitchenAid. Ale ta cena…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček upřímně? Co nejlevněji. Já to chci na občasné pečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřina19955 píše: Více
Mám obyčejný levný Sencor a frčí už 4 roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 děkuji za typ. Kenwood je na mě moc drahý. Mrknu na další. Na Sencor jsem se dívala. Pro mě ideál za tu cenu 2000kc. Mě stačí jenom ty 3 metly skrz pečení. Mlýnek na maso nebo mixer nevyužiji. Ale právě že na sencor jsem si nebyla jistá skrz recenze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kateřina19955 Kenwood má těch druhů více. Jako značku bych je nezatracovala. Já třeba hledala i takový, aby měl velkou mísu a motor utáhl hnětení kynutého těsta. Jo a za mě se nevyplatí úplně moc šetřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit