Robotický vysavač - máte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
3.6.10 16:38

Ahoj holky, uvažuji o koupě, viděla jsem u kamošky a super. Máme doma psa a plno chlupů tak to využiji. Prý je i takový co je na chlupy a pod., nevíte který? Jestli někdo máte doma, napište mi prosím celý název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
3.6.10 20:28

S dovolením bych se do diskuze přidala s otázkou, jak tenhle robůtek zvládá hračky na podlaze. Je třeba mít vždycky všechno někde uklizeno nebo si s tím nějak poradí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.7.10 07:24

Tak se můžu hrdě hlásit k majitelkám tohoto robota a jsem nadšena! Sice teda nevyjede na náš koberec (moc vysoký vlas) ale ten zabírá jen malou část pokoje, takže no problema :-)

Ivi: nám se doma povalují hračky pro psa a ty mu teda nijak v cestě nebrání, pokud to jde strká je před sebou a pokud ne, narazí a jede jinam :-D

Mišela1: máme ten spešl na chlupy a je to Roomba 563 Pet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.7.10 09:49

No Rybano díky za info, měla jsem doma jeden na odzkoušení ne ten PET, ale taky spokojenost. Hlavně úžasné se dívat jak to uklízí za mně:-). Tak prolezu net kde to mají nejlevnější a objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
10.7.10 08:29

Máme Roomba a jsem moc spokojená, máme ji skoro rok, vysává denně a kolik toho teda pokaždé posbírá, to je síla, jsem moc spokojená a také nesmrdí jak ostatní vysavače a zabírá malinko místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
5.9.11 12:59

Já mam Clean Mate QQ-2 a už hodinu hledá základnu.Když ho k ní dam,otočí se azacouvat snad neumí.Uměl.Co se mu nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
5.9.11 15:40

Ahojky, my máme IRobot Roomba pet series- speciálně na zvířecí chlupy, stál něco kolem 12tisíc, jsme s ním spokojení, vysává skvěle, jen máme problém, že se ho bojí náš pes i naše malá, takže vysává jen když nejsme doma, jinak stále zametám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
5.9.11 15:43
Pikulenka píše:
Ahojky, my máme IRobot Roomba pet series- speciálně na zvířecí chlupy, stál něco kolem 12tisíc, jsme s ním spokojení, vysává skvěle, jen máme problém, že se ho bojí náš pes i naše malá, takže vysává jen když nejsme doma, jinak stále zametám :nevim:

Máme ten stejnej :mrgreen: a je to u nás přesně naopak - vysavač je člen rodiny - jmenuje se Íva a bylo to jedno z prvních slov, které syn při skoro jízdě na ní řekl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí