Robotický vysavač - máte některá?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, uvažuji o koupě, viděla jsem u kamošky a super. Máme doma psa a plno chlupů tak to využiji. Prý je i takový co je na chlupy a pod., nevíte který? Jestli někdo máte doma, napište mi prosím celý název.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dovolením bych se do diskuze přidala s otázkou, jak tenhle robůtek zvládá hračky na podlaze. Je třeba mít vždycky všechno někde uklizeno nebo si s tím nějak poradí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se můžu hrdě hlásit k majitelkám tohoto robota a jsem nadšena! Sice teda nevyjede na náš koberec (moc vysoký vlas) ale ten zabírá jen malou část pokoje, takže no problema ![]()
Ivi: nám se doma povalují hračky pro psa a ty mu teda nijak v cestě nebrání, pokud to jde strká je před sebou a pokud ne, narazí a jede jinam ![]()
Mišela1: máme ten spešl na chlupy a je to Roomba 563 Pet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No Rybano díky za info, měla jsem doma jeden na odzkoušení ne ten PET, ale taky spokojenost. Hlavně úžasné se dívat jak to uklízí za mně:-). Tak prolezu net kde to mají nejlevnější a objednám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Roomba a jsem moc spokojená, máme ji skoro rok, vysává denně a kolik toho teda pokaždé posbírá, to je síla, jsem moc spokojená a také nesmrdí jak ostatní vysavače a zabírá malinko místa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mam Clean Mate QQ-2 a už hodinu hledá základnu.Když ho k ní dam,otočí se azacouvat snad neumí.Uměl.Co se mu nelíbí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my máme IRobot Roomba pet series- speciálně na zvířecí chlupy, stál něco kolem 12tisíc, jsme s ním spokojení, vysává skvěle, jen máme problém, že se ho bojí náš pes i naše malá, takže vysává jen když nejsme doma, jinak stále zametám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pikulenka píše:
Ahojky, my máme IRobot Roomba pet series- speciálně na zvířecí chlupy, stál něco kolem 12tisíc, jsme s ním spokojení, vysává skvěle, jen máme problém, že se ho bojí náš pes i naše malá, takže vysává jen když nejsme doma, jinak stále zametám
Máme ten stejnej
a je to u nás přesně naopak - vysavač je člen rodiny - jmenuje se Íva a bylo to jedno z prvních slov, které syn při skoro jízdě na ní řekl
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit