Sůl do myčky, která je nejvhodnější?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Stačí úplně obyčejná sůl do myčky, i když koupíš nějakou drahou, tak pořád je to jenom sůl ve větších krystalech a ty platíš jen za značku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud jde o kvalitu mytí, tak nejdůležitější jsou tablety/prášek na mytí. sůl je jedno. já kupuji somat a nebo tu z DM. obě sjou super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně říkal odborník, který opravuje spotřebiče v domácnosti, že než sůl koupím, mám s krabicí zarachtat, čím víc rachtá, tím lépe - to znamená, že má být krystalická, ta sypká snad údajně něco zanáší či co
, z toho důvodu jsem přešla ze Somatu na Calgonit a taky je myslím krystalická Q-power
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne, cim vetsi krystaly, tim lepsi. Meli jsme problem se soli od Somatu, ktera je jemna a na sklenickach se udelali bile smouhy a fleky, ktere jiz nelze odstranit. Dokonce mi technik rekl, ze v podstate sul ani nemusim pouzivat, zeby se nic nestalo…Kdysi jsme meli starou mycku zn. Mora, zadnou sul jsme nepridavali a sklenicky se perfektne leskli!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych poprosit o radu. Dostaly jsme myčku která asi dva roky stála (dříve byla používaná) při stěhování jsme si ji zapojily a začaly používat, v myčce je ale ztvrdlá sůl z dřívějšího používání, myslela jsem že se třeba časem při používání rozpustí ale ona ne (myčku používáme asi už 4 měsíce)
Jak tu sůl rozpustit??
- Citovat
- Upravit
@Nepř. muv píše:
Chtěla bych poprosit o radu. Dostaly jsme myčku která asi dva roky stála (dříve byla používaná) při stěhování jsme si ji zapojily a začaly používat, v myčce je ale ztvrdlá sůl z dřívějšího používání, myslela jsem že se třeba časem při používání rozpustí ale ona ne (myčku používáme asi už 4 měsíce)
Jak tu sůl rozpustit??
Mas to zatvrdle v te spodni zasobni nadobce na sul? Asi bych zkousela lit do toho teplou az horkou vodu, vzfy nechat treba 10 minut a pak zase dolit horkou. A ono se to za ty 4 mesice pouzivani ani trochu nerozpustilo? Jeste me napada, mozna horka voda s octem… ale chtelo by to pak mockrat dolit vodu, abys ten ocet dostala z toho zasobniku na sul pryc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,jaká je nejvhodnější sůl do myčky,jsou všechny stejné,nebo skoro stejné a nezáleží na značce??Jakou používáte??Díky za názory