Sůl do myčky, která je nejvhodnější?

Jenka
31.3.10 13:23

SŮL DO MYČKY

Ahoj,jaká je nejvhodnější sůl do myčky,jsou všechny stejné,nebo skoro stejné a nezáleží na značce??Jakou používáte??Díky za názory :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
31.3.10 13:30

Stačí úplně obyčejná sůl do myčky, i když koupíš nějakou drahou, tak pořád je to jenom sůl ve větších krystalech a ty platíš jen za značku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
31.3.10 13:33

Mám Somat a dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
31.3.10 13:43

Já kupuje z DM tu jejich značku a jsem spokojená :wink: …i cenově :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
31.3.10 13:47

Taky somat a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
31.3.10 14:01

pokud jde o kvalitu mytí, tak nejdůležitější jsou tablety/prášek na mytí. sůl je jedno. já kupuji somat a nebo tu z DM. obě sjou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
31.3.10 14:16

já kupuju z DM a je v poho........... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
31.3.10 14:37

Kupuji W5 v lidlu a taky dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.3.10 15:00

A my berem TescoVýhodnýNákup a žádné potíže s ní nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.3.10 17:19

Mně říkal odborník, který opravuje spotřebiče v domácnosti, že než sůl koupím, mám s krabicí zarachtat, čím víc rachtá, tím lépe - to znamená, že má být krystalická, ta sypká snad údajně něco zanáší či co :nevim: , z toho důvodu jsem přešla ze Somatu na Calgonit a taky je myslím krystalická Q-power

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
31.3.10 17:40

já mám do myčky vše od calgonitu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
1.4.10 00:02

Presne, cim vetsi krystaly, tim lepsi. Meli jsme problem se soli od Somatu, ktera je jemna a na sklenickach se udelali bile smouhy a fleky, ktere jiz nelze odstranit. Dokonce mi technik rekl, ze v podstate sul ani nemusim pouzivat, zeby se nic nestalo…Kdysi jsme meli starou mycku zn. Mora, zadnou sul jsme nepridavali a sklenicky se perfektne leskli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepř. muv
19.7.13 17:46

Chtěla bych poprosit o radu. Dostaly jsme myčku která asi dva roky stála (dříve byla používaná) při stěhování jsme si ji zapojily a začaly používat, v myčce je ale ztvrdlá sůl z dřívějšího používání, myslela jsem že se třeba časem při používání rozpustí ale ona ne (myčku používáme asi už 4 měsíce)
Jak tu sůl rozpustit??

• Citovat
  • Upravit
1491
19.7.13 18:03

Kupuji zásadně z DM tu jejich značku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
19.7.13 18:13
@Nepř. muv píše:
Chtěla bych poprosit o radu. Dostaly jsme myčku která asi dva roky stála (dříve byla používaná) při stěhování jsme si ji zapojily a začaly používat, v myčce je ale ztvrdlá sůl z dřívějšího používání, myslela jsem že se třeba časem při používání rozpustí ale ona ne (myčku používáme asi už 4 měsíce)
Jak tu sůl rozpustit??

Mas to zatvrdle v te spodni zasobni nadobce na sul? Asi bych zkousela lit do toho teplou az horkou vodu, vzfy nechat treba 10 minut a pak zase dolit horkou. A ono se to za ty 4 mesice pouzivani ani trochu nerozpustilo? Jeste me napada, mozna horka voda s octem… ale chtelo by to pak mockrat dolit vodu, abys ten ocet dostala z toho zasobniku na sul pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí