Roboticky vysavač prostředky

18657
27.12.20 09:51

Roboticky vysavač prostředky

Ahoj, aktuálně máme nove roboticky vysavač. V návodu jsem nedohledala, ale zajímalo by me, jestli používáte nějaké prostředky do nádržky s vodou na vytirani. Rozum říká, ze by se nemělo, aby se nezanesly vypusti na vodu, ale zajímá me i praxe. Roborock 6s maxv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
27.12.20 09:57

Mám jiný typ vysavače, ale v návodu je jasně psané, že se má používat pouze čistá voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
27.12.20 10:25

Jen vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
27.12.20 10:34

@hospodki pokud to v návodu není výslovně uvedeno, že se můžou používat. Tak jen čistá voda. My máme přímo napsáno, že jen voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.12.20 11:42

@Cenarius a ještě ktomu nejlépe destilovaná nebo demineralizovaná ;) vodní kámen dělá své
@hospodki no stejně vytírá jen tak pocitově na žádný extra binec to není :D a spousty prostředků je problém že peni. Pak by tě čekalo radostné čištění treba vlažnou vodou s octem aby ty usazeniny povolili. Což za čas zanese i kohoutková voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.12.20 11:46

Mám jiný typ vysavače, ale dávám vodu s octem a sem tam i nějakou vůni.

Sem tam tam dám i par kapek sava. Nějak to neřeším, mám ho primárně na vysávání, když se mi podělá vytirani, mrzet mě to nebude.
No ale je to takovy vytirani nevytirani, díky němu jsem si uvedomila, jak máme křivou podlahu v obýváku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.12.20 11:49

Do vody dej přidej pár kapek citronu. Zmekci vodu a voni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18657
27.12.20 13:08
@Juniorr píše:
Do vody dej přidej pár kapek citronu. Zmekci vodu a voni.

Díky, o to mi šlo jestli se něco da přidat. Prijde mi, ze časem pak všechny vysavace začnou smrdet, tak dávám do klasického vůni, ale sem se to moc nedá. @JiříkMazlík tak u toho vytírání mi spis jde o to, ze to setre nejhorší ob den exponovana místa a já to pak vezmu jednou týdne poradně hadrem… jinak je mi jasne, ze nad hadr holt není a rozhodne je blbost jedním nechat smrdlat cely byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
27.12.20 14:55

@hospodki to stím citrónem jak píše @Juniorr určitě není na škodu ;) citrón, ocet zabrání smradu že shnilé vody a usazeninam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18657
27.12.20 16:11
@JiříkMazlík píše:
@hospodki to stím citrónem jak píše @Juniorr určitě není na škodu ;) citrón, ocet zabrání smradu že shnilé vody a usazeninam

No nevim kdo by tam tu nepouzitou vodu nechával, já ji ze všeho vylevam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18657
29.12.20 13:42

Tak vyřešeno. Nacpala jsem do sberaci nádoby malý sáček s vůni ve velikosti cigarety ze sypane vůně do vysavace a sáčku na sypane čaje. (Kupovane v dm). Hezky to provoní byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí