Robotický vysavač s vytíráním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2964
4.2.11 22:40

Robotický vysavač s vytíráním

Ahoj holky,

chci se zeptat, zda některá máte některý z různých druhů robotických vysavačů, který by uměl i vytírat. Jaký? Jaké s tím máte zkušenosti?

Už mě nebaví být otrokem domácnosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
4.2.11 22:45

Máme, je mu 9m a vytře naprosto všechno. Není ani do zásuvky, jede na mlíko, zeleninu, ovoce a tak :mrgreen: Pardon za vsuvku, nemohla jsem si pomoct :oops: :lol:
Ale jinak rob.vys.má tchýně a ta si pochvaluje, že jí to načechrá koberec. Já jsem tedy radši mít koberec nenačechraný tolik, zato vysátý dočista, což ona nemá. Všechen bordel to nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.2.11 22:50

Mame ten roboticky, jmenuje se to Scooba a je to „sestra“ znamejsi Roomby.
Vytira to dobre, mne se osvedcilo to poustet na mensi kusy podlahy, proste vytirat po castech (poustim nez jedu do skoly a zpet).
Je ale potreba predtim alespon rychle prejet luxem nebo zamest, protoze ma mensi nadobku na prach a pokud je plna, tak pak jsou na zemi takove mokre male chuchvalecky prachu. Jinak vytre to i zaschle fleky a da se krom jejich pripravku pouzit i klasicky redeny ocet.
Ja jsem spokojena, zvlast ted co u nas uz sest nedel nebyla pani na uklid…

• Citovat
  • Upravit
17019
5.2.11 00:52

Hanko vytírá i rohy? Nebo to neumí? Díky :wink:

A ještě se zeptám proč se Ti osvědčilo vytírat po částech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
5.2.11 01:14

Tak jsem si přečetla recenze: http://vysavace.heureka.cz/…385/recenze/ a určitě si počkám na novější model. Je dost věcí které irobot neumí a byla bych dost zklamaná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
5.2.11 06:29

Taky bych chtěla robota,a čekám,až vychytají mouchy,buď nějakého,který by dělal oboje,nebo dva,ale důležitější pro nás by byl vysávací…Sousedka má ten vytírací,teď zrovna nevím,který typ,ale po tom roztoku jí lepí podlahy,tak dává jen vodu.Někde jsem četla,že ty levné do 10 tisíc nemá vůbec cenu kupovat.. :nevim: Nemáte někdo zkušenost s novým typem zn.Karcher ? Ti jsou na vysavače mistři,tak že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.2.11 08:46

Oboje neumí žádný. Já mám iRobota Roombu, to by podle recenzí měly být nejlepší roboty. Vytírat umí Sccoba (taky od iRobot).

• Citovat
  • Upravit
13119
5.2.11 09:28

mám iRoombu a je skvělý, sice nevytře, ale krásně vyluxuje i koberce. Ten na vytírání bych potřebovala taky, ale počkám na novější a lepší verze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
5.2.11 09:58

Taky máme robotického vysavače a každej den děkuju za tenhle vynález, zvlášť když máme ještě pejska :palec: :palec: :palec:
Má i funkci vytírání, ale to tedy po pravdě moc nevyužívám, protože ten „mopíček“ se docela rychle vysuší, takže aby mi vytřel např. obývák tak bych ho musela aspoň 2-3× znovu namočit. Ale jinak vysávání na jedničku + teď když máme už miminko pouštím i funkci UV lampy, která má údajně zabíjet breberky :mrgreen:
Jo značna Carneo, levnější jak iRoomba, ale já jsem fakt spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
11.9.18 07:52

Ahoj,uvazujeme o koupi robotickeho vysavace,co i vytira. Poradi nekdo,jakou znacku vybrat? Na co se pri vyberu zamerit atd.?? Co jsem procitala diskuze,tak si vetsina chvali iRobot,ale diskuze uz jsou celkem stare. Jinak nekde z Aliexpressu objedvat fakt nechci. Jeste jsem se chtela zeptat,jak je to s vytiranim? Udela to kvalitne nebo je to jen aby se nereklo?? Jde mi treba o zaschle skvrny. Diky moc za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8473
11.9.18 07:55
@martanek29 píše:
Ahoj,uvazujeme o koupi robotickeho vysavace,co i vytira. Poradi nekdo,jakou znacku vybrat? Na co se pri vyberu zamerit atd.?? Co jsem procitala diskuze,tak si vetsina chvali iRobot,ale diskuze uz jsou celkem stare. Jinak nekde z Aliexpressu objedvat fakt nechci. Jeste jsem se chtela zeptat,jak je to s vytiranim? Udela to kvalitne nebo je to jen aby se nereklo?? Jde mi treba o zaschle skvrny. Diky moc za pomoc.

Mame Irobot, ale musis koupit zvlast vysavac a zvlast vytirac. Je skvely! Neluxovala jsem rucne uz ani nepamatuju. Ten vytirac vytre dobre i zaschle skvrny, ale dela trochu hnedy povlak kolem sten. Po par vytirani neni nic videt, ale vzdy tak jednou za 14 dnu az mesic to musim vzit kolem sten rucne.

Jinak Irobot Roomba mam sestkovou radu a bohate staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
11.9.18 08:00

@Limi123 Takze myslis, ze koupe 2 v 1 je k nicemu?? Ze to kloudne nevytre??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8473
11.9.18 09:44
@martanek29 píše:
@Limi123 Takze myslis, ze koupe 2 v 1 je k nicemu?? Ze to kloudne nevytre??

Ja myslim, ze Irobot 2 v 1 nema? Pokud to neni nejaka novinka? A po procteni sousty recenzi a diskusi bych do jine znacky asi nesla… Ale nevim, uz je to 2 roky, co jsem to kupovala… Take jsem hledala neco kombinovaneho, nic kloudneho funkcniho jsem nenasla, tak jsem to koupila zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí