Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky máte někdo doma? Cena je 1900 zdá se mi to tedy na jednu stranu málo ale zase je to pro mě až až
mám doma psa a potřebuji mít denně vyluxovano mám alergii.
Co myslíte, jste s ním spokojené? ![]()
Vím že je tu asi milion diskuzí tak pardon ![]()
@Cipiseklu to by mě teda taky zajímalo… Cena je to pěkná, výměnou za denní luxovani…
Nechybi ti tam u ceny nula??
my mame iRobot Romba a stal bezmala 20 000 vysava nsprosto skvele ma gumove kartace na ktery se vlasy potazmo chlupy pekne prichyti i z vysokeho koberce. Posbira i ten nejjemnejsi prach. Kamaradka ma LG cena podobna a taky si chvali. Moc bych tomu levnymu modelu neverila… ![]()
Přesně takový jsme koupili tátovi k Vánocům a je s ním spokojený. Má byt 1+1 a stačí mu bohatě. Vysaje všude a vše. Ale nemám samozřejmě srovnání s vysavačem za 20 000.
@Adel87 takže místo vysavače stačí? Ty jo docela nad tím uvažuji. Každý den tak dvakrát vysavam kvůli malymu… Tohle by mi dost pomohlo…
@Adel87 a ještě se zeptám, je hlučný? Dal by se pustit když dám malyho spát? A objede opravdu vše? Děkuji za informace ![]()
Já mám roombu, braavu a spokojená jsem moc. Vytírání a luxování skoro bez starostí.
U toho sencoru bych se bála. Je fakt extrémně levný. Ale kdyby fungoval, vzala bych ho na chatu. Tam bych se bála nechávat roombu, která je o nulu dražší ![]()
Hlučný docela je
Jakože ne jak normální vysavač, ale hučí, že třeba normálně puštěná televize slyšet nejde přes něj. To je asi jediné mínus. Můj tata strávil asi 2 dny sledováním, jak ten vysavač vysává a hlídal si všechna zákoutí
a prý fakt objede vše. Je fajn, že zajede i pod gauč, kam se normálním vysavačem blbě dostává, a zas vyjede ven.
Měla jsem ho, těsně před zárukou se rozbil, tak jsem ho nechala opravit, chvíli po záruce se rozbil znovu, tak to šlo z domu a nějak mi nechybí… Byl to takovej lepší zameták, zvládal slušně místnosti, které nebyly moc členité a nábytek stál hlavně u stěn, jinak se furt někde zasekával a motal, kolikrát jsem takovou místnost měla rychleji hotovou ručně, než bych ji připravila pro robota (zvednout, odnést, zahradit…) Např. máme v obýváku na zemi kusový kobereček, na něj najel a zůstal viset na okraji, nebo jezdil deset minut kolem jídelního stolu… Vysával blbě v rozích a hlučný teda byl dost, to bylo tak akorát na rychlý odchod z baráku
Pokud bych robotický vysavač pořizovala znovu, tak opravdu nějaký ten „chytrý“ a připlatit si.
My mame sencor, ale nejaky lepsi/drazsi provedeni. Ja jsem spokojena +/-. Nezvladne rohy (to ale myslim zadnej), vlasy se mu namotavaji na ty bocni stetinky a kdyz se pokazdem vysavani neoddelaji, tak se ty stetinky jakoby stacej a nejsou plne funkcni (pokud to chces na dlouhosrstyho osa, asi nic moc). Nezvladne vysat tezsi a vetsi drobky.
Prosím nevíte někdo, jak tuto chybu odstranit? Nádobu jsem zkusila několikrát nasadit znovu a nic. Případně dával jste někdo na opravu s touto chybou a kolik to přibližně stálo? Vyplatí se to vůbec dát opravit?