Robotický vysavač Sencor

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
22.6.17 13:28

Robotický vysavač Sencor

Holky máte někdo doma? Cena je 1900 zdá se mi to tedy na jednu stranu málo ale zase je to pro mě až až :mrgreen: mám doma psa a potřebuji mít denně vyluxovano mám alergii.
Co myslíte, jste s ním spokojené? :think:
Vím že je tu asi milion diskuzí tak pardon :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
22.6.17 13:33

@Cipiseklu to by mě teda taky zajímalo… Cena je to pěkná, výměnou za denní luxovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
22.6.17 14:01

Nechybi ti tam u ceny nula?? 8o my mame iRobot Romba a stal bezmala 20 000 vysava nsprosto skvele ma gumove kartace na ktery se vlasy potazmo chlupy pekne prichyti i z vysokeho koberce. Posbira i ten nejjemnejsi prach. Kamaradka ma LG cena podobna a taky si chvali. Moc bych tomu levnymu modelu neverila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.6.17 14:11

Přesně takový jsme koupili tátovi k Vánocům a je s ním spokojený. Má byt 1+1 a stačí mu bohatě. Vysaje všude a vše. Ale nemám samozřejmě srovnání s vysavačem za 20 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.6.17 14:14

@Adel87 takže místo vysavače stačí? Ty jo docela nad tím uvažuji. Každý den tak dvakrát vysavam kvůli malymu… Tohle by mi dost pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.6.17 14:16

@Adel87 a ještě se zeptám, je hlučný? Dal by se pustit když dám malyho spát? A objede opravdu vše? Děkuji za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.6.17 14:17

Já mám roombu, braavu a spokojená jsem moc. Vytírání a luxování skoro bez starostí.

U toho sencoru bych se bála. Je fakt extrémně levný. Ale kdyby fungoval, vzala bych ho na chatu. Tam bych se bála nechávat roombu, která je o nulu dražší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.6.17 14:20

Hlučný docela je :( Jakože ne jak normální vysavač, ale hučí, že třeba normálně puštěná televize slyšet nejde přes něj. To je asi jediné mínus. Můj tata strávil asi 2 dny sledováním, jak ten vysavač vysává a hlídal si všechna zákoutí :D a prý fakt objede vše. Je fajn, že zajede i pod gauč, kam se normálním vysavačem blbě dostává, a zas vyjede ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
22.6.17 14:43

Měla jsem ho, těsně před zárukou se rozbil, tak jsem ho nechala opravit, chvíli po záruce se rozbil znovu, tak to šlo z domu a nějak mi nechybí… Byl to takovej lepší zameták, zvládal slušně místnosti, které nebyly moc členité a nábytek stál hlavně u stěn, jinak se furt někde zasekával a motal, kolikrát jsem takovou místnost měla rychleji hotovou ručně, než bych ji připravila pro robota (zvednout, odnést, zahradit…) Např. máme v obýváku na zemi kusový kobereček, na něj najel a zůstal viset na okraji, nebo jezdil deset minut kolem jídelního stolu… Vysával blbě v rozích a hlučný teda byl dost, to bylo tak akorát na rychlý odchod z baráku :mrgreen: Pokud bych robotický vysavač pořizovala znovu, tak opravdu nějaký ten „chytrý“ a připlatit si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.6.17 17:26

My mame sencor, ale nejaky lepsi/drazsi provedeni. Ja jsem spokojena +/-. Nezvladne rohy (to ale myslim zadnej), vlasy se mu namotavaji na ty bocni stetinky a kdyz se pokazdem vysavani neoddelaji, tak se ty stetinky jakoby stacej a nejsou plne funkcni (pokud to chces na dlouhosrstyho osa, asi nic moc). Nezvladne vysat tezsi a vetsi drobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
22.5.18 12:26

sencor 9031 chyba 005

Prosím nevíte někdo, jak tuto chybu odstranit? Nádobu jsem zkusila několikrát nasadit znovu a nic. Případně dával jste někdo na opravu s touto chybou a kolik to přibližně stálo? Vyplatí se to vůbec dát opravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný