Zkušenosti s bílou kuchyní

220
22.6.17 12:31

Zkušenosti s bílou kuchyní

Dobrý den,
plánujeme novou kuchyňskou linku a ráda bych se vás zeptala na zkušenosti. Hrozně se mi líbí bílé kuchyně, ale mám strach, že na ní bude vše vidět a já budu neustále lítat s hadrem. Jak to je? Máte někdo bílou a jak jste spokojení? Taky jsem se chtěla zeptat na různé vychytávky a naopak na co si dát při plánování pozor. Ze spotřebičů mám předvybranou indukční desku a elektrickou troubu. S rozmístěním kuchyně asi nic více nevymyslím, protože v místnosti jsou 3× dveře a na nejbližší stěně na obrázku je velké okno a pod ním radiátor. Předem všem děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1309
22.6.17 12:36

Bílá v lesku - fajn, údržba jednoduchá
Bílá v matu a se zvrásněným povrchem - údržba těžší, ale žíly mi to netrhá (naučila jsem se nečistoty nevidět).
Mnohem větší problém mám s nerezovými spotřebiči - už nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
22.6.17 12:41

Je na ní všechno vidět a přesto u nás nikdo s hadrem nelítá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
22.6.17 12:46

Já mám teda s bílou doma zkušenost velmi špatnou se vším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.6.17 12:54
@kdochcekam píše:
@Agneth Já na nerez používám z DM leštěnku na sklo. :jazyk: papírovým ručníkem a je to dokonalééééééa samozřejmě nechmatám kde nemusím :jazyk:
Zkoušela jsem i ubrousky na nerez a patlámo patlámo. úplně k hovnu.

Díky. Asi dnes vezmu DM útokem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
22.6.17 12:56

Mám smetanovou, jednou týdně to přejedu sanytolem a je furt čistá. Práce na 10 minut, když to děláš pravidelně. Ale tak stejně bych čistila i jinak barevnou…přece nebudu mít v kuchyni špínu, ač není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.6.17 12:57
@kdochcekam píše:
@Agneth Já na nerez používám z DM leštěnku na sklo. :jazyk: papírovým ručníkem a je to dokonalééééééa samozřejmě nechmatám kde nemusím :jazyk:
Zkoušela jsem i ubrousky na nerez a patlámo patlámo. úplně k hovnu.

Delam to stejne. Pri rychlem uklidu pouzivam lestenku na okna ve spreji a utiram papirovou uterkou taky dobry. Ale ta lestenka z dm je fakt dobra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.6.17 13:00

@Šarlota4 Mě teda klasická leštěnka moc nefungovala…ať jsem se snažila jak jsem chtěla, vždy mi tam nějaké otisky zůstaly. Jako bylo to lepší než nic, ale do dokonalosti to mělo hodně daleko. Tu z DM vyzkouším, třeba bude fungovat lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.6.17 13:04

Mám celou bílou v lesku a naprosto v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.6.17 13:05

Mám bílou ve vysokém lesku už 6 let a spokojenost veliká. Jednou týdne přejedu a to tady mám batole který na všechno ťapká. Segra má tmavší kuchyň snad třešeň? a prý katastrofa.. Prý jde vidět každý otisk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
22.6.17 13:06

Mám kuchyň půl bílá půl černá v lesku. Čistím pouze mýdlovou vodou a lestim utěrkou.
Na bílé není vidět skoro nic za to černá část je stále samá čmouha.
Taktéž jak některé mě to nijak netíži když tam jsou fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
22.6.17 13:06

Bila leskla po 5 letech jako nova. Udrzba super, vlhka hadra staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
22.6.17 13:09

Mám bílou kuchyn ve vysokem lesku rok a parada. Přijde mi ze je na videt min nez na tmave, meli jsme wenge nabytek a to byla sila, opravdu sla videt kazda smouha. Ja pouzivam Pronto s octem ve spreji a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.6.17 13:10

V každém studiu ti řeknou, že bílá lesklá je na údržbu nejlepší a taky je na ní vidět špína nejméně. Špatná je tmavá barva, na té je hrozně vidět ochmatání a tak.

Bílý hladký mat je na údržbu taky hrozný, ale mně se lesk nelíbí, tak máme takový lehounce „zvrásněný“ bílý mat a na údržbu to je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
22.6.17 13:11

@Verca1901 Rozvržení mi prijde fajn. Budes mit bily drez? Granit? Ja bych asi zvolila tmavsi barvu, ve studiu mi rikali zr na bilem drezu jsou videt fleky od caje, kavy, vina atd a hur se to čistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný