Rocková svatba - co na sebe?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6157
16.8.14 13:48

Rocková svatba - co na sebe?

Jsme pozvaní na svatbu v rockovém stylu a máme se tak prý i obléknout :think:
Tak se bojím nějakého faux pas, abychom tam nepřišli v „teplákách“ a ostatní nebyli v oblecích :lol:

No, pro 9m dceru jsem vybrala:

• černé body s rockovým nápisem
  • růžovou tylovou sukýnku
  • :nevim: co na nohy, asi černé punčocháče? Nebude to už přehnané?
  • :nevim: na hlavičku nějakou růžovou čelenku?

pro sebe:

• černé lodičky :nevim:
  • černé legíny
  • :nevim: a co na vršek? Kdybych si vzala černé tričko s límečkem, nebylo by to už moc černé? :lol: Manželovo hnusné triko si brát nechci :?

pro manžela:

• černé kalhoty, nějaká volnější košile? A jaká? A jaké boty? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15408
16.8.14 13:56

A nemůžeš se poradit s někým, kdo je taky pozvaný nebo přímo s nevěstou? Upřímně řečeno, taky bych si nevěděla moc rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.8.14 14:09

Malé černé, a přes to třeba džínová nebo kožená bundička doplněno botami a dalšími doplňky v podobném stylu :nevim: A nebo šik riflová sukně, pod ní ty legíny, ale nějaký ten vršek alá ta bunda nebo sako by chtělo :think: a pot to jednoduchý jednobarevný top, popř. s nějakým rockovým nápisem :think: nevim. Chlap rifle nebo podobné neformální kalhoty a volná košile (nebo tričko? :think: ), holčičku bych klidně v tý sukni a čelence nechala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.8.14 14:16

Zeptala bych se nevesty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27275
16.8.14 14:20

Žjůůů… ten nápad se mi moc líbí :palec: :palec: :palec:
Dcera podle mě úplně ideální :palec:
Chlapovi bych pod sako dala třeba jen nějaké hodně tmavé triko a přes to nějaký dlouhý rockový přívěsek. A nebo jen černou košili. Když bude lesklejší, jedině dobře :palec:
U tebe bych klidně volila i černý vršek, nějaký elegantnější a nahnala bych to doplňky … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.8.14 14:38

Ja bych se zeptala nevesty :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
16.8.14 18:00

Já bych vyrazila v něčem, v čem se chodí na rockový koncerty - koženkový gatě, glády, trička s metalovejma kapelama nebo třeba nějakej punk… Je to super nápad a hosti se můžou slušně vyřádit :D ale je asi lepší to nechat upřesnit nevěstu… abys pak nedošla v něčem úplně mimo
Edit. Pokud nemáš postavu modelky, tak bych si elasťáky nebrala, vono to fakt nevypadá moc dobře ani na těch ultra hubenejch a mladejch holách. Kor na svatbu. Holčička je úplně super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
16.8.14 21:02

Dnes odpoledne jsem prohrábla šatník a líbily se mi úzké tmavě modré džíny s černýma lodičkama + nějaký vršek, ten dořeším potom.

Pro manžela klasický džíny v modré barvě a na ně nějaké tričko a k tomu černý svetr.
Ptala jsem se dalších svatebčanů a jeden řekl, že máme dojít v tom co nám bude pohodlné a že on bude mít džíny a tričko :think:

No to jsem zvědavá jak to nakonec dopadne, ráda bych abychom vypadali hezky, stylově a zároveň byli přizpůsobení a ne zase příliš naškrobení.
Přece jenom je to svatba :think:
Prostě jako když si holky motáte culíka do roztřepenýho drdolu a dá to trošku práce aby to drželo i vypadalo ležérně a zároveň hezky, a každý si myslí, že to nedalo žádnou práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
16.8.14 21:09

Taky možnost:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
21.8.14 11:24

@ivašot. @Emilie @marrlinka @Cmochy @kaja00 @Pruhovaný_mýval @Eliška

Holky, už mám objednané pro dceru černé body s nápisem i tylovou růžovou sukni s mašlí na hlavičku, ale ještě nemám černé punčochy (nebo aspoň legíny) a nechce se mi za ně dávat sto korun, raději bych od někoho půjčila nebo za pár kaček koupila.
Nevíte o něčem nebo o někom? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková