Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jsme pozvaní na svatbu v rockovém stylu a máme se tak prý i obléknout ![]()
Tak se bojím nějakého faux pas, abychom tam nepřišli v „teplákách“ a ostatní nebyli v oblecích ![]()
No, pro 9m dceru jsem vybrala:
pro sebe:
pro manžela:
A nemůžeš se poradit s někým, kdo je taky pozvaný nebo přímo s nevěstou? Upřímně řečeno, taky bych si nevěděla moc rady.
Malé černé, a přes to třeba džínová nebo kožená bundička doplněno botami a dalšími doplňky v podobném stylu
A nebo šik riflová sukně, pod ní ty legíny, ale nějaký ten vršek alá ta bunda nebo sako by chtělo
a pot to jednoduchý jednobarevný top, popř. s nějakým rockovým nápisem
nevim. Chlap rifle nebo podobné neformální kalhoty a volná košile (nebo tričko?
), holčičku bych klidně v tý sukni a čelence nechala ![]()
Žjůůů… ten nápad se mi moc líbí
![]()
Dcera podle mě úplně ideální ![]()
Chlapovi bych pod sako dala třeba jen nějaké hodně tmavé triko a přes to nějaký dlouhý rockový přívěsek. A nebo jen černou košili. Když bude lesklejší, jedině dobře ![]()
U tebe bych klidně volila i černý vršek, nějaký elegantnější a nahnala bych to doplňky … ![]()
Já bych vyrazila v něčem, v čem se chodí na rockový koncerty - koženkový gatě, glády, trička s metalovejma kapelama nebo třeba nějakej punk… Je to super nápad a hosti se můžou slušně vyřádit
ale je asi lepší to nechat upřesnit nevěstu… abys pak nedošla v něčem úplně mimo
Edit. Pokud nemáš postavu modelky, tak bych si elasťáky nebrala, vono to fakt nevypadá moc dobře ani na těch ultra hubenejch a mladejch holách. Kor na svatbu. Holčička je úplně super ![]()
Dnes odpoledne jsem prohrábla šatník a líbily se mi úzké tmavě modré džíny s černýma lodičkama + nějaký vršek, ten dořeším potom.
Pro manžela klasický džíny v modré barvě a na ně nějaké tričko a k tomu černý svetr.
Ptala jsem se dalších svatebčanů a jeden řekl, že máme dojít v tom co nám bude pohodlné a že on bude mít džíny a tričko ![]()
No to jsem zvědavá jak to nakonec dopadne, ráda bych abychom vypadali hezky, stylově a zároveň byli přizpůsobení a ne zase příliš naškrobení.
Přece jenom je to svatba ![]()
Prostě jako když si holky motáte culíka do roztřepenýho drdolu a dá to trošku práce aby to drželo i vypadalo ležérně a zároveň hezky, a každý si myslí, že to nedalo žádnou práci ![]()
@ivašot. @Emilie @marrlinka @Cmochy @kaja00 @Pruhovaný_mýval @Eliška
Holky, už mám objednané pro dceru černé body s nápisem i tylovou růžovou sukni s mašlí na hlavičku, ale ještě nemám černé punčochy (nebo aspoň legíny) a nechce se mi za ně dávat sto korun, raději bych od někoho půjčila nebo za pár kaček koupila.
Nevíte o něčem nebo o někom? ![]()