Roční dítě nejí ovoce

32638
5.5.19 17:00

@Coolca Naučili ho to jíst ve školce :mrgreen: do té doby nejedl ani ovoce a měl problém i se zeleninou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5313
5.5.19 17:07

Taky mám nejedlíka ovoce a zeleniny, v 5,5 jí jen syrový banán, a hladce mixovanou výživu, jako kojenci jsem dělala domácí, teď už má kupované. Nedonutilo ho nic, sliby, výhrůžky, vzorový příklad v nás a bráchovi, školka, prostě nic. Jinak v obědě jí téměř vše, je zdravý, takže už neřeším. Jen mám obavy co budu dělat až nastoupí do školy co mu chystat na svačiny. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
5.5.19 17:08

Může být na ovoce alergická. Měla jsem to takto u dcery. Je alergická na veškeré tuzemské ovoce v syrovém stavu. Já bych se z toho nehroutila a nechala na dítěti, zda se něčeho chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
5.5.19 17:18

Ovoce nepotřebuje, hlavně že ji zeleninu, časem na to možná přijde a když ne taky to přežije…co.ja bych dala za to že to moje malé saranče něco nesni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.5.19 17:18

Doktorka ma pravdu. Nejdulezitejsi je maso a zelenina. Ovoce bych nenutila, myslim, ze si k nemu dcera postupne cestu najde sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.5.19 17:48

Díky za odpovědi. Budu tedy doufat, že se to zlepší.
Trochu doufám, až budou domácí meruňky a letní melouny by to mohlo být lepší. Ale je to zoufale. Problém se svacinami mám už teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23209
6.5.19 15:27

Ted bude sezona ceskeho ovoce, meruňky, jahody, broskve..treba ji zachutna..
Deti maji ruzne období, neboj urcite ji to jednou prejde, ale porad bych nabizela.
Moje holky taky jeden cas nejedly tohle a pak tamto a pak zase jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí