Rodičák a dálkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Acinore píše:
@Jessie8951 díky, ono je to asi hodně o vůli a jak jde o budoucnost a zabezpečení dítěte, tak to by mě tam mohlo udržet…
No většinou to studovali kvůli tomu, aby je nevyhodili z práce a další zase aby našli lepší práci
Držím palce a co chceš studovat?
- Citovat
- Upravit
Já jsem studium letos září přerušila a říjnu se mi narodil matýsek, od října tohohle roku to začíná zase, jsem na to docela zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jessie8951 obor Sociální práce, bude tam i praxe, na tu jsem taky zvědavá
přesně tak, abych pak našla lepší práci
@štěpánka11 to chápu
ale jestli navazuješ, tak je to fajn
už víš do čeho jdeš ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj dá se to, ale jen s podporou okolí, jinak je to na palici a na úkor dítěte. Pokud ti pomůže manžel, babičky tak v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore píše:
@Jessie8951 obor Sociální práce, bude tam i praxe, na tu jsem taky zvědavápřesně tak, abych pak našla lepší práci
@štěpánka11 to chápu
ale jestli navazuješ, tak je to fajn
už víš do čeho jdeš
To je VOŠ nebo VŠ?
- Citovat
- Upravit
@Acinore jak čert kříže
testy - 14. červen, termín podle posledního UTZ - 22. červen ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano s podporou dá, jen je třeba počítat s tím, že když se to nebude hodit, bude dítko nervlé, nemocné, nebude chtít usnout a bude chtít maminku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jessie8951 děkuji
@RadkaCh jééje
u nás taky 14.června
teď už jsem teda v klidu, budu se modlit za tebe ![]()
- Citovat
- Upravit
Slovenka na rodicaku studuuca kombinovane studium
Ahoj, mam28 rokov, som na rodičáku a dostala som sa na VŠ kombinované štúdium. Chcem sa spýtať ako je to s nahlasovaním na úradoch. A to či mi zákon prikladá povinnosť nahlásiť túto zmenu. ZAujíma ma úrad, zdravotná poisťovňa a cudzinecká polícia. Prosím poraďte lebo ak budem zase musieť všetko obehávať tak ma picne:) Dik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jessie8951 díky, ono je to asi hodně o vůli a jak jde o budoucnost a zabezpečení dítěte, tak to by mě tam mohlo udržet…