Rodičák Brno - přišel dnes?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mě se taky nikdy neopozdili. Nevím co se zase děje. Kdyby aspoň nebyl ten víkend a my nemusely čekat až do pondělí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tááák,mě to nedošlo a ani kamoškám nedošel a to má být zrovna ta akce v tom Tescu a tak neušetříme,páč se na nás vyprdnuli a je jim jedno,že některý maminky nemají na léky,jídlo a ostatní věci.Já jako samoživitelka jsem fakt nasra..
.Ono schladit si žáhu na pracovnicích asi není fér,oni za to ve většině případů nemůžou,ale ráda bych věděla,proč se takto zachovali
.Co jsem na mateřské-rodičáku,tak se neustále třepu,jestli mě nějaký peníze vezmou,nebo nevezmou,člověk nemá žádnou jistotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aoj, mimochodem díky za ten tip na tesco..fakt jsem včera ušetřila.
Januško u samoživitelky je to hrozný, že to nepošlou.
Já myslím, že to ty banky dávno mají. Vždycky s tím pár dní kšeftují a pak vyplatí. Není to fér, pokud je na této dávce člověk závislý.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mimochodem, teď jsem mrkla a mám ho tam - Brno - město, Spořka
J.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem se dívala a já ho tam teda nemám
,nooo,já jsem z vesnice a tak asi jdou vidláci až jako poslední
.Nevím,jak se se budou tvářit na to,že přijde opožděně platba za telefon apod.
Chjooo,to bude teda víkend ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januška 30 píše:
Teď jsem se dívala a já ho tam teda nemám,nooo,já jsem z vesnice a tak asi jdou vidláci až jako poslední
.Nevím,jak se se budou tvářit na to,že přijde opožděně platba za telefon apod.
Chjooo,to bude teda víkend
nijak , na to se vyser.. t-mobile na tu tvou petistovku snad pár dní počká, ne? Tím se fakt nezatěžuj..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho taky nemám. Já teda samoživitelka nejsem, ale taky jsme měli hodně výdajů teď a manžel bere až 20. Tak jsme na ten rodičák tak čekali. Chtěla jsem jet nakoupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem na rodičák čekala, protože jsme měli moc výdajů. Jediné štěstí je, že manželovi včera došla výplata, normálně chodí 10. tak měla dojít až v pondělí, ale došla včera, ještě že tak. Ale rodičák furt nikde
ono je to dost těžký. U syna jsem rodičák dostávala od ÚP Brno střed, a furt byli problémy, myslela jsem, že je to bankou, tak jsem tam volala a nadávala jim, ale furt mě to chodilo pozdě. Pak jsem jednou v bance řekla, že mě chodí rodičák a oni mě řekli, že prej je to ÚP že s nima jsou problémy, že nevyplácí dávky kdy mají a pak si lidi stěžují na banky, přitom jejich chyba to není. Tak jsem změnila ÚP i banku a od té doby pohodička, nikdy problém nebyl, vždy mě chodil rodičák 7. dokonce se pákrát stalo, že došel dřív. Třeba v červenci měl dojít ve čtvrtek, ale út a st byl státní svátek, tak se to posunulo, všem došel v pátek nebo až v pondělí, ale mě fakt došel v ten čtvrtek. No a ted problém, rodičák nedošel
nevím co se děje a kde je problém. Ale myslím si holky, protože máme rozdílné banky, myslím, že bude problém asi v ÚP, ale nevím. Zas na druhou stranu si říkám, kdyby na ÚP byl problém, tak by nám poslali dopisy, že něco není v pořádku, ale teda mě nic nedošlo
je mi líto maminek, co jsou samoživitelky a nedošli jim penízky, to je od nich teda pěkně sprostý, at už to zavinil kdokoliv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako já bych to zas tak nehrotila… jsou takové, které chodí třeba až 15 v měsíci (tak mi chodila mateřská). Takže ono asi jak kdy to vyjde… ![]()
Mě chodí teda teď do toho 7. ale máme na diskuzi kočku, které chodí třeba ještě o 4 dny dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se mě to zdá divný,některý maminky dostanou a některý ne
.Já se docela bojím,abych ty peníze měla aspoň v to pondělí na účtě
.Pochubuju,že to drží banka,páč to některý maminky ze spořky dostaly a já jen závidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, tak ted to nechápu vůbec. Včera večer nic, dneska ráno nic a ted najednou se mě tam připsal rodičák. Ale je sobota
já už nechápu nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miťulka píše:
holky, tak ted to nechápu vůbec. Včera večer nic, dneska ráno nic a ted najednou se mě tam připsal rodičák. Ale je sobotajá už nechápu nic
Tak to valím hodit čučku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januška 30 píše:Miťulka píše:Tak to valím hodit čučku
holky, tak ted to nechápu vůbec. Včera večer nic, dneska ráno nic a ted najednou se mě tam připsal rodičák. Ale je sobotajá už nechápu nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miťulka píše:Januška 30 píše:Miťulka píše:Tak to valím hodit čučku
![]()
fakt jsem se dívala včera večer a nic a nejednou to tam je
Tak já tam nic nemám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit