Rodičák Brno - přišel dnes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
8.10.11 08:46

Mě se taky nikdy neopozdili. Nevím co se zase děje. Kdyby aspoň nebyl ten víkend a my nemusely čekat až do pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.10.11 08:59

Tááák,mě to nedošlo a ani kamoškám nedošel a to má být zrovna ta akce v tom Tescu a tak neušetříme,páč se na nás vyprdnuli a je jim jedno,že některý maminky nemají na léky,jídlo a ostatní věci.Já jako samoživitelka jsem fakt nasra.. :cert: .Ono schladit si žáhu na pracovnicích asi není fér,oni za to ve většině případů nemůžou,ale ráda bych věděla,proč se takto zachovali :nevim: .Co jsem na mateřské-rodičáku,tak se neustále třepu,jestli mě nějaký peníze vezmou,nebo nevezmou,člověk nemá žádnou jistotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.10.11 09:03

Aoj, mimochodem díky za ten tip na tesco..fakt jsem včera ušetřila.
Januško u samoživitelky je to hrozný, že to nepošlou.
Já myslím, že to ty banky dávno mají. Vždycky s tím pár dní kšeftují a pak vyplatí. Není to fér, pokud je na této dávce člověk závislý. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.10.11 09:04

mimochodem, teď jsem mrkla a mám ho tam - Brno - město, Spořka
 J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.10.11 09:13

Teď jsem se dívala a já ho tam teda nemám :cry: ,nooo,já jsem z vesnice a tak asi jdou vidláci až jako poslední :roll: .Nevím,jak se se budou tvářit na to,že přijde opožděně platba za telefon apod. :think: Chjooo,to bude teda víkend :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.10.11 09:15
Januška 30 píše:
Teď jsem se dívala a já ho tam teda nemám :cry: ,nooo,já jsem z vesnice a tak asi jdou vidláci až jako poslední :roll: .Nevím,jak se se budou tvářit na to,že přijde opožděně platba za telefon apod. :think: Chjooo,to bude teda víkend :-(

nijak , na to se vyser.. t-mobile na tu tvou petistovku snad pár dní počká, ne? Tím se fakt nezatěžuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.10.11 09:16

Já ho taky nemám. Já teda samoživitelka nejsem, ale taky jsme měli hodně výdajů teď a manžel bere až 20. Tak jsme na ten rodičák tak čekali. Chtěla jsem jet nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.10.11 09:55

je to dost divný holky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.10.11 10:01

taky jsem na rodičák čekala, protože jsme měli moc výdajů. Jediné štěstí je, že manželovi včera došla výplata, normálně chodí 10. tak měla dojít až v pondělí, ale došla včera, ještě že tak. Ale rodičák furt nikde :nevim: ono je to dost těžký. U syna jsem rodičák dostávala od ÚP Brno střed, a furt byli problémy, myslela jsem, že je to bankou, tak jsem tam volala a nadávala jim, ale furt mě to chodilo pozdě. Pak jsem jednou v bance řekla, že mě chodí rodičák a oni mě řekli, že prej je to ÚP že s nima jsou problémy, že nevyplácí dávky kdy mají a pak si lidi stěžují na banky, přitom jejich chyba to není. Tak jsem změnila ÚP i banku a od té doby pohodička, nikdy problém nebyl, vždy mě chodil rodičák 7. dokonce se pákrát stalo, že došel dřív. Třeba v červenci měl dojít ve čtvrtek, ale út a st byl státní svátek, tak se to posunulo, všem došel v pátek nebo až v pondělí, ale mě fakt došel v ten čtvrtek. No a ted problém, rodičák nedošel :nevim: nevím co se děje a kde je problém. Ale myslím si holky, protože máme rozdílné banky, myslím, že bude problém asi v ÚP, ale nevím. Zas na druhou stranu si říkám, kdyby na ÚP byl problém, tak by nám poslali dopisy, že něco není v pořádku, ale teda mě nic nedošlo :nevim: je mi líto maminek, co jsou samoživitelky a nedošli jim penízky, to je od nich teda pěkně sprostý, at už to zavinil kdokoliv :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
8.10.11 10:04

Jako já bych to zas tak nehrotila… jsou takové, které chodí třeba až 15 v měsíci (tak mi chodila mateřská). Takže ono asi jak kdy to vyjde… :nevim:

Mě chodí teda teď do toho 7. ale máme na diskuzi kočku, které chodí třeba ještě o 4 dny dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.10.11 10:04

Taky se mě to zdá divný,některý maminky dostanou a některý ne :think: .Já se docela bojím,abych ty peníze měla aspoň v to pondělí na účtě 8-o .Pochubuju,že to drží banka,páč to některý maminky ze spořky dostaly a já jen závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.10.11 10:10

holky, tak ted to nechápu vůbec. Včera večer nic, dneska ráno nic a ted najednou se mě tam připsal rodičák. Ale je sobota 8-o já už nechápu nic :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.10.11 10:20
Miťulka píše:
holky, tak ted to nechápu vůbec. Včera večer nic, dneska ráno nic a ted najednou se mě tam připsal rodičák. Ale je sobota 8-o já už nechápu nic :pocitac:

Tak to valím hodit čučku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.10.11 10:21
Januška 30 píše:
Miťulka píše:
holky, tak ted to nechápu vůbec. Včera večer nic, dneska ráno nic a ted najednou se mě tam připsal rodičák. Ale je sobota 8-o já už nechápu nic :pocitac:
:lol: :lol: fakt jsem se dívala včera večer a nic a nejednou to tam je :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.10.11 10:29
Miťulka píše:
Januška 30 píše:
Miťulka píše:
:lol: :lol: fakt jsem se dívala včera večer a nic a nejednou to tam je :mrgreen:

Tak já tam nic nemám :cry: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat