Rodičák Brno - přišel dnes?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rodičák Brno přišel dnes ?
Ahoj holky z Brna, kterým chodí rodičák na účet, došel vám dnes ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
mě taky ještě ne, tak uvidíme kdy dojde, transakce ale prý bývají do 11 hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JaSa píše:
zatim nic, před vikendem to celkem naštve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne chodi kazdy mesic az kolem poledne, takze bych jeste v klidu vyckavala, driv nez v 11 jsem ho snad nikdy nemela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kikina2004 píše:
Mne chodi kazdy mesic az kolem poledne, takze bych jeste v klidu vyckavala, driv nez v 11 jsem ho snad nikdy nemela
já vůbec nevím právě v kolik hodin chodí, ale jednou se mi stalo, že mě došel v 9 ráno, ale to bylo jedenkrát. Ale manžel mi řekl, že transakce bývají kolem 11. hodiny, takže je asi pravda na tom, že to dojde kolem poledne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja bych rekla ze maji tento mesic zpozdeni…kamosky z brna taky nemaji…me chodi z breclavi..a mam ho dycky uz patyho…tento mesic nic ani dneska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:
ja bych rekla ze maji tento mesic zpozdeni…kamosky z brna taky nemaji…me chodi z breclavi..a mam ho dycky uz patyho…tento mesic nic ani dneska.
to je divný
tak si zavolejte a zeptejte se. To je dost zvláštní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně to chodí vždy 8., ale když je 8. o víkendu, tak to vždy přišlo před víkendem, snad jen jednou se mi stalo, že to přišlo až po víkendu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mauglie píše:
mně to chodí vždy 8., ale když je 8. o víkendu, tak to vždy přišlo před víkendem, snad jen jednou se mi stalo, že to přišlo až po víkendu
to znám, mě to chodí teda 7. vždy a mám účet u KB, a když 7. byl víkend došlo mě o vždy v pátek, nikdy ne po víkendu, i když 7. byla neděle, tak jsem to měla v pátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky taky nemám a právě by se to hodilo, měli jsme celkem dost výdajů a prachy nikde:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, přidávám se k Vám - jsem naštvaná - asi víte jak
. Mě to za poslední rok chodí 5,6 max 7 (brno-venkov) a dneska niiiic! Platby se mi přičítají (mbank) v 9:30 … takže nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit