Rodičák Brno - přišel dnes?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Já bych řekla že byl státní svátek a tím je to pak posunuté,úředníci jeden den nepracují a je to.
Nesleduji to nějak extra,ale jak byli 2 státní svátky po sobě,tak to později rozhodně přišlo.
- Citovat
- Upravit
holky no ani nestrašte, že to nedojde, to by mě fakt naštvalo, přesně jak tu píšete, bylo dost výdajů a prachy nikde, taky budu pěkně naštvaná, pokud to dneska nedojde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miriamm píše:
Já bych řekla že byl státní svátek a tím je to pak posunuté,úředníci jeden den nepracují a je to.
Nesleduji to nějak extra,ale jak byli 2 státní svátky po sobě,tak to později rozhodně přišlo.
u mě státní svátek nerozhodoval, jak bylo v červenci út, st státní svátek, tak mě to došlo ve čtvrtek 7. normálně jako vždy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mitu,ale dojde, vydrz, ja teda nikdy nevysledovala, ze by mi dosel pozdeji,akorat v cervenci dosel o jeden den pozdeji,ale tam vysly svatky spatne a hlavne ted je pred vikendem, pochybuju, ze poslou az 10.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janulemalina píše:
Mně došel včera.
to se máte.! A jste taky Brno ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aaaaaaaaaaaachjo… Holky a netušíte vkolik Vám to chodí hodin? Mě přichází platby kolem půl 10…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mhlavinka píše:
aaaaaaaaaaaachjo… Holky a netušíte vkolik Vám to chodí hodin? Mě přichází platby kolem půl 10…
mě mezi 11-12 ale někdy dřív jak kdy, ale po dvanácté mi nedošel nikdy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja psala- mne urcite po 11
No, jinak ja dnes nasypala posledni prachy klare
Jsem hola, takze jestli budu muset rikat manzelovi, tak si vyslechnu prednasky ,ze neumim hospodarit ( neumim, jina by jeste usetrila, ale to ja vim
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z Brna a mám Komerční banku. Přišel včera po 10. hodině.
- Citovat
- Upravit
U mě zatím nic…
Mám čobku.
Příspěvek upraven 07.10.11 v 10:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příspěvek upraven 07.10.11 v 10:29