Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Udajne se meni vyplatni termin pro celou CR na 15. v mesici.🤷🏽♀️
Nejsem z Brna, ale je 12.2. a poledne, i kdyby to mělo dojít dneska, tak je ještě čas. Mně to normálně chodilo i 15 a klidně až ve tři odpoledne.
@Anonymní píše:
Dosel nekomu uz rodicak? nebo je chyba u me? dekuji za info ja jen at vim s cim pocitat
Ne, ještě nepřišel… očekávám buď že dojde odpo nebo až zítra. Dalo se to čekat…
@Lucie486 píše:
Udajne se meni vyplatni termin pro celou CR na 15. v mesici.🤷🏽♀️
Fakt jo? Kdo říkal?
@Lucie486 to jsem prave nekde uz taky cetla
@xxprincesscz no ja jsem 5.rokem doma a rodicak mne nikdy nedosel pozdeji nez 12…vetsinou 10,max 11..proto jsem z toho trosku vyplasena ![]()
@xxprincesscz Videla jsem email, kde to nekomu pise pani z UP.
@Anonymní píše:
@Lucie486 to jsem prave nekde uz taky cetla@xxprincesscz no ja jsem 5.rokem doma a rodicak mne nikdy nedosel pozdeji nez 12…vetsinou 10,max 11..proto jsem z toho trosku vyplasena
Asi tam máte rychlejší pracovnice. ![]()
@Lucie486 píše:
@xxprincesscz Videla jsem email, kde to nekomu pise pani z UP.
Aha, ale na stránkách nic nemají, ale to mě asi ani nepřekvapuje…
![]()
Aha, proto mám na účtě míň peněz, ráno jsem se divila, že co jsem zas kde koupila, jak mi poslala banka pondělní výpis ![]()
Však ono to dojde.
@Liberalissima joo dojde o tom zadna
ja uz si to dnes kracela s malym do pepca na cucku ze to hezky vyjde ze do 10h to chodi a prd tak jsme se podivali a sli zase zpet ![]()
@Anonymní píše:
@Liberalissima joo dojde o tom zadnaja uz si to dnes kracela s malym do pepca na cucku ze to hezky vyjde ze do 10h to chodi a prd tak jsme se podivali a sli zase zpet
Ale určitě nejsi sama, já mám mít teď první rodicak po mateřský a taky ještě nic a jedna paní ve školce říkala synovi, až ji dneska přijdou peníze, že půjdou do kina, taky je doma s mladším ještě. Takže je opravdu možné, že to začne chodit všem 15. Což mě tak chodilo celou dobu, co jsem byla s dcerou na rodicaku.
Taky jsem ho dnes čekala, max 12. chodí. O změně termínu nic nevím. ![]()
@xxprincesscz ahaa mne to odpoledne nikdy opravdu neprislo tak to jsem zvedava uvidime..aspon aby to doslo zitra at muzu manzelovi koupit neco maleho l Valentynovi
![]()
Taky mi nepřišel (Brno - město), a to většinou chodí do 10., max když to vyjde na víkend, tak hned v pondělí, ale zatím nic. ![]()
Dosel nekomu uz rodicak? nebo je chyba u me? dekuji za info ja jen at vim s cim pocitat