Rodičák Litoměřicko

1254
7.12.11 20:02

Rodičák Litoměřicko

Čaute,

nevíte kdy se vyplácí rodičák v Litoměřickém kraji? A jestli se před Vánoci nevyplácí dřív? :think: Nám říkali (v Libochovicích), že to bude tak 22. a že je to ještě dřív prej :nevim: Přijde mi to nějak pozdě, někde už to někdo má třeba 5., či tak :cert:

Díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
7.12.11 20:05

Ahoj, jsme z Litoměřic a do listopadu mi ho vypláceli vždy mezi 10.-15.dnem v měsíci. A dneska koukám na účet, a další rodičák přišel už dneska 8o Nevím, asi mají nějaké změny :nevim:
Vím, že třeba Lovosice mají změnu opačnou - prodlouženou, mají rodičák až koncem měsíce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.12.11 20:09

A jak to vubec funguje, to nejdřiv de do větších měst a poté do menších, či jak, že to je takhle udělané, celkem naprd, zvlašť před vanoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
7.12.11 20:11

Já spadám pod Lovosice a začali to vyplácet později,až ke konci měsíce.Takže jsem zvědavá kdy ho pošlou tenhle měsíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 20:17
Janinna23 píše:
A jak to vubec funguje, to nejdřiv de do větších měst a poté do menších, či jak, že to je takhle udělané, celkem naprd, zvlašť před vanoci :nevim:

To ti neřeknu, sama to nevím :nevim: Je důležité, pod které město spadá tvá obec a podle toho se oni řídí :think:
Od září v tom byl pěkný bordel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.12.11 20:20

Tak já koukala kam co spadá, jsme napsaní u Litoměřic, jenže pod Litoměřicema jsou i Lovosice :cert: Tak nevim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
7.12.11 20:22
zoubky píše:
Janinna23 píše:
A jak to vubec funguje, to nejdřiv de do větších měst a poté do menších, či jak, že to je takhle udělané, celkem naprd, zvlašť před vanoci :nevim:
To ti neřeknu, sama to nevím :nevim: Je důležité, pod které město spadá tvá obec a podle toho se oni řídí :think:
Od září v tom byl pěkný bordel :cert:

jj,to je pravda.Mě to třeba vyplácela sociálka v Litoměřicích a teď to najednou začalo chodit z Ústí a bohužel později.Ale tak třeba to před Vánocemi pošlou dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 20:26
Janinna23 píše:
Tak já koukala kam co spadá, jsme napsaní u Litoměřic, jenže pod Litoměřicema jsou i Lovosice :cert: Tak nevim :cert:

I sociálkou :think:
Tak pak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.12.11 20:29

Tak dál jsem našla, že tedy určitě naše sociálka spadá pod Litoměřice, ale na účtu teda nic :cert: To je hrozný, jak je to všude jinak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
7.12.11 20:31

Třeba to mají ještě rozdělené dle obcí kolem Litoměřic :lol: Mně zase bylo divné, proč mám peníze o týden dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.12.11 20:35

No jsem na to zvědavá, doufám že to fakt nebude toho 22. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie