Rodičák Litoměřicko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičák Litoměřicko
Čaute,
nevíte kdy se vyplácí rodičák v Litoměřickém kraji? A jestli se před Vánoci nevyplácí dřív?
Nám říkali (v Libochovicích), že to bude tak 22. a že je to ještě dřív prej
Přijde mi to nějak pozdě, někde už to někdo má třeba 5., či tak ![]()
Díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, jsme z Litoměřic a do listopadu mi ho vypláceli vždy mezi 10.-15.dnem v měsíci. A dneska koukám na účet, a další rodičák přišel už dneska
Nevím, asi mají nějaké změny ![]()
Vím, že třeba Lovosice mají změnu opačnou - prodlouženou, mají rodičák až koncem měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak to vubec funguje, to nejdřiv de do větších měst a poté do menších, či jak, že to je takhle udělané, celkem naprd, zvlašť před vanoci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já spadám pod Lovosice a začali to vyplácet později,až ke konci měsíce.Takže jsem zvědavá kdy ho pošlou tenhle měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janinna23 píše:
A jak to vubec funguje, to nejdřiv de do větších měst a poté do menších, či jak, že to je takhle udělané, celkem naprd, zvlašť před vanoci
To ti neřeknu, sama to nevím
Je důležité, pod které město spadá tvá obec a podle toho se oni řídí ![]()
Od září v tom byl pěkný bordel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já koukala kam co spadá, jsme napsaní u Litoměřic, jenže pod Litoměřicema jsou i Lovosice
Tak nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:Janinna23 píše:To ti neřeknu, sama to nevím
A jak to vubec funguje, to nejdřiv de do větších měst a poté do menších, či jak, že to je takhle udělané, celkem naprd, zvlašť před vanociJe důležité, pod které město spadá tvá obec a podle toho se oni řídí
Od září v tom byl pěkný bordel
jj,to je pravda.Mě to třeba vyplácela sociálka v Litoměřicích a teď to najednou začalo chodit z Ústí a bohužel později.Ale tak třeba to před Vánocemi pošlou dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janinna23 píše:
Tak já koukala kam co spadá, jsme napsaní u Litoměřic, jenže pod Litoměřicema jsou i LovosiceTak nevim
I sociálkou ![]()
Tak pak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dál jsem našla, že tedy určitě naše sociálka spadá pod Litoměřice, ale na účtu teda nic
To je hrozný, jak je to všude jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba to mají ještě rozdělené dle obcí kolem Litoměřic
Mně zase bylo divné, proč mám peníze o týden dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit