Nestihnu vybrat rodičák před nástupem do práce, přijdu o peníze?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37132
6.9.25 12:41
@Anonymní píše: Více

Nojo tak nezbývá než to zvýšit v listopadu a co nevyberes propadne, pokud porušíš pravidla pro pobirani dávky, tak na ni proste nemáš nárok no :nevim: Případně se zkus poptat, jestli to nejde pozastavit a dovybrat, az bude dítě starší a nebude tam to omezení pro školku, ale s tim nemam zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
6.9.25 12:41

Jako ja vim, ze v zahranici je to bezny a chodi i deti do jesli.. ale, neumis pocitat? To van jako nedoslo predem, ze ten plat bude chybet? Zadny setreni pred planovanim ditete nebylo?
Vubec neodsuzuju, ze jde 2 lety dite do DS, mas super adaptacni plan. Ale ze vam dojde az ve 2 letech ditete ze vam chybi prachy, to mi hlava nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35884
6.9.25 13:08

No já bych se těch 120h nebála. Když si vezmu jak bývají děti ve školce často nemocní. Zvlášť ty první roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101719
6.9.25 13:40

Tak ono taky chce hledat v prislusnem zákoně a ne bezhlave verit ai.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 13:48
@Andul.weber píše: Více

Měla jsem původně RD do dvou let dítěte. Ale naskytla se možnost mé oblíbené práce / pozice již od ledna. Tak jsem nezahálela a dala syna do DS na adaptaci. Přece jen do ledna máme hafo času.
Nikdy jsem neměla představu zůstávat doma déle. Měla jsem super práci, flexibilitu, časté home office. A syn je akční, hravý a miluje děti a kolektiv. On je naopak ten typ, který je strašně šikovný na svůj věk a DS ho v tom posune ještě dál.

• Citovat
  • Upravit
Snopy123
6.9.25 20:25

@j.a.n.i1 A nebo se ptát, protože mně GPT tvrdil, že tam to omezení je … Odpověď jsem tu dávala …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat