Nestihnu vybrat rodičák před nástupem do práce, přijdu o peníze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Nojo tak nezbývá než to zvýšit v listopadu a co nevyberes propadne, pokud porušíš pravidla pro pobirani dávky, tak na ni proste nemáš nárok no
Případně se zkus poptat, jestli to nejde pozastavit a dovybrat, az bude dítě starší a nebude tam to omezení pro školku, ale s tim nemam zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako ja vim, ze v zahranici je to bezny a chodi i deti do jesli.. ale, neumis pocitat? To van jako nedoslo predem, ze ten plat bude chybet? Zadny setreni pred planovanim ditete nebylo?
Vubec neodsuzuju, ze jde 2 lety dite do DS, mas super adaptacni plan. Ale ze vam dojde az ve 2 letech ditete ze vam chybi prachy, to mi hlava nebere
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych se těch 120h nebála. Když si vezmu jak bývají děti ve školce často nemocní. Zvlášť ty první roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono taky chce hledat v prislusnem zákoně a ne bezhlave verit ai.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andul.weber píše: Více
Měla jsem původně RD do dvou let dítěte. Ale naskytla se možnost mé oblíbené práce / pozice již od ledna. Tak jsem nezahálela a dala syna do DS na adaptaci. Přece jen do ledna máme hafo času.
Nikdy jsem neměla představu zůstávat doma déle. Měla jsem super práci, flexibilitu, časté home office. A syn je akční, hravý a miluje děti a kolektiv. On je naopak ten typ, který je strašně šikovný na svůj věk a DS ho v tom posune ještě dál.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 A nebo se ptát, protože mně GPT tvrdil, že tam to omezení je … Odpověď jsem tu dávala …
- Citovat
- Upravit