Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
Chtěla bych požádat všechny maminky, popřípadě tatínky, kteří bydlí v „PRAZE A OKOLÍ“ o vyplnění dotazníku.
Jsem studentka České zemědělské univerzity v Praze a vypracovávám bakalářskou práci na téma „Zpracování podnikatelského plánu založení a rozvoje malého podniku“. Jelikož se jedná o službu určenou pro rodiče s dětmi, obracím se s prosbou o vyplnění právě na Vás.
Služba by fungovala na principu taxislužby, která bude určená především pro děti. Řidič by vyzvedával děti na předem určeném místě a dovezl by je tam, kam by si rodič přál. Služba by fungovala buď pravidelně (vyzvedávání dětí každý den do školy popřípadě rozvoz dětí na kroužky po škole), nebo nárazově, když by rodič potřeboval rychlou pomoc. Chtěla bych tak ušetřit čas rodičům, kteří nestíhají vozit děti každý den do školy, rozvážet je na kroužky, nebo jiné aktivity. Dotazník vám zabere max. 5 minut.
Mockrát děkuji, Pavlína
Odkaz na dotazník - https://www. survio. com/…7F4L8T1T7F9R
Taky mi to nejde, ani u toho školkového. Jak tam zadám věk děti, už mě to nechce pustit dál..
@lucynka25 píše:
Taky mi to nejde, ani u toho školkového. Jak tam zadám věk děti, už mě to nechce pustit dál..
musíš u těch zbylých řádků zatrhnou nulovou variantu tedy první sloupeček.
A ano, je to nešikovné.
Mne se věk děti nechtělo vyplňovat, tak jsem se na to vykaslala a smůla ![]()