Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Přesně, je to tvůj život. Odstěhuj se.
Pokud jsou „peníze fajn“, tak nechápu, proč ještě smrdíš u rodičů. ![]()
Jasne, kazdy rodic si nepreje nic vic, nez vychovat z dcery stetku. ![]()
Co jsi cekala, ze Ti budou gratulovat?
Tak se odstehuj a mas po starostech.
Nechtěla bych mít z dcery ku.vu. Co se divíš. Naprostá většina populace vnímá prostitutky negativně. Kromě zákazníků ovšem.
@Anonymní píše:
Vždyť je to přece můj život.
Přesně tak. je to tvůj život. odstěhuj se a žij si ho
peníze máš, dospělá jsi, tak v čem je problém?
Klid
jasný troll. Nikdo není tak padlý na hlavu, aby dělal k.rvu a považoval to za natolik standartní, aby se s
tím chlubil rodičům
@prokr píše:
Klidjasný troll. Nikdo není tak padlý na hlavu, aby dělal k.rvu a považoval to za natolik standartní, aby se s
tím chlubil rodičům
tak jasně, stačí kouknout na dnešní nová témata - prsa, koule, penis… někdo se hodně nudí
a bude hůř ![]()
Joo, jasně, troll. Ach bože. ![]()
Bydlim u rodičů, protože máme barák a já si chtěla nechat spodní patro. Navíc je to výhodný než si sama platit nájem za bůhví kolik…
To nebylo chlubení, ale svěření se, nikdo jiný o tom neví.
@admin můžete kouknout, jestli tahle diskuze a ty další podivné mají stejnou zakladatelku?
@Anonymní píše:
Joo, jasně, troll. Ach bože.
Bydlim u rodičů, protože máme barák a já si chtěla nechat spodní patro. Navíc je to výhodný než si sama platit nájem za bůhví kolik…
No tak ses svěřila. Tvoje práce tě baví, tak budeš holt víc pracovat, aby sis vydělala na svůj barák… Nebo aspoň podnájem… Rodičům se nedivím… Nejspíš si je hodně zklamala… Prostě ti nepředali svoje životní hodnoty, ty tvoje jsou prostě jiné a pro dost lidí nepřijatelné.
Tak si asi spodni patro nenechas. ![]()
Jak bylo psano, kdyz mas tak super job, tak budes muset vic pracovat a videlat si na vlastni barak. Ale asi budes muset hodit kostrou, pochybuju, ze u tohoti zamestnani Ti da banka hypoteku do petasedesati. ![]()
Příspěvek upraven 17.10.20 v 16:08
@Anonymní píše:
Joo, jasně, troll. Ach bože.
jasně a v tom spodním patře rovnou provozovat své služby
Máma může zvedat telefon a objednávat klienty a otec může dělat hlídače ![]()
Všichni ti tady dobře řádí ať se odstehuješ,,tak nevím co řešíš. Peníze máš pěkné píšeš a je ti 22 let. Když tě tato práce baví, tak tam zůstaň jsi dospělá a můžeš si dělat co chceš ![]()
@prokr píše:
Klidjasný troll. Nikdo není tak padlý na hlavu, aby dělal k.rvu a považoval to za natolik standartní, aby se s
tím chlubil rodičům
Instagram Daisylee, je na sebe pysna
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj. Je mi 22. Dneska jsem rodičům oznámila, že dělám společnici chlapům. Naši chtěj, abych se odstěhovala pryč, že ode mě nechtěj nic chytnout. Při styku s muži používám vždy kondom, taková reakce mi přijde přes čáru. Prej by ze mě blila. Já tu práci mám prostě ráda a ty peníze za ni jsou taky fajn.
Taky byste tak vyváděly, kdyby vám vsse dcera oznámila tohle? Vždyť je to přece můj život.