Rodiče mi nadávají

Anonymní
15.6.22 12:07

Rodiče mi nadávají

Nedávno se mi rozbil počítač. Potřebovala jsem ho ke škole, ale zeptat se rodičů mi přišlo dost blbý. Našla jsem si tedy brigádu a koupila si nový. Když jsem se pochlubila rodičům, že jsem si koupila nový počítač, tak mi řekli, že by mi stejně nedali, že na to nemají peníze. Vzápětí brácha dostal auto za 100k, které vůbec nepoužívá. Já teď nemám ani peníze na léky, které mám od psychiatra.

Můj přítel bude mít narozeniny a já jsem řekla mamce, že mě napadlo, že bych mu upekla dort, že by mě to hrozně bavilo. Mamka mi řekla, že jsem trapná a že se snižuji pod svou úroveň péct klukovi dort. Mně to ale přišel jako hezky nápad, ale hnedka mě pomlouvala s mými prarodiči.

Mrzi mě to, protože pořád slycham od mamky a dědy a babičky jak nic nedokážu, jak nic neumím. Jaká jsem kurv*, že mám přítele. Ať se podívám na bráchu, že mu je 25 a nemá nikoho. Nikdy nic na to neříkám, protože by se akorát se mnou hádali dál. Hodně mě to ale mrzí. Mrzí mě, že mi říkají, že by mě nejradši dali do Bohnic, že mám vymyšlené problémy. Pořád mi vyčítají to, když jim, že jsem tlustá. Ano, mám 160 cm a 65 kg což je hodně, ale hodně jsem přibrala po lécích.. Cvičím a dělám s tím něco..

Přála bych si, aby moje mamka s prarodiči byli více chápaví, ale znám je a vím, že to není možné.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.6.22 12:14

:nevim: :pokud jsi plnoletá a dokážete si najít práci, být tak odejdi. Zkus i s přítelem nahodit těla bydlení. Znám pár holek co z podobných důvodu odešli už v17ti třeba. Pokud máš odvahu. Pokud ne a je to pro tebe větší komplikace tak hold budeš muset vydržet no :roll:

• Upravit
754
15.6.22 12:14

Trošku mi to přijde jako smyšlené.. Kolik je ti let? Víš důvod, proč jsou na tebe takoví?.. :think: Jelikož píšeš o škole, tak plnoletá asi nejsi.. To znamená, že léky by ti měli hradit rodiče a ne ty.. Co máš za psychické potíže? A co přítel, jaký je co dělá?.. Nechci tě soudit, jen mě zajímá v jakém kruhu se ocitáš. Mám známou a té doma taky nedají peníze, protože tam litá alkohol, cigarety a tak :think:

• načítám...
39
15.6.22 12:15

@Zlobolka123 no já to měla podoebně e

Příspěvek upraven 15.06.22 v 12:22

• načítám...
39
15.6.22 12:17

:lol: e @Zlobolka123 překlep. Právě že rodiče to nehradili ani mě, kdyz jsem byla v jejím věku ale zase jsem byla na pojišťovnu. Zakladatelko, zkus si, najít lékaře na pojišťovnu

• načítám...
39
15.6.22 12:19

Doporučila bych ti si nasetrit nějaké peníze a pokud možno se odstěhovat třeba k příteli.

• načítám...
754
15.6.22 12:29
@Sarahh1234 píše: :lol: e @Zlobolka123 překlep. Právě že rodiče to nehradili ani mě, kdyz jsem byla v jejím věku ale zase jsem byla na pojišťovnu. Zakladatelko, zkus si, najít lékaře na pojišťovnu

Tohle mě prostě strašně mrzí.. Že se dítě ať už 7 nebo 17 let musí o sebe postarat samo.. Měla jsem takové dětství také.. U nás to bylo ale kvůli tomu, že mamina musela mít gelové nehty, vlasy atd.. Prostě luxus a děti stranou.. Můžu Teda říct, že jsem s toho vyvázla bez větších ztrát a vlastně se o sebe naučila 100% starat.. Ale i tak.. Je mi tohle hrozně líto :?

• načítám...
35868
15.6.22 12:43
@Anonymní píše:
Nedávno se mi rozbil počítač. Potřebovala jsem ho ke škole, ale zeptat se rodičů mi přišlo dost blbý. Našla jsem si tedy brigádu a koupila si nový. Když jsem se pochlubila rodičům, že jsem si koupila nový počítač, tak mi řekli, že by mi stejně nedali, že na to nemají peníze. Vzápětí brácha dostal auto za 100k, které vůbec nepoužívá. Já teď nemám ani peníze na léky, které mám od psychiatra.

Můj přítel bude mít narozeniny a já jsem řekla mamce, že mě napadlo, že bych mu upekla dort, že by mě to hrozně bavilo. Mamka mi řekla, že jsem trapná a že se snižuji pod svou úroveň péct klukovi dort. Mně to ale přišel jako hezky nápad, ale hnedka mě pomlouvala s mými prarodiči.

Mrzi mě to, protože pořád slycham od mamky a dědy a babičky jak nic nedokážu, jak nic neumím. Jaká jsem kurv*, že mám přítele. Ať se podívám na bráchu, že mu je 25 a nemá nikoho. Nikdy nic na to neříkám, protože by se akorát se mnou hádali dál. Hodně mě to ale mrzí. Mrzí mě, že mi říkají, že by mě nejradši dali do Bohnic, že mám vymyšlené problémy. Pořád mi vyčítají to, když jim, že jsem tlustá. Ano, mám 160 cm a 65 kg což je hodně, ale hodně jsem přibrala po lécích.. Cvičím a dělám s tím něco..

Přála bych si, aby moje mamka s prarodiči byli více chápaví, ale znám je a vím, že to není možné.

Odstěhovala bych se co nejdřív a s rodiči utla kontakt na minimum.

• načítám...
9166
15.6.22 13:10

Ty léky máš kvůli psychice díky rodičům?

• načítám...
1266
15.6.22 15:35

No a s tím psychiatrem jsi se o tom neradila?

• načítám...
7205
15.6.22 16:48

Nechce se mi uvěřit

• načítám...
65226
15.6.22 16:52
@GabinkaCh píše:
Nechce se mi uvěřit
že jo. Ona si jen tak ušetří na počítač, během pár týdnů předpokládám, ale nemá peníze na léky. Když už by teda neměli rodiče přispívat. A nevidím důvod, proč by ty léky nezaplatili, když předtím zřejmě jo.
  • načítám...
4043
15.6.22 16:55
@Sarahh1234 píše: :lol: e @Zlobolka123 překlep. Právě že rodiče to nehradili ani mě, kdyz jsem byla v jejím věku ale zase jsem byla na pojišťovnu. Zakladatelko, zkus si, najít lékaře na pojišťovnu

Hele, a to povídání si sama se sebou u toho psychiatra taky řešíš, anonymní zakladatelko alias @Sarahh1234:lol:

• načítám...
65226
15.6.22 16:55
@Moringa píše:
Hele, a to povídání si sama se sebou u toho psychiatra taky řešíš, anonymní zakladatelko alias @Sarahh1234? :lol:

jak to víš?

• načítám...
4043
15.6.22 16:58
@vokishka píše:
jak to víš?

Kouzlo se srdíčkama :mrgreen:
Dáš ho anonymnímu tulipánu a ejhle, přiskočí @Sarahh1234 …

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová