Rodičovský příspěvek Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičovský příspěvek Olomouc
Dobrý den, dorazil Vám tento měsíc RP? Normálně mi chodí kolem 7. a pořád nic. Byla jsem na úřadě ohledně S-karty, ale s ní prý nemusím nic dělat, chci si peníze dál nechávat posílat na svůj účet.
Ještě se chci zeptat, jestly jste některá viděla v televizních novinách, že si máme jít na úřad potvrdit něco ohledně trvalého bydliště?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám rodičák na účtě připsaný 10. října… S kartu jsem si vyzvedla, ale zároveň jsem vyplňovala formulář, že ho chci přeposílat při každé vyplacené dávce na můj účet… kartu mám v šuplíku a aktivovat ji ani nebudu…
Co se týká trvalého bydliště, tak po mně nic nechtěli… ale já žádala o RP až letos, prý se to týká těch, co žádali před rokem 2012…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, snad dojde… potřebuji nakoupit, což na ÚP asi neřeší
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja uz rodicak neberu ale je tu tech diskuzi tento mesic asi 50 uz
fakt maji tento mesic zpozdeni…a jestli mas rodicak z minuleho roku tak ano..musis podepsat papir jinak ti ho nedaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@desire píše:
Dobrý den, dorazil Vám tento měsíc RP? Normálně mi chodí kolem 7. a pořád nic. Byla jsem na úřadě ohledně S-karty, ale s ní prý nemusím nic dělat, chci si peníze dál nechávat posílat na svůj účet.
Ještě se chci zeptat, jestly jste některá viděla v televizních novinách, že si máme jít na úřad potvrdit něco ohledně trvalého bydliště?
Děkuji
Mně už došel včera…Jinak sem slyšela, že prý je nějaký problém ve spořce a má se jít tam, pokud je nějaké zpoždění s RP ![]()
A ano, zprávy sem viděla, už to tady proběhlo někdy před měsícem, na FB taky…Musíš si zajít na ÚP s prohlášením o tom, že máš ty i tvé dítě trv. bydliště v ČR. Má to být do konce října, pokud to neuděláš, prý ti pozastaví dávky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky, dorazil vám už rodičák na S-kartu? Kukala jsem asi před půl hoďkou a furt nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit