Snížení alimentů u předchozího vztahu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Podat návrh na soud podle bydliště dětí a tam vylíčit rozhodující skutečnosti (ztrátu zaměstnání, nová vyživovací povinnost k dalšímu dítěti). Podat ve trojím vyhotovení. A udělat to co nejdřív, aby mu nenarůstalo dlužné výživné a s tím problémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blueberryx píše:
Nebo zajit na peci o dite a tam to pomuzou sepsat
Omlouvám se, ale kam na péči o dítě? To je nějaká instituce?
- Citovat
- Upravit
Ospod, u nas to je jak je socialka
zrovna pred 14 dny mi tam pomahali sepsat stejnou zadost k soudu, ale o zvyseni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blueberryx - moc děkuji, to jsi moc hodná. A to s náma sepíší osobně, nebo poradí i po telefonu či mailu? Abych pravdu řekla, tak nemáme peníze ani na benzín a telefon, takže ideální by bylo vyřídit to přes mail. Jsme v háji no ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@blueberryx - moc děkuji, to jsi moc hodná. A to s náma sepíší osobně, nebo poradí i po telefonu či mailu? Abych pravdu řekla, tak nemáme peníze ani na benzín a telefon, takže ideální by bylo vyřídit to přes mail. Jsme v háji no
tak to si spíš najdi na netu nějaké formuláře je jich tu hafo a vypln a doporučeně pošli na soud v místě bydliště daného dítěte. pochybuju že to bude nějaká pracovnice svámi řešit po emailu ani myslím po telefonu to si max sjednají svámi schůzku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaaajaa - no, to je pravda, asi budeme improvizovat na netu. Moc děkuji za radu ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak možná by si radši mohl najít práci, než vzory na snížení výživného
Jednou má děti, tak se snad musí postarat, ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Les2311 píše:
Tak možná by si radši mohl najít práci, než vzory na snížení výživnéhoJednou má děti, tak se snad musí postarat, ne.
A jak víte, že si práci nehledá???
Zakladatelko: zkuste se podívat zde: http://www.pravnik.cz/…zivneho.html Uveďte v návrhu všechny podstatné skutečnosti, že přítel přišel o práci, vy jste na mateřské dovolené a v mezidobí mu přibyla ještě další vyživovací povinnost k vašemu dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LauJak píše:
Omlouvám se, ale minulý týden jsem přišla o práci a názory typu musíš se postarat atd. mě fakt štvou. Vina není vždy na straně toho člověka co přišel o práci. A co se týče alimentů, rozvodů atd., tak vina není vždy ani na straně chlapa. Sorry, ale ten příspěvek mě vytočil, protože na tom teď finančně kvůli ztrátě zaměstnání taky nebudu růžově, takže zakladatelku dost chápu a urýpaný řeči nepomůžou.
Naprosto souhlasím, klidně bych se pod to mohla podepsat! Přeji, ať brzo najdete novou práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sharane2006 píše:
Naprosto souhlasím, klidně bych se pod to mohla podepsat! Přeji, ať brzo najdete novou práci
Děkuji za pochopení, normálně tak opravdu nereaguji, ale jsem v blbé situaci. Snažím se, abych práci co nejdřív brzy našla!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snížení alimentů
Dobrý den, měla bych prosím dotaz. 3 měsíce mám dceru ve své péči. Soud stanovil mému ex výživné 3.200,– doposud platil, věděl už v té době, že o zaměstnání přijde, ale u soudu souhlasil. Teď přišel o zaměstnání a je 14dní na nemocenské. Teď zažádal o snížení alimentů. Chtěla jsem se zeptat, jestli má na to nárok, když je tak krátce na nemocenské. Děkuji
- Citovat
- Upravit
Snížení alimentů
Dobrý den, mám dceru 9 měsíců. S otcem nežijeme. Dcera je v mé péči a cca před třemi měsíci proběhl soud, kde jsme šli na dohodu na 4 tisíce. Ex už si to rozmyslel. Může si nechat opět alimenty snížit? Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se za anonym.. S přítelem (má z předchozího vztahu 2 děti) se nám narodilo dítě a protože teď navíc bohužel přišel o práci, tak by chtěl zažádat o snížení alimentů. Nestíháme finančně a má už 3 měsíce skluz s výživným, posíláme je po částkách jak to jde, ale není z čeho brát:-/ Prosím, víte postup?