Rodíme v lednu 2006!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
20.5.05 13:22

Neda mi nepridat sa, my sme polovica rodiny januarova. Moj otec je v januari, ja som v ten isty den v januari, moj prvy syn je koncom januara a vyzera to tak, ze aj to druhe bude januarove. Januar je vynikajuci mesiac :)

Monika

• Citovat
  • Upravit
4921
20.5.05 13:30

Holky přidejte se k denníčku Očekávání zimních miminek tam bude těch Januárových 2006 taky dost. Já v Ledňátko zatím jenom doufám, mám sice 4dny zpožděnou MS, ale testovat budu až v pondělí. Takže všem co už znají pozitivní výsledek moc gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.5.05 13:35

Ahojky holky,
hlásíme se také. Máme velkou radost, i když to šlo docela rychle, nijak jsme na to netlačili a za čtyři měsíce se to povedlo. Jsme šťastní. Test vyšel pozitivní před 3 týdny, taky jsem hned běžela k doktoru, ale na ultrazvuku to moc vidět nebylo, teď už to mám podle krve potvrzené. Takže OK. Mějte se krásně a doufám, že se tu zase potkáme a přeju všem pohodových 9 měsíců. Ahoj Hanka :P :P

• Citovat
  • Upravit
4271
20.5.05 15:58

Leden 2006

Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám, jsem 6 tt od data poslední MS, termín porodu vychází (předběžně) na 11.1. Je to první pokus po třech letech po potratu a hned úspěšný! Podařilo se hned druhý měsíc. Test byl 2× pozitivní, paní doktorka mi těhotenství taky potvrdila! Na na UTZ jsem zatím nebyla, jdu 9.6. na odběry a první komplet vyšetření. Držte mi palce! Jen se chci zeptat, jestli některá z vás má zkušenosti s pobolíváním v podbřišku. Občas mě tam zabolí nebo píchne, je to normální? Holky, potřebuju uklidnit! Občas mi díky nepříjemné zkušenosti trochu utíkaj nervy. Ale snad to všechno zvládnem a v lednu se nám narodí krásná zdravá miminka. Tak se všechny mějte a ať nám to utíká, Agátha 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.5.05 16:07

Holky jak to řešíte s oznámením, že jste těhulky? Jde mi o to kdy? Přece jenom začátek těhu je rizikovější a spousta párů tu novinu oznamuje světu až třeba ve 3. měsíci. Kdy jste to řekly rodičům, známým, v práci a tak..?
Díky za odpověď.
 Lenik

• Citovat
  • Upravit
460
20.5.05 17:19

Agatha - pobolívání v podbřišku je normální, způsobuje to zvětšující se děloha.
Ledňátka - jak už psala Berun, jestli chcete přidejte se k Očekávání zimních miminek, už je nás tam pěkná řádka a vzájmně si radíme a popisujem naše pocity z těhu.
Verča 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
27.5.05 08:50

Ahojky všechny budoucí maminky, čekáme také prcka v lednu, úplně na konci. Tušila jsem to již týden, ale zjistila jsem to v úterý - test byl pozitivní!!! Hurá! Navíc jsem v úterý dokončila vysokou - takže dárek ke státnicím. Vyšlo to dokonale, chtěli jsme se více snažit až po státnicích - takto se nemusím stresovat, že teď … takže ať vše přečkáme a v lednu přijde naše štěstíčko.
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.05 09:33

čekáme ledňátko

Ahojky,
jsem ráda, že se taky můžu zařadit mezi vás. Zítra vstupuji do 7tt a na miminko se strááášně moc těším. :D
Martina

• Citovat
  • Upravit
141
8.6.05 11:30

Ahoj, taky se hlásím do party, dnes jsme začali 7 tejden - takže je možné že mimísek bude buď na konci ledna, nebo na začátku února :lol: - to bude překvápko!! :lol: :lol:

kousínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
8.6.05 12:50

Ahojky těhulky s lednovým očekáváním!

Tak já se taky hlásím. Dneska jsem 9tt+3, takže mimísek se nám vykulí asi první týden v lednu. I když… prvního klučíka jsem rodila v 33. tt a druhého v 37. týdnu. Tak uvidíme. Doufám, že tentokrát TP dodržím :) . Na kontrolu jdu 13.6., tak uvidíme, co nám Dr. řekne.

Mějte se krásně. Hezký den přeje Pajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.6.05 14:43

No my jsme to rekli nasim, protoze jsme byli na umelem oplodneni a to se moc tajit nedalo. Alespon jsme na to cekani pak nebyli sami. Takze to momentalne vi nejblizsi rodina a moje nejlepsi kamoska. V praci to reknu tak na prelomu cervence a srpna a znamym ne drive nez po skonceni prvniho timestru, tzn. na zacatku cervence. Zatim si to male stesti a tajemstvi uzivame my dva. Jarka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí