Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Právě měním doktora, prtotže si s ním potřebuju povykládat i o něčem jiném než o počasí
a chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenost s touto ambulancí. Je tam prý nějaký Dr.Miller a ještě nějaký druhý.
Budu vděčná za reference.
Cami
Cauky,
tyhle doktory sice neznám, ale už jsem tu jednou někomu doporučovala dr. Žantovou. Má ordinaci na Újezde (což je prakticky taky Smíchov). Je perfektni, ma výborně vybavenou ordinaci (super UZ), moc příjemné prostředí a nikdy se nečeká déle než 5 minut. Výborně se o mě starala celé mé těhotenství a to sem měla spoustu problémů. Všechno jsme spolu nakonec zvládly úspěšně. Všechno ti vysvětlí a hlavně se ti věnuje. Více můžeš najít na www.peceozenu.cz.
Romča a David 5 měs.
Romčo, moc díky za typ,
docela mě láká, že je to paní, ačkoliv posledních 15 let chodím k samým doktorům. do gyncentra smíchov už mám termín, tak uvidím, jaký bude první kontakt a kdyžtak bych určitě zkusila ten újezd, to se mi taky hodí.
Cami
Ahoj Cami, švagrová chodila k dr. Millerovi, dělal víc UZ než hradí pojišťovna, ale byl málo hovorný
Když chtěli vědět pohlaví, museli moooc přemlouvat. Jako odborník asi dobrý.
Jendys
Ahoj,využiji vaší diskuse, jen potřebuji poradit. Jak často se může měnit lékař? Konkrétně gynekolog. Jsem těhotná a můj lékař se mě nezeptá ani jak se mi daří ani na to počasí
Jsem z toho smutná i hrozně naštvaná. začala jsem k němu chodit na začátku těhotenství, tak před 5měsíci. A nemluvím ani o tom jak je při gyn.prohlídce velice „něžný“. Prosím poraďte. Díky moc.
Jendys, díky moc, to mě potěšilo. já odcházím od doktora, co nám ho přidělili na škole a u něho je to jak na běžícím páse, píše de facto akorát recepty na HA. kloudné slovo z něho nevypadne, když jsem chtěla předepsat listovku, jako že se chcem začít snažit, tak mě odbyl, že si mám koupit calibrum babyplan… no jo obchoďáci zentivy jsou důrazní…
Bebulko, Dr. můžeš měnit jak často chceš, obzvlášť v těhotenství je důležité, aby jsi Dr. věřila, měla z něho dobrý pocit a nestresovala se. Neprospívá to tobě ani mimi.
Cami
Měnila jsem doktora v 18tt, právě kvůli tomu, že mi přišlo, že už je docela starý a tudíž pro těhotnou ne právě vhodný. A přešla jsem k Dr. Millerovi, zatím spokojenost.
Eli 28tt
Elli, díky moc za info, už jsem u něho poprvé byla a připadá mi, že ví, o čem mluví
, takže mu budu asi důvěřovat. Ať se máte s mimi dobře ![]()
Cami
Ahoj Cami,
můžu být zvědává
- jak na tebe gyncentrum na Smíchově působilo. Jsem tam objednaná na zítra - k Dr Šmeralovi (myslím). díky Ryšavka
Ahoj Ryšavko,
nakukuju k vám do deníčku, já jsem od nových snažilek, takže jsem zaregistrovala, že se tam asi chystáš. Já chodím k Dr.Müllerovi a je to fakt pohoda. že se tam netísníš v čekárně s desíti lidma. Za tu nevýhodu, že je to na objednávání, to stojí. Navíc mají v ordinaci i vnitřní ultrazvuk. Zatím jsem tam byla teda 2×.
Cami
Elli a Cami, prosím Vás, dělal Vám někdy Dr. Miller fotku z UZ nebo ne? Díky Baruška