Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčinky,
tak se pochlubte, která budete mít lednová miminka?! Některé z vás už svoje sladké tajemství jistě objevují. Moc vám to přeji.
Janinkaa
Asi je na ledňátka ještě trochu brzo. Teprve se začnou hlásit. Já jsem měla OVU před čtyřmi dny, takže kdyby se ledňátko zahlásilo, tak to udělá až tak za čtrnáct dní… Ale už si radši nedělám moc velké naděje.
Ahojky, tak já hlásím // ![]()
Testík jsem dělala v sobotu odpoledne a jen zběžně ho prohlídla hlásil /. Nevím proč jsem ho nevyhodila a schovala
Jenže ta mrška MS pořád nic tak jsem ten sobotní test vytáhla a jsou tam //
Ještě jsem to pro jistotu testla znovu a jsou tam //.
Takže hlaste se ledňátka
ať v tom nejsme sami..Petra
zatím nepřihlášená pipiauto
Ahoj pipiauto tak čekáme, kdy se objevíš v Očekávání zimních miminek ![]()
Bludička + Kamča 23 měs. + mimís 9+4tt
Ja cekam lednatko. Rada slysim, ze to jsou hodnatka. To uz se tesim o to vic ![]()
Jinak jak pise Bludicka, mame denicek Ocekavani zimnich miminek.
Bara
Ahojda, já si dělala test v pondělí 9.5. a byl pozitivní, dnes jsem naběhla k doktorovi, moc mě nepotěšil mám prý přijít za 14dní na ult. to prý ještě není vidět, tak uvidím, ozvu se jak jsem dopadla ![]()
Já mám teda ledňátko s rohama, ale to je tím Kozorohem.
6.1. mu byl rok. Máte se naco těšit, protože si myslím, že je to jedno z nejpších období na porod. Letošní léto ještě v pohodě (já jsem ještě cvičila v Chorvatsku) a do dalšího daleko, to aby se člověk zase dostal do normální figury. Ale to se mi bohužel nepovedlo ![]()
Tak se mějte krásně, hodně pohodové těhotenství a určitě si na Vás vzpomenu, protože letos v lednu jsem taky chytla takovou tu nostalgickou.
Lakys
Tak se hlásím mezi vás čekatelky ledňátek. Test jsem si udělala minulý týden, protože jsem odjížděla na poměrně náročnou služebku a chtěla jsem vědět jen pro jistotu jak moc mám být na sebe opatrná. Kladný výsledek jsem moc nečekala, protože už se snažíme skoro rok, takže spíš jen tak pro kontrolu, a ono ejhle! Okamžitě se objevila i druhá čárka. Dneska jsem byla u doktora a mám přijít za 2 týdny, protože na ultrazvuk je moc brzo, nicméně vaginální sonda potvrdila 4. týden těhotenství
![]()
Lenik
Ahóóój budoucí maminky jsem moc moc ráda že se můžu přihlásit mezi Vás v pondělí jsem si udělala testík a byl pozitivní, ani jsem tomu nemohla uvěřit snažíme se už více jak rok a nejednou je to tady v útery jsem byla u doktorky a ta mi to i podle krevních testů potvrdila takže ledňátko je na cestě. Přeji Vám všem tady moc moc zdravíčka a at vše dobře dopadne.
Taky se hlasime
Vcera mi tu radostnou novinu rekla manzelka. Je to super. ![]()
Ahojda,
taky se hlásíme do ledňátek. Včera jsem byla na UTZ - těhu potvrzeno.
Dana
Ahoj!!
Tak ja budu mit taky lednatko.. Dneska jsem si delala test a byl positivni
!!! Cekala jsem na to moje lednatko dlouhe 3 roky a 4 mesice…proto je radost velika!!! juhu
Jsem po IVF, 11. den od embryotransferu a deska rano se mi ukazaly //. Takze pokud vse dopadne i nas to ceka v lednu a pokud vse dopadne tak jak ma tak radost bude dvojnasobna. Zatim se opatrujte a hyckejte alespon tak jako ja Jarka ![]()
Zdravím všechny těhulky, které se připravují na ledňátka případně dětičky vánoční. Jsem v 9tt, takže termín spadá někam kolem vánoc. Ale ultrazvuk ho může posunout klidně dopředu, tedy i na leden 2006. Čekám první mimi a jsem ráda, že tyto stánky jsou. Jsem tu denně ![]()
GiGi + „mraveneček“.
Ahoj holky,
ja bych mela byt nekdy na zacatku 6. tydne, testy pozitivni, krev taky, jen doktor na ultrazvuku jeste nic nevidi. Jsem objednana na tento ctvrtek.
Preju hodne stesticka
Kamila + pracovni nazev " mikros " ( mikrometricke miminko)