Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velice zdravím ,, a myslím že máme uplně stejný problem obě
a proto znovu žádám nevíte někdo o tom jak je to s mateřskou a vším co se týče prvního porodu ve švedsku a vším okolo? Děkuji Natalia
ja bydlim ve svedsku, jsem ve 25 tt
behem tehotenstvi nechodim ke gynekologovi, ale ke specialni porodni asistentce
Ahoj a jak dlouho tady bydlíš? A kde ? Mužeme se klidne videt jestli chceš ,, ![]()
mužeme spolu vše vyřidit a skusit zajit se optat ? Co ty na to? Ty jsi češka?
@Nikol1989 píše:
AhojNekdo zijici ve Svedsku?
Nazdar,ano,ja ![]()
@Nikol1989 píše:
@stock @DenisaLutovska SupeerOdkud jste?
Původně Praha,ted Sthlm nadosmrti ![]()
Ahoj, holky. Synovi ted bude 8 mesicu a rada bych zkusila jogurt. Doporucuje se selskeho typu. Poradite, jaky by se tak nejvic hodil ze svedskeho vyberu?
@stock @DenisaLutovska
Jak se vám ve Švédsku rodilo? Já se teda děsím toho, že mi TP vychází na konec července, kdy tady lékařská péče funguje dost mizerně. Uvažuju odjet rodit domů do ČR. Asi největším strašákem jsou pro mne zanedbaná poporodní poranění a trvalá inkontinence, porodní asistentky prý moc po porodu tohle nekontrolují a když, tak ani nemají kurz šití ran. A takové štěstí, že bych se neroztrhla, mít nebudu…
@Nikol1989 píše:
Ahoj, holky. Synovi ted bude 8 mesicu a rada bych zkusila jogurt. Doporucuje se selskeho typu. Poradite, jaky by se tak nejvic hodil ze svedskeho vyberu?@stock @DenisaLutovska
Turecký jogurt s rozmackanym bananem/ovocem anebo smíchaný s dětskými ovocným pyré. Jinak klidně jakýkoliv dětský jogurt. Mam tři vnoucata. Jedno je v jogurtovem veku/1 rok. Chutnat mu mmj treba tohle. To ostatne chutna i petiletce
. Třetí vnouče studuje vysokou, o jogurt se nezajima ![]()
Příspěvek upraven 11.12.18 v 16:19
@Pukrle píše:
Jak se vám ve Švédsku rodilo? Já se teda děsím toho, že mi TP vychází na konec července, kdy tady lékařská péče funguje dost mizerně. Uvažuju odjet rodit domů do ČR. Asi největším strašákem jsou pro mne zanedbaná poporodní poranění a trvalá inkontinence, porodní asistentky prý moc po porodu tohle nekontrolují a když, tak ani nemají kurz šití ran. A takové štěstí, že bych se neroztrhla, mít nebudu…
A kdo Te takhle vystrašil? Jak dlouho tady jsi?
@stock 6 let. Mám to z první ruky - kamarádka je porodní asistentka, navíc sama pracuju ve zdravotnictví, takže jsem každé léto svědkem nefungující zdravotní péče v době letních prázdnin.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s těhotenskou péčí, porodem a vším tím zařizováním po něm ve Švédsku…nejsem si jistá na co tam vlastně máme přesně nárok a tak bych uvítala radu od někoho, kdo si podobnou situací prošel.