Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky a celé rodinky,
jsem vdaná maminka 28let se dvěma roubíři 3 a 1 rok.Hledám touto cestou maminky které se doma nudí a rádi by někam vyrazily i s rodinou
..třeba jen i na výlety,společnou dovolenou atd.kamkoliv po ČR jelikož je manžel i dost v práci tak se i doma nudíme
a samotné se mi kolikrát se věmi dětmi jet nechce.Pokud se tady najde jakákoliv a hlavně odkudkoliv maminka s rodinou co má podobné úmysly budu jedině ráda
![]()
Jůůůůůůůůůůůůůů, já bydlet v jižních čechách tak mám výlet každý den
. Bydlíme v sev. čechách. Náš tatka je také furt v práci chodí modů až večer. Teˇstavíme dům, tak na výlety s námi moc času mít nebude. Ale také jsem třeba chtěla něco naplánovata samotné se mi nechtělo.
Tak to by bylo fajn něco uskutečnit na půl cesty.nebo se spolu sedkat vyrazit třeba někam na víkend.
Ahoj holky,
tak já rozšířím vaše „obzory“ až hooodně daleko na Moravu. A je u nás krásně.
My jezdíme rádi kamkoli a jakýmkoliv dopravním prostředkem. Snažíme se i s manželem, ale jistě by nás pustil i samotné.
Akorát nevím, jak to bude výhledově s prací nebo další mateřskou, ale pár dní se najde vždycky. ![]()
PS: Do Hluboké jsme kdysi dopluli na lodích.
Teda ještě bez dětí… ![]()
comtessa píše:
Tak to by bylo fajn něco uskutečnit na půl cesty.nebo se spolu sedkat vyrazit třeba někam na víkend.
Jeeee, ja bych se do Hluboke zajela podivat, jeste jsem tam nebyla..Vlastne znam z jiznich cech tak akorat Cesky Krumlov
A ridis Comtesso, nebo na vylety jedine vlakem???
Zvládám cokoliv,auto autobus i vlak.Tak děti kolikrát jezdí rádi vlakem,tak pokud je to do věčího města tak volím raději to ale i autem.Spíše se setkávám s maminkama co jsou jen odkázaný na druhou polovičku a bez nich se nehnou a to je i škoda protože jéct třeba na celí den někam do Zoo je ve dvou rodinách i více zábavnější i pro děti.
Já jsem sice odkázaná dle syna školáka na něj. V týdnu většinou nemohu, ale třeba bazen, zoo a tak určitě. Já jezdím nejraději autem. Už se vidím někde na peroně jak mi ujíždí vlak a já s kočárem a zlobidlama na druhý straně republiky ![]()
@Triela píše:
Ahoj,
mě je 24 a mám dva kluky 2 a 5 let.
ahojky já mám teda už kluky 5 a v prosinci nám budou 3 ale určitě tě ráda poznám ![]()
Jižní čechy jsou pěkné. Ale já bych zase ráda kdyby tu bylo kde pořádně se vykoupat. Jako myslim aquapark jako je v praze nebo jinde. My jezdíme do Gümundu a 2× jsme byli v J. H,ale tam to klouže. na Hlubokou jezdíme rádi. ted až bude sníh tak bych tam chtěla. rádi jezdíme na kole. pořídila jsem si i croozer.
@comtessa Já jsem chtěla jet na Lipno na tu Stezku, bohužel jsme to nějak nestihli, tak tam vyrazíme asi příští rok, až bude pro kluky pěkný počasí, taky do Krumlova, do Zoo na Hluboké, a ještě do Pohádkový rezervace, ale budeme si to muset nechat na ten příští rok. Teď už je počasí na prd
Nás taťka je taky věčně v práci, po práci ještě pracuje doma a víkendy to samé. K tomu ještě stavíme domek, takže dělá i tam, akorát teď v zimě už to nejde, ale na jaře to zase začně a já jim moc nepomůžu, protože se do všecho kluci pletou, tak je lepší když s nimi někam vypadnu a můžou dělat v klidu.