Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Pro všechny, kdo taky postrádali nějaké aktivity pro děti ve starých Stodůlkách, na Lužinách atd. - už tam jedno centrum vzniklo. Kousek od metra, jmenuje se Andělky. V sprnu už startuje herna, ostatní od září. Mají i stránky:andelky.cz
Ahoj, my jsme s Adámkem včera byli v nové herně Andělek, je to tam moc hezké, vonící novotou, pěkné hračky, i kafčo jsem si tam dala, Áda se vyřádil… ![]()
Ahoj mate někdo nějaké novější info andělkách …ted by měly být ve škole Trávničkova chtěla bych s malou jen do herny mezi děti tak jestli tam někdo chodí ???
Chtěla bych vědět jestli se nějak předem ozvat jestli se platí a popřípadě kolik…a zda můžem jít jen do herny něbo se musíme účastnit nějakého kurzu, cvičení,…
Děkuji
O Andělkách nevím, ale chodíme do MC Prokůpek, které je v domě seniorů Lukáš - kousek od metra Luka ve vnitrobloku, pěkná útulná herna a program - říkanky, cvičení, zpívání a maličké tvoření. Chodí max 6 maminek a je to tam prima.
Ahoj, ozivuji diskusi. Jsem z Velké ohrady, dceři je 15 měsíců, nemám žádnou kamarádku s dítětem a tak bych ráda chodila s malou do centra /hernicky. Děkuji za tipy.
Ahoj, ozivuji diskusi. Jsem z Velké ohrady, dceři je 15 měsíců, nemám žádnou kamarádku s dítětem a tak bych ráda chodila s malou do centra /hernicky. Děkuji za tipy.
Ahoj, myslím, že bys mohla na Luka, to máš busem kousek. Je tu MC Rybičky… Myslím, že můžu doporučit, i když já k nim chodila jen s dcerou na cvičení.. Ale herničku mají pěknou a je to hned v tom nákupáku starým zboku
@Janička10 Děkuju, zrovna nedávno jsem jela okolo a viděla jsem to z autobusu. Proto mě tahle myšlenka napadla, do té doby jsem ani nevěděla, že taková centra existují, myslela jsem, že jsou jen takové velké herny jako je Hafíkov… Když jsem se pak, ale koukla na stránky Rybiček, tak jsem myslela, že je to spíš pro starší díky tomu cvičení, angličtině… Pokud je tam, ale i jen hernička tak by to mohlo být i pro prcka.
To cvičení a AJ je jen bonus, ta hernička myslím funguje normálně každé dopoledne, ale raději se podívej na ty stránky jak to mají. Jinak ty paní, co to mají na starost jsou moc milé, není problém si časem třeba i potykat při vzájemných sympatiích
taky 2× do roka dělají společný táborák, kde se sejdou, opečou buřty, popovídají, vítáni jsou i tatínci
Já jsem teda v jiném MC nebyla, ale myslím, že tohle patří mezi ty lepší… Slova jako empatie, pomoc atd tu nejsou cizí… Určitě je vyzkoušej ![]()